Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Nosztalgia II.
Nosztalgia II.
  

Régen, megboldogult lánykoromban, egy kis belvárosi üzletben dolgoztam. Több ilyen kis boltocska volt egymás mellett ha valaki kiment cigizni, hívta a másiakt is. Az egyik boltban egy srác dolgozott aki nem rejtette véka alá, hogy szívesen megismerne közelebbrõl, mondjuk olyan mínusz 18 centirõl.
Az egyik délután bejött hozzám, elköszönni. Elköltöznek mellõlünk. Akkor kapsz egy búcsúajándékot, mondtam neki. Bezártam az ajtót, levettem a pólómat és a kebelemelentyûmet. Megálltam elõtte, megfogtam a kezét, rátettem a mellemre. Játssz velük, mondtam neki, közben kigomboltam a nadrágját, lehúztam a cipzárt, óvatosan kivettem a szerszámot és játszottam vele. Megszorítottam, végigmasszíroztam, nyomogattam, simogattam aztán lágyan rejszoltatni kezdtem.

Letérdeltem a lábai közé a melleim közé tettem a farkát, összeszorítottam, a makkját bekaptam, szopogattam és a cickóimmal rejszoltattam. Pár pillanat múlva tele is lett a szám, fincsi, forró spermával. Lenyeltem, még kiszopogattam az utolsó cseppeket is a farkából és ekkor kiderült, hogy nemcsak gyorslövetû, hanem csak egylövetû a srác. Ezért elköszöntünk, õ kiment én meg nem akartam dugatlan maradni.

Mivel lassan dél volt, felhívtam az egyik pasimat, hogy hozzon egy gyros-tálat, desszertnek pedig megkap engem. Húsz perc múlva megérkezett. Letette a kaját, hozzám lépett és vetkeztetni kezdett. Várj még, mondtam neki, hisz "csak" a desszert leszek. Megkajáztunk, én levetkõztem, felültem az asztalra, szétettem a lábaimat és mondtam, hogy nyalj ki. Most elõttem térdeltek. Széthúzta a puncimat és nyalogatni kezdte. Mindenhol óvatosan, lágyan nyalogatott. Beszívta az ajkaimat és a nyelvével simogatta. Már majd megvesztem, hogy kényeztesse a csiklómat is, de húzta az idõt. Aztán elérkezett ennek is az ideje. Két oldalról megnyomta a puncim, hogy jobban kiemelkedjen a csiklóm. Óvatosan az ajkával birizgálta, aztán a nyelve hegyével simogatta, utána beszívta és eszeveszett gyorsasággal dörzsölte a nyelvével. Jó néhány ilyen szapora nyelvcsapás után hatalmasat élveztem. Rászorítottam a puncimra a fejét, hogy nyaljon még. Nem is hagyta abba keményen falta a puncim és belém nyúlt. Két ujjal. Amilyen gyorsan nyalt olyan gyorsan ujjazott. Megint elélveztem, de most már sikítottam az élvezettõl.

Gyorsan talpra állt, és bevágta a lompost. Míg dugott én a lábam közé nyúltam és maszturbáltam. Élvezetes volt látványnak is. Finoman megcsípte a bimbimet és engedte ringani a cickóimat. Megint elélveztem de már csak szûköltem. A lábaimat a bal vállára tette és összeszorította, úgy tolt. Az oldalamra fordított, a lábaimat most a mellemhez tolta, megmarkolta a derekam és rácsapott a fenekemre egy erõset. Meglepõdtem, fájt egy kicsit de élveztem. Látta, hogy tetszett a dolog ezért már párat rásózott a popsimra, aztán kivette a farkát, átjött az asztal másik oldalára, hátrahajtotta a fejem és a számba tette a golyóit. Szopogattam, nyalogattam közben kézimunkáztam szaporán. Kivette a golyóit a számból és a farkát letolta a torkomra. Megfogta az arcom és dugta a szám. Míg a mandulámat masszírozta a farkával, a lábam közé nyúlt, két ujját betolta a puncimba egy ujjal pedig a csiklómat simogatta. Rövidesen telibe lõtte a mandulámat. Kivette a farkát, hogy nyelni tudjak, közben az arcomhoz dörzsölte a makkját. Megfogta a nyakam megint a számba tolta a farkát.

Szopogattam egy darabig õ meg simogatott. Mikor kiélvezgettük magunkat felöltöztünk, kimentünk rágyújtani. A másik üzletbõl is hamarosan kijöttek. Rám mosolygott Edit. Hallottam, hogy mennyire élvezted az ebédidõt -mondta. Elszívtuk a cigit, elköszöntünk és csengett a telefon. Marcsi barátnõm hívott, hogy este bulizni akar menni. Ez nálunk egyet jelentett a férfivadászattal.

Este eljött hozzánk alapozni a buli elõtt. Mikor megláttuk egymást, annyit mondunk, hogy 5 perc, 25 perc. Ez annyit jelent, hogy 5 perc alatt bepasizunk, 25 perc múlva dugunk.

Így is lett. Mindegyik helyen ahová bementünk.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi