Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Nosztalgia IV.
Nosztalgia IV.
  

Délután telefonon beszéltünk a barátnõmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtetõ szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnõjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és dumálgattunk. Jó volt vele beszélgetni. Egy idõ után azt mondta, hogy ha nem lenne barátnõje azonnal rám mozdulna. Én nem járni akarok veled, max csak dugni mondtam neki és rámosolyogtam. Lázba jött azonnal és mondta, hogy induljunk ki. Elmagyaráztam neki, hogy az feltûnõ lenne, mert a barátnõjének még vannak itt barátnõi. Induljon el és 15-20 perc múlva találkozunk a sporttelep mögött a lelátónál. El is köszönt mindenkitõl én mentem táncoltam még egyet, ittam még egy boros kólát, elköszöntem a többiektõl és leléptem.

Már izgatottan várt, amint odaértem, nekem esett, csókolt, fogdosott, tapogatott, simogatott azonnal. Hamarosan már a bugyimban matatott. Kivette a szerszámát, tolta volna be, de én eltoltam magamtól, hogy elõbb nyaljon ki. Kiléptem a bugyimból, leültem a padra, hátradõltem, lábam szétettem õ pedig befúrta a fejét. Körbenyalta a puncim, megszopogatta az ajkaimat, majd széthúzta és szaporán nyalt. Kicsit figyelmetlen volt, ezért megfogtam a fejét és ráigazítottam a csiklómra. Mikor megtalálta egy hosszú sóhajjal jeleztem, hogy jó helyen jár. Nem is mozdult onnan hevesen nyalt, mert tudta, hogy ha végzett velem megkapja jutalomként. Fogtam a tarkóját és erõsebben rászorítottam a puncimra. Elélveztem. A sok piának köszönhetõen nem hatalmas intenzív volt, hanem hosszú, elnyújtott kellemes. Tudta, hogy elmentem, fel akart állni, de nem hagytam. Abba ne hagyd még mondtam neki és õ engedelmesen visszaszívta a csiklóm simogatta, szopogatta még. Mikor elég volt a kényeztetés szóltam, hogy jöhetsz.

Felállt kivont farokkal. Pont a fejemnél ágaskodott, ezért nem tudtam nem bekapni. Többször végignyaltam a golyóktól a hegyéig, aztán bekaptam és csókolóztam a makkjával. Élvezte, de nem (csak) ezt akarta. Lefejtette a fejemet a farkáról, hátranyomott a lábaimat a nyakába vette és lassan betolta a farkát. Látszott rajta, hogy mennyire élvezi ahogy szûk puncimban egyre mélyebbre hatolhat. Tövig tolta, és amilyen lassan haladt befelé ugyanolyan lassan húzta ki. Egy párszor ezt eljátszotta, majd egyre jobban gyorsított rajta. Kényelmetlen volt neki a kemény pad, ezért felállított, ráhajtott a háttámlára, összeszorította a lábaimat, hogy ha lehet még szûkebb legyen a puncim. Markolta a fenekem és a mellemet is miközben dugott. Hallottam, hogy egyre hangosabban liheg. A puncimban vagy a számban akarsz élvezni kérdeztem tõle. Erre kivette a farkát. Megfordultam, letérdeltem, megnyaltam a golyókat, végignyaltam a farkát, a fogam közé vettem, végigsimítottam, de nem akarta a játékot. Megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Beindította a sebességet. Én engedelmesen ráálltam erre a gyorsaságra. Szoptam közben a számat meghosszabbítottam a kezemmel és rejszoltattam a szabad kezemmel pedig a golyóit morzsolgattam.

Belekapaszkodott a fejembe, megremegett a lába és pár rövid sorozattal telelõtte a számat. Engedte, hogy lenyeljem aztán azonnal visszatuszkolta a számba a farkát. Mindketten élveztük a szopást. Lankadtra szoptam mire kivehettem a számból. Kicsit leültünk pihenni és beszélgetni, majd hazakísért. Útközben megbeszéltük, hogy nem ez volt az utolsó numera. Így lett õ is az egyik hosszú távú alkalmi kapcsolatom.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi