Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Oktatás
Oktatás
  

Elméleti és gyakorlati oktatás.

A barátnõm férjének az elsõ házasságából van egy 20 éves fia aki a lányokkal szemben nagyon gátlásos. Mondta a barátnõm, hogy valami kezdeni kellene vele, hogy levetkõzze a gátlásait. Megbeszéltük, hogy elhozza hozzám, neki fontos dolga akad, és kettesben hagy a kis gátlásos szüzikével, hogy rendbe szedjem. A megbeszélt délelõtt meg is jöttek, pár perc múlva Anita lelépett, mikor kikísértem azt mondta: "ahogy kinézel, még én is megdugnálak" merthogy egy teljesen átlátszó nagyon rövid lapszoknya és egy szûk felsõ volt rajtam hatalmas dekoltázzsal persze melltartó nélkül.

Mondtam Zsoltnak, hogy helyezze magát kényelembe. Pakolgattam, hajolgattam, közben szóval tartottam, de nem néztem rá, azért, hogy kedvére nézhessen ebben az alig ruhában. Mikor már eleget "kínoztam" segítséget kértem tõle, hogy vegye le a vázát a szekrény tetejérõl. Persze nem mondott nemet és amikor levette látszott a vászon nadrágján keresztül, hogy mennyire tetszett neki a pakolgatásom. Szóvá is tettem, mire azonnal vörös lett. Megsimítottam az arcát, hogy ez normális, ne legyen ilyen félénk. Azt mondta, mindig ilyen a nõkkel, mert nem tud velük mit kezdeni. Feltettem neki a költõ kérdést, hogy volt-e már nõvel. A válasza után azt mondtam neki, hogy tartok akkor egy kis elméleti oktatást. Elmagyaráztam, kell hogy és hol kell csókolni, masszírozni, simogatni, hogy kell lágyan beszívni és a nyelvével simogatni az ajkakat, hogy felfelé nyalásnál használja a szája belsõ felét, lefele nyalásnál a nyelve alsó részét. Mikor végeztem megkérdeztem, hogy érthetõ volt-e, mire azt válaszolta, hogy az elméletet érti, tudja, a gyakorlattól fél. Felálltam mellõle, lehúztam a pici tangámat, az ölébe tettem és azt mondtam, hogy akkor kezdjük el a gyakorlati alkalmazást. Visszaültem szorosan mellé, megfogtam a kezét, becsúsztattam a combjaim közé, mikor a hajlathoz értem, elengedtem a kezét, hogy egyedül induljon felfedezõútra. Kicsit félve bizonytalanul indult tovább a keze. Mikor végre elérte a már kellõképpen nedves puncimat azonnal becsusszant az egyik ujja.

- A csiklómat keresd meg - mondtam neki, és egy kicsit hátrébbdõltem, széjjelebb nyitottam a lábam. Kivette az ujját és elkezdett lassan fentebb kalandozni. Amikor jó helyre ért halk sóhajjal jeleztem neki amin felbátorodott és ahogy elmondtam mit és hogyan kell csinálni, azt szépen alkalmazta most. Ekkor hanyatt feküdtem, hogy most már ne vakon a szoknya alatt gyakoroljon, hanem lássa is min dolgozik annyira. Rámosolyogtam Zsoltira és azt mondtam, neki, hogy "gyere". A gátlásait levetkõzve, széthúzta a puncimat és persze a lágy nyalási technikával kezdett úgy használta a finom puha ujjait, a száját és a nyelvét ahogy mondtam neki, nem érzõdött, hogy kezdõ. Egyre hangosabban és hosszabban sóhajtoztam ami felvillanyozta érezte, hogy mikor gyorsítson, mikor használja erõsebben a nyelvét. Már nem csak az általam elmondottakat használta új technikát is bevetett amit óriási nyögéssel jutalmaztam. Mikor az élvezés közelébe értem megfogtam a fejét és rászorítottam a puncimra Zsolt beszívta a csiklómat a foga mögé szorította és szapora nyelvcsapásokkal masszírozta én pedig hangos nyögések között elélveztem. Nem hagyta abban a nyalást hevesen beszívta a puncim majd nagy cuppanás kíséretében engedte el. Zsolt ekkor kivette a farkát, nyoma sem látszott a gátlásos srácnak. Azt mondtam neki, hogy:

- Ne. Az elsõ dugást hagyd a barátnõdnek! De azért mert ilyen szépen és jól elrendeztél nem engedlek el ilyen állapotban.

Leültettem kézbevettem a már "mentes" iszonyatosan kemény hatalmas vérvörös fejû szerszámját a zacsitól a makkig végignyaltam és a számba toltam a nullkilóméteres farkát. A nyalástól nagyon felizgult, mert pár szapora nyelvcsapás és makkszívás után olyan hatalmas adagot küldött jutalomként a számba, hogy vagy három korty volt, hogy mindent lenyeljek. Még egy kicsit kényeztettem mielõtt kivettem a számból.

Nemsokára visszatért Anita barátnõm, akinek egy kacsintással jeleztem, hogy már nem teljesen szûz a mostohafia.

Egy hét múlva eljött Zsolti, hogy bemutassa a barátnõjét. Mikor indultak tovább köszönésnél megpuszilt, a fülembe súgta, hogy Köszönöm, és belenyalt. Ezek szerint jó tanárnõ voltam.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi