Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Prémium osztás
Prémium osztás
  

A munkatársam már nagyon várta, hogy véget érjen a pihenésem. Mikor megjelentem az ajtóban nagy örömmel fogadott és egybõl a nyilvántartásunkat mutatta, ugyanis a megadott idõre teljesítette az általam kiszabott bevételt, sõt túl is haladt rajta, míg pihizni voltunk a családdal.

- Erre a bevételre prémium is jár - mondta széles mosollyal Zoli

- Mit szeretnél jutalmul? - kérdeztem tõle

- Azt, hogy te dugj meg! - és már indult a kanapéhoz, amit inspirálásként vitt be, miután elõzõ alkalommal leszoptam.

Bekapcsoltam a hi-fit, kerestem valami lassú számot, mikor megtaláltam tekertem a fenekem, feltoltam, összeszorítottam a melleimet, hogy majd kiestek a dekoltázsból és lassan vonaglottam Zoli felé. Látszott rajta, hogy rettenetesen élvezi a dolgot, ez engem is izgatott, ezért aztán belelendültem. Szerencsére egy kicsi mini bõ szoknya volt rajtam. Feltettem a lábam Zoli combja mellé, a bugyimat oldalra húztam és végigsimítottam a frissen gyantázott hamvas kopasz puncimat, ami már csillogott a nedvességtõl. Elkapta a combom, de nem hagytam, levettem a kezét, messzebb léptem - õ tudta, hogy érdemes hagyni- lassan kibújtam a felsõmbõl, hátat fordítottam neki, lehajoltam és letoltam a szoknyát. Kebelemelentyûben és egy falatnyi átlátszó tangában odaléptem elé, az ölébe ültem és hozzádörzsöltem a puncimat a még nadrágban lévõ de már lüktetõ farkához. Zoli lehúzta a melltartómat, összeszorította a mellemet és egyszerre nyalta, szívta, habzsolta a két bimbómat. Kicsit fentebb húzódtam, hogy teljesen az arcába toljam a cicijeimet, amikbe persze belefúrta a fejét azonnal, közben hátulról alám nyúlt, és becsúsztatta az ujját a pinusomba. Felálltam, kigomboltam a nadrágját õ persze készségesen felemelte a fenekét, hogy lehúzhassam, Mikor megfosztottam a ruháitól, elé térdeltem a melleim közé vettem a fénylõ kemény farkát, összeszorítottam és a cickóimmal rejszoltattam, Mivel nagy melleim vannak, közben a makkár idõnként a számba toltam, körbenyaltam, megszívogattam. Ez annyira tetszett Zolinak és mondta, hogy többet használjam a számat. Széthúztam a combját körbenyaltam a kavicsait, végignyaltam a farkát, és betoltam a számba. Ismerte már a szopási technikámat, tudásomat, ezért megfogta a fejem és ütközésig tolta a torkomra a szerszámját. Ekkor felálltam hidegvízzel jól benedvesítettem egy törölközõt, azzal végigmasszíroztam a lágyékát, megtörölgettem a farkát, makkját, hogy tovább bírja. Hátat fordítottam a tangás fenekem felé toltam. Zoli oldalra húzta a bugyit és lassan közelítettem a makkja felé. Nem volt türelmes, elkapta a derekam és nagy erõvel hirtelen belerántott a farkába, ami bevallom nagyon jól esett háttal neki, riszáltam magam, õ egy kellemes csattanósat csapott a fenekemre és mondta - látni akarom az arcod.
Megfordultam, hol lovagoltam vadul, hol csak lassan, volt hogy csak köröztem a fenekemmel. Egy darabig bírta, hogy én legyek felül, aztán megragadott lefektetett betolta a farkát, közben az ujjaival a csiklómat dörzsölte. Ahogy dugott a nagy melleim remegtek. Belemarkolt, megszorította. Jó volt, élveztem én is. A mellem között akart elélvezni, persze engedtem. Fölém térdelt, összeszorította a mellem és dugta. Éreztem ahogy a teljes tárat rám nyomja. Kivette a farkát, a számba tette és pedig szívtam és dörzsöltem a nyelvemmel.

Mikor végeztünk, rendbe szedtük magunkat Zoli azt mondta most nincs kedve dolgozni haza megy. Én még telefonálgattam egyszer csak nem sokkal azután, hogy Zoli elment (minden értelemben) belépett a férjem.

Tetszett neki a kupé, tetszett az is, hogy üveg az iroda és látni ahogy az emberek mászkálnak nézegetik magukat az üvegben és nem látnak be.

- Mit szólsz egy kis munkahelyi szexhez? - kérdezte, és már zárta is az ajtót kapcsolta az övét.

- Ismersz - mondtam. Én mindig benne vagyok egy jó kis hancúrban. És bekacsoltam a hi-fit, kerestem egy lassú számot, majd lassan elkezdtem felé vonaglani, miközben simogattam magam...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi