Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Vásárlás
Vásárlás
  

Beköszöntött a jó idõ, úgy döntöttem felfrissítem a lenge, szexy, kihívó ruhatáramat ezért elindultam vásárolni. Megkérdeztem a páromat, hogy elkísér-e de elzárkózott elõle. Után vásárolni járni, nem bírja a várakozást, míg kiválasztom a ruhákat és mindent felpróbálgatom. Õ inkább engem szeret felpróbálni, mikor bemutatom neki a friss szerzeményeimet.

Pár tíz perc alatt összeválogattam egy rakat cuccot, bevittem a próbafülkébe, kiválasztottam az elsõ garnitúrát, magamra húztam és kilibegtem a tükörhöz. Az egyik széken egy unott arcú srác ült aki láthatóan nem élvezte a párja bevásárlását. Gondoltam felvillanyozom egy kicsikét. Elvonultam elõtte. Láttam, hogy a szeme sarkából figyel. Visszamentem a fülkébe, de nem húztam be teljesen a függönyt. Az öltözõ tükrébõl figyeltem ahogy a srác arrébb ül, hogy jobban beláthasson.

A függönynek háttal, levettem a ruhát. Jó mélyen lehajoltam, hogy jól megfigyelhessen a tangás kis fenekemet. Levettem a melltartóm, megsimogattam a melleimet és lassan magamra húztam egy top-ot és egy kicsinyke szoknyácskát. Megint kijöttem a tükörhöz, pózolgattam, hajolgattam és élveztem ahogy felcsigázom a srácot. Ránéztem, kacsintottam és visszavonultam a fülkébe. Megint a szemébe néztem és jobban nyitva hagytam a függönyt. Megértette. Közelebb jött. Én vetkezni kezdtem, szépen lassan, Körbeforogtam és simogattam magam, benyúltam a bugyimba és masztizni kezdtem, közben a szemébe néztem. Mikor végeztem magammal újabb szerkó fel, pózolás a tükörnél, elvonulás a srác elõtt, aki mikor elmentem mellette, megfogta a fenekem.

Fülkébe, ruha le, a székre leültem, széttettem a lábaimat és megint masztiztam. A srác ekkor már nem foglalkozott semmivel. Bejött, behúzta a függönyt, kihámozta a farkát és azonnal tövig tolta belém. Ahogy vártam, vadul, keményen, gyorsan dugott, közben simogatta a kopasz kis puncikámat, fogdosta nagy melleimet, masszírozta a combomat, simogatta az arcomat, benyúlt a számba. Mivel én már elõtte masztiztam hamar gyorsan és intenzíven élveztem. Éreztem, láttam, hogy hamarosan élvezni fog. Az utolsó pillanatban kirántotta a farkát és mindenemet beterített a forró spermájával.

Felültem és jutalomként még bekaptam a farkát. Megremegett a lába, mikor a torkomra toltam a dákóját és simogattam a zacsiját. Amilyen keményen dugott olyan keményen szoptam eleinte. Aztán egyre lágyabban óvatosabban, de a zacsisimit nem hagytam abba. Mikor lankadtra kényeztettem a szerszámát, felálltam, letörölgettem magam, kinézte a fülkébõl, hogy szabad-e a terep. Az volt kilibbent a fülkébõl én pedig felöltöztem.

Hazaérve, mutattam a friss portékát. Férjem látni akart benne. Felvettem a legdögösebbet végigvonultam elõtte, tekergettem magam. Annyit mondott, hogy ebben aki meglát az meg akar dugi. Akkor jó, válaszoltam, hisz ez volt a szándékom. Mentem vissza a szobába, hogy megmutassam a másik ruhát, a szemem sarkából láttam, hogy dobálja le a ruhát magáról és indul utánam. Lehajoltam, hogy kilépjek a ruhából, õ megfogta a derekam, megfordított és a számba tolta a farkát. Engedelmesen rácuppantam, de ez egy másik sztori lesz.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi