Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Nõsülés elött
Nõsülés elött
  

Pár éve Anita barátnõm megkért, hogy a nevelt fiának tartsak egy kis oktatást, mert nagyon gátlásos, visszahúzódó a nõkkel. Ez meg is történt olyan továbbképzésben részesítettem, hogy hamarosan be is csajozott. Csengett a telefonom és Zsolti (Anita neveltfia) hívott, hogy beszélni akar velem. Mondtam neki, hogy itthon vagyok, jöjjön amikor akar.

Hamarosan csengetett. Beengedtem, leültünk és mondta, hogy hamarosan megnõsül, de elõtte szeretne engem megdugni, mert mikor annak idején, õ lerendezett engem de én "csak" leszoptam. Nem túl jó ötlet, válaszoltam, mert nagyon jó vagyok az ágyban. Erre õ felállt, hozzám lépett, megfogta a mellem, megcsókolt. Nem ellenkeztem, mert legyezgette a hiúságomat, hogy agy húsz évvel fiatalabb srác rólam álmodozik. Széttettem a lábam, õ simizte a puncim, közben kicsomagolta a mellemet és szépen játszott velük. Megfogtam a fejét és a lábam közé nyomtam. Ahogy tanítottam neki, ahogy szeretem úgy nyalt. Körbecsókolta a combom, végig nyalogatta a puncim környékét, beszívta az ajkaimat és simogadta a nyelvével, majd ahogy elhúzta a fejét halkan cuppant ahogy kicsusszant a szájából. A csiklómat, mondtam Zsoltinak és õ széthúzta a puncim az egyik kezével, a másikkal, fentrõl megnyomta, hogy jobban kiemelje a csiklóm. Tele nyelvvel nyalta, falta, én pedig hamarosan elélveztem. Nem hagyta abba. Nyalt tovább és benyúlt a puncimba.

Most már a farkadat akarom érezni magamban, mondtam és õ kivette a szerszámát, finoman betolta, rám hajolt, megcsókolt, megfogta a mellem és ütemes mozgásba kezdett. Felvettem a mozgása sebességét ritmusát és vonaglottam, sóhajtoztam, nyögdécseltem alatta. Kifordultam alóla, lenyomtam az ágyra az ölébe huppantam és lovagolni kezdtem. Tetszett Zsoltnak, mert használhatta a kezeit. Fogdosta a melleim, masszírozta a fenekem, simogatta az arcom, a hátam. Egyre gyorsabban ficánkoltam az ölében, de nem volt elég neki. Felállt ráhajtott a fotelre, összeszorította a lábam és most hirtelen tövig tolta a farkát. Kapaszkodott a derekamba úgy dugott. Most is felvettem a ritmust és tekergettem a fenekem. Már sokadszor elélveztem, gondoltam már õ is elmehet. A lábam között átnyúltam, elkaptam a golyóit és simogadtam. Ha lassan dugott lassú simi volt, ha gyorsan dugott gyors volt.

Látni akarom az arcod mondta, átfordított az ágyra. A lábaimat a fejem mellé szegezte, szép kis látvány tárult elé. A fenekedet lehet, kérdezte, én pedig mondtam, hogy persze. A popsimhoz tette a farkát, lassan óvatosan betolta. Ahogy elmerült a popsimban és a puncimhoz nyúltam és masztizni kezdtem. De durva jó látvány mondta Zsolt és pedig fokoztam. Egyik kezemmel a csiklóm simogattam, a másikkal, benyúltam a puncimba és ráfogtam a farkára. Nagyot nyögött és megállt bennem míg én a puncimon keresztül masszíroztam a popsimban meredõ farkát. Láttam az arcán, hogy hamarosan eldurran.

Hova élvezhetek kérdezte, én válaszoltam, hogy ahová csak akarsz. Mindenhova akarok, mondta. Alaposan benyálaztam a tenyerem és az ujjaim, kivettem magamból a farkát és gyorsan rejszoltattam, míg a szabad kezemmel a golyóit gyúrtam. Megkapta amit akart. Úgy irányítottam a farkát, hogy mindenemet beterítse. Kaptam a hasamra, a mellemre, a nyakamra, az arcomra, a számba, a szememre, a hajamra. Mikor kivertem belõle az utolsó cseppeket, ráfontam magam a farkára és a torkomra toltam úgy nyaltam, simogattam a zacsiját. Fogta, simogatta az arcom, sóhajtozott.

Mikor kivettem a számból a farkát, rám nézett és õszintén azt mondta, hogy kegyetlenül irigyli a férjem. Mitagadás, megértem... :)

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi