Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Újabb kóbor numera
Újabb kóbor numera
  

Reggel egyedül ébredtem, mert a férjem korán elment dolgozni. Feküdtem és bizsergett a puncim, hiányzott a reggeli gyorsmenet. Kimentem a teraszra, hátha a szomszéd srác kint vár, de nem volt ott. Felhívtam pár alkalmi partneremet és senki nem volt elérhetõ.

Elindultam otthonról elintézni az napi teendõket, de minél több idõ telt el, annál jobban bizsergett a puncim annál jobban akartam egy gyors menetet. Mikor kijöttem a bankból egy kellemes ötvenes úriember elismerõen végigmért, rám mosolygott én pedig odaléptem hozzá és mondta neki, hogy nekem is bejön, ha van kedve hozzám akkor rajta. Õ kapott az alkalmon, belém karolt, bemutatkozott és a bankkal szemben lévõ hotelhez mentünk, kivett egy szobát, kért egy üveg pezsgõt és felmentünk.

Mikor beértünk a szobába, rávetettem magam, vadul vetkeztettem, egy darabig ment aztán rámszólt, hogy lassítsak, mert egy ilyen nõt nem gyorsan akar megdugni, hanem ki akar élvezni. Kiöntötte egy pohárka pezsgõt, míg kortyolgattuk, beszélgettünk és lassan simogatva, csókolgatva vetkeztetett. Már meztelenek voltunk mikor az ölébe ültetett, nem engedte, hogy betegyem a farkát. Tovább kéjelgett rajtam. fogdosott, simogatott, masszírozott, gyúrta csókolta a testem minden porcikáját. A puncim, már nem izzott, hanem lángolt, mikor végre elmarkolta. Lassan masztiztatott, be-be nyúlt a puncimba és pedig ellentmondást nem tûrõen elmartam a farkát. Lassan rejszoltattam, aztán jól benyálaztam a tenyerem és dörzsöltem, nyomkodtam a makkját. Mikor elélveztetett, megmarkolta a melleim, összeszorította és egyszerre nyalogatta, szopogatta a bimbimet és végre be tudtam csempészni a farkát.

Hátradõltem a térdére támaszkodtam és úgy vonaglottam a farkán. Csúszkáltam rajte, le-fel, köröztem a fenekemmel körbe-körbe, aztán a melleim közé szorítottam a fejét és hirtelen gyorsan ficánkoltam, ugráltam a farkán, õ pedig a szabad kezeivel a fenekem alá nyúlt és segített a pattogásban. Mikor megint elélveztem, ráhajoltam, picit megharaptam a fülét és megkérdeztem van-e olyan amit még nem próbált ki és szeretné. Mondta, hogy nincs, de szeretné érezni a szájpadlásomat. Lecsúsztam a lábai közé megnyaltam golyóit, az ajkaim közé szorítottam a farkát, erõsebben megharaptam és úgy járattam le-fel a fejemet, aztán a szemébe néztem, bekaptam a makkját, lassan dörzsöltem a nyelvemmel, játszottam a kavicsaival, aztán a szájpadlásomhoz dörzsöltem a makk tetejét az alját pedig erõsen nyaltam nyelvheggyel.

Megemelte a fenekét, hogy jobban érezze a szám és ekkor megint a szemébe néztem és lassan a torkomra toltam a farkát. A szeme tágra nyílt, elismerõen sóhajtott és lent tartottam a szerszámot és míg a torkomon volt, megnyaltam a golyóit. Lüktetett a farka, tudtam, hogy mindjárt élvez. Kivettem a számból, megszorítottam a makk alatt, hogy még ne élvezzen. Ö felállt, feltolt az ágyra és ahogy térdeltem mögém lépett, beverte a farkát és dugott. Keményen, erõsen, csattogósan dugott és megint elélveztem, mikor kirántotta a farkát, a fenekemre szorította és elélvezett. Élvezés után még dörzsölte a popsimhoz a farkát egy kicsit hagytam, aztán megfordultam lankadtra szoptam.

Megtörölt, végigsimított, felöltöztünk ittunk még egy pohár pezsgõt, megköszöntük egymásnak a jó kis dugást búcsúzóul egy szenvedélyes csókot nyomtunk egymásra és elváltunk. Valószínû, hogy többé nem fog látni, de tudom, hogy fog még gondolni rám.

Most már lecsillapodva indultam tovább, mikor az egyik állandó alkalmi partnerem visszahívott...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi