Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Pizzarendelés extrákkal
Pizzarendelés extrákkal
  

Péntek délután mikor hazajött a férjem elésiettem, megcsókoltam, leültettem az ágyra, kivettem a farkát, rábuktam és szoptam. Nagyon szeretek szopni felizgat és szeretem az ízét. Teleküldte a párom a számat, persze még a farka a számban volt mikor azt mondta, hogy most úgy szeretné látni, hogy egy ismeretlen faszival dugok.

Volt egy pizza futár srác aki nagyon bejött. Gyorsan rendeltem és bíztam benne, hogy õ jön. Míg vártunk a futárra a párom kezelte a puncim, hogy gyorsan hatalmasat, sokat és intenzíven élvezzek a kóbor numera alatt. Vagy félórát túráztatta a puncikám, mikor csengettek. Kinéztem és az a srác jött akit akartam. Párom bevonult a vendégszobába kukkolni és pedig az ablakon kiintettem a srácnak, hogy jöjjön be. Letette a pizzát és kérdeztem, hogy lehet fizetni. Pénzzel, kajajeggyel vagy esetleg természetben.

Odaléptem elé és megfogtam a farkát õ pedig mondta, hogy ha lehet akkor az utóbbi fizetést választaná. Megnyaltam a száját, letérdeltem, kicsomagoltam a farkát, megnyalogattam, a torkomra küldtem aztán leültettem az ágyra. Pici bõ egyberuha volt rajtam bugyi nélkül, úgyhogy behuppantam az ölébe és azonnal becuppant a puncimba a farka. Lehúztam a pólóját szép izmos teste volt. Õ lehúzta a felsõmet és elámult mikor meglátta a hatalmas feszes, kemény, gyári melleimet. Belefúrta a fejét, nyalogatta, szopogatta, simogatta, masszírozta én pedig ficánkoltam a farkán egyre hangosabban nyögve. Megfogtam a fejét az arcába nyomtam a melleimet, a kezét a fenekemre tette és most azt szorongatta, mikor elélveztem.

Most nem vadul ugráltam csak lassan köröztem a fenekemmel egy kellemes levezetõ belsõ puncimasszázs volt. Lassú volt neki a tempó, kifordult alólam, lenyomott az ágyra, a bokámat a fejem mellé szorította betolta a farkát. Tövig tolta, bent tartotta aztán hirtelen gyorsan keményen dugott. Úgy sikítottam mint az állat. Gyönyörködött az óriási ringó cickóimban. Elengedte a lábam és gyúrta a mellem. Azt mondta, még soha nem látott ilyen gyönyörûségeket (én is büszke vagyok rájuk).

Oldalra fordított egyik lábam kinyújtva a másikat felhúztam õ belekapaszkodott a csípõmbe úgy dugott. Kinéztem és láttam ahogy a párom játszik a farkával. tetszett neki a látvány, élvezte, hogy élvezem a fizetést és élvezte, hogy kukkolhat. Ekkor megszólalt a srác, hogy a melleimet is meg akarja dugni. A hátamra fordultam, fölém térdelt és a melleim közé tette, szorította a farkát. Szorította a mellem a farka köré és serényen mozgott, dugta és pedig azzal fokoztam az élvezetét, hogy minden tolásnál megnyaltam a makkját és az egyik kezemmel a fenekét a másikkal a golyóit simogattam.

Egyre hangosabban és gyakrabban nyögött aztán hirtelen rámküldött egy jó nagyadag forró spermát. Kivette a cickóimtól a szerszámát, a számba tolta, hogy szopogassam míg megintcsak a melleimmel játszott. Simogatta, és bemasszírozta amit rámküldött.

Mikor megelégelte, felöltözött és ment vissza dolgozni. Párom kijött a vendégszobából álló farokkal és mikor beléptem a nappaliba ráhajtott a fotelre és az mondta, hogy most megbüntetlek. Erõsen megdugott iszonyat hatalmasat élveztem. Mikor jól lerendeztük egymást készültünk az esti buliba. Párom azt kérte, hogy valami jó kis kurvás cuccot vegyek fel, mert minden buli után egy hatalmasat dugunk és szereti ha sokáig gyötrõdhet, hogy mikor dughat meg végre. Persze nem mindig várunk vele addig míg hazérünk. Szerintem most is így lesz...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi