Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Nem egy átlagos nap
Nem egy átlagos nap
  

Reggel arra ébredtem, hogy a férjem átölel, benyúl a pólóm alá simogatja, masszírozza a mellem. Mikor érezte, hogy hegyesedik a bimbócskám, a keze a lábam közé siklott és a puncimmal játszott. Kicsit jobban széttettem a lábam, hogy jobban hozzám férjen és pedig hátranyúltam a simogattam a farkát.

Mikor elélveztem a másik oldalamra fordultam õ oldalra húzta a bugyimat és betolta a farkát. Lassan dugott, csókolóztunk, fogdostuk egymást. Megint elélveztem, ekkor a hátamra fordított, összeszorította a lábaimat és vadul keményen dugott. A végjátéknál kirántotta a farkát széthúzta a lábam és rám küldte a teljes tárat. A hasam, a mellem a nyakam az arcom is kapott egy kis pakolást. Mikor mindent rám küldött visszatette a farkát és dugott tovább. Míg járatta bennem a farkát játszott a csiklómmal is és én megint elélveztem. Ekkor kiszállt belõlem és kiszopogattam az utolsó cseppeket is a farkából, õ felöltözött és elment az egyik barátjához.

Én még feküdtem az ágyon aléltam, bizsergett az egész testem, mikor csengettek. Alexa barátnõm jött, mert elõzõ nap megbeszéltük, hogy kölcsönadom neki az egyik pasivadító szerkómat. Magamra kaptam a köntösömet és beengedtem. Selyem kicsit átlátszó pezsgõszínû pinig érõ kis szexi darab. Mikor belépett csak annyit mondott, hogy szép látvány, megfogta a kötõjét, kibontotta egy kicsit nézte a testem, majd megsimította a mellem. Bementünk a nappaliba Lexy megfordított, megfogta a vállam, lenyomott a kanapéra és feltettem a lábam az asztalra õ pedig megszívta a puncim. Fejem hátrahajtottam, megmarkoltam a fejét és rászorítottam a puncikámra, hogy nyalogassa. Tudja, hogy szeretem és úgy csinálta. Nyalta, falta, cuppogtatta, lefetyelte, szívta, dörzsölte a nyelvével a csiklómat és mikor az élvezés határán voltam belenyúlt a pinuskámba. Olyan vadul ujjazott nyalás közben, mint amilyen sebesen járatta a nyelvét. Hatalmasat élveztem, markoltam a fejét és szorítottam a lábam közé. Mikor elélveztem a szemembe nézett, mosolygott, megszorította és megszopogatta a mellemet, majd felálltunk és odaadtam neki a ruhácskát.

Kikísértem és pont csengetni akart a szomszéd srác. Meg akart kérni, hogy vigyem el a szerelõhöz a kocsijáért. Lexy vigyorgott lelépett a szomszéd srác pedig belépett. Mondtam, hogy várjon, felkapok valamit, mindjárt jövök. Bementem a szobába keresni valamit, ledobtam a köntöst, megfordultam és ott állt mögöttem és tolta le a ruháit. Odaléptem hozzá, letérdeltem, megemeltem a farkát és nyalogatni kezdtem a golyóit. Megfogta a fejem, lefejtettem a zacsijáról, a szemembe nézett és a számba tolta a farkát. Ismeri már a szopási technikámat, tudásomat, úgyhogy lassan a torkomra küldte a farkát, ott tartotta, majd mikor kivette, lehajolt, megcsókolt, felállított, megfordított és a fotelre feltérdeltetett.

Megfogta a derekam, a csiklómhoz dörzsölte a farkát, aztán hirtelen váratlanul tövig vágta belém. Felsikoltottam a meglepetéstõl és fõleg az élvezettõl. Keményen dugott és minden lökésnél a zacsija csattant a csiklómon ami még nagyobb élvezettet szerzett. Elõre nyúlt megmarkolta két kézzel a mellem és játszott velük, aztán alám nyúlt és msot, hogy lassababn dugott az ujjával gyorsan simizte a csiklóm. Megint elélveztem. Felültem magamhoz húztam, a melleim közé tettem a farkát. Nem engedte, hogy én kezeljem. Fogta, szorította a cickómat és dugta. Minden tolásnál a számba vettem a makkját és megnyaltam, megszoptam. Egyre gyakrabban egyre hangosabban nyögött és hirtelen a melleim közé a nyakamra, az arcomra, a számba engedett egy jó nagy adag sorozatot. Felöltöztünk és elvittem a kocsijáért.

Mire hazaértem, a férjem már otthon volt. Meglátott, hozzám lépett, letépte a ruháimat, lenyomott a földre, belemarkolt a hajamba, hátrahajtotta a fejem, megcsókolt, közben én kicsomagoltam a farkát. egymás szemébe néztünk, õ markolta a hajam, megszorította a fejem, lassan tövig tolta a farkát, még jobban megszorította a fejem és ekkor...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi