Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Nosztalgia III.
Nosztalgia III.
  

A kis belvárosi üzlet ahol dolgoztam nem volt túl forgalmas. Ezért jó párszor elõfordult, hogy valamelyik pasim benézett egy-egy napközbeni kóbor numera erejéig. Bejött a kedvenc alkalmi pasim, hogy igyunk meg egy kávét.

Mivel pici volt a helyiség csak a mosdóban volt víz. Bementem, hogy engedjek vizet a vízforralóba, õ utánam lépett, elkapta a melleimet és gyurmázta szépen lágyan kellemesen. Lecsusszant a keze, benyúlt a szoknyácskám alá és a bugyin keresztül simogatta a puncimat, aztán összecsippentette és masztiztatott. Ekkor már letettem a vízforralót, hátranyúltam megsimogattam a farkát, kigomboltam a nadrágot, kivarázsoltam a szerszámot és simogatta, dörzsölgettem.

Tudta, hogy már tocsog a puncim, a kezét a hátamra tette, hogy hajoljak elõrébb és megtámaszkodtam a mosdókagylóban, õ felhajtottam a szoknyám, oldalra húzta a tangám és betolta a farkát. Kapaszkodott a derekamba úgy tolt hátulról. Mivel így nem láthatta az arcom és a ringó hatalmas melleimet, kihúzott, leült a székre és az ölébe ültetett. Imádta / imádja látni az arcom dugás közben, szereti fogni a cickóimat és pedig szeretek lovagolni az õ ölében (is). Mozgattam a csípõm elõre, hátra, jobbra, balra, kör-körbe és le-fel közben markolta, szopogatta a mellem, csókolta, harapdálta a nyakam. Nem voltam elég gyors, ezért ölbe vett, de a farkát egy pillanatra sem vette ki és új letett az asztalra. Én átkulcsoltam a lábammal a derekát, és magamba rántottam. Nagyot nyögtem. Ez tetszett neki, ezért fentebb kapcsolta a sebességet gyors menetben dugott, én pedig simogattam, finoman karmolgattam a hátát, fenekét. Hamar elélveztem. Hogy fokozzam az élvezetét egyik kezemet a puncim elé tette, mintegy meghosszabbítva a pinusom és oldalról ráfogtam a farkára, a másikkal a kavicsaival játszottam.

Kivette a farkát, most hasalnom kellett az asztalon. Széttolta a lábaimat nagyobb terpeszbe, makkjával megsimogatta a popsi lyukam, megmasszírozta a csiklómat, majd hirtelen karóba húzott. Belemarkolt a hajamba, hátrahúzta a fejem, megnyalta a nyakam és a fülemet, rácsapott a fenekemre és azt mondta: most nem dugni hanem baszni foglak. Basszál meg mondtam. Erre olyan keményen erõsen gyorsan dugott, úgy csattogott a lágyéka minden lökésnél, mintha szakasz menetelt volna.

Mindketten nagyon élveztük. Én már legalább harmadjára élveztem el, mikor hirtelen kikapta a farkát és mindent ráküldött a fenekemre. Míg dolgozott a farkán addig hozzám dörzsölte, rajzolgatott a fenekemre vele és bemasszírozta a jutalmamat. Mikor végzett, finoman betolta kicsit még járatta bennem a szerszámot ami nagyon nem volt ellenemre. Miután abbahagyta, megtöröltök egymást, rendbe szedtük magunkat fõztem egy kávét, elszívtunk egy cigit.

Még visszalépett, megfogta a fenekem, érzékien megcsókolt és az mondta, hogy imádja, hogy bármit meg tehet velem, hogy mindent engedek, aztán kiment. Leültem a székemre, nem telt el 5 perc sem és visszajött. Még egy menetet mondta és be is zárta az ajtót kivette a farkát odalépett hozzám a számba tolta és levette a felsõmet, játszott az imádott melleimmel. Megfogta a kezem, felállított a falhoz nyomott, a lábam a karjára vette ismét oldalra húzta a bugyim, lágyan megharapta a szám, beszívta a nyelvem és finoman, lassan, lágyan belém tolta a farkát...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi