Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Munka és ivászat után
Munka és ivászat után
  

A férjem mikor végzett a munkával, pár kollégájával beültek meginni pár sört. Egy idõ után megéheztek és eljöttek hozzánk kajázni egy kicsit és folytatni az itókázást. Már eléggé kapatosak voltak, ezért akik másik városban vagy messzebb laktak nem mentek haza, hanem nálunk feküdtek le aludni.

A párom, mikor beiszik, általában nem alszik velem, mert ilyenkor kegyetlenül horkol. Mindenki lefeküdt szépen aludni és lekapcsolgattam a villanyt mindenhol és ágyba bújtam. Azt szeretem ha korom sötét van a szobában. Mivel fáradt voltam elég hamar elaludtam.

Egyszer arra ébredtem, hogy valaki simogat. Nagyon jól esett, nagyon érzékien csinálta és nagyon izgató volt. Nem tudtam ki lehet az, de nem is nagyon érdekelt, mert iszonyat jó volt. Óvatosan felhúzta a a hálóingemet és a simogatásból masszírozásba váltott. A nyakamtól haladt lefelé, a derekamnál elidõzött, aztán átgyúrta a fenekemet és a combjaimat is. Hozzáért a puncimhoz ami már teljesen nedves volt. Megérezte, benyúlt, ujjazott és morzsolgatta a csiklómat közben. Megnyomta a lábam, hogy húzzam fel, mert úgy jobban hozzáfér a puncimhoz. Halkan nyögdécseltem úgy élveztem el. Ekkor tolta be a farkát a puncimba. A fejemet a párnába nyomtam, legszívesebben sikítottam volna az élvezettõl, de nem tehettem. Markolta a fenekem úgy dugott. Még mindig hason feküdtem, egyik lábam kinyújtva a lábai között, a másikat felhúztam a melleimhez, hogy minél jobban belém tudjon hatolni. Egyre gyorsabban, egyre hevesebben, egyre keményebben mozgott. Elélveztem másodjára is. Hirtelen kikapta a farkát és a teljes tárat rám engedte. Éreztem ahogy fröccsen a spermája a fenekemen, a hátamon, a nyakamon, az arcomon és a hajamon. Érezni akartam az ízét. Letöröltem az arcomról a spermáját a kezemmel és lenyaltam. Finom volt. Egy kicsit rajzolgatott a szerszámjával a fenekemen, majd megfordított.

Finoman széthúzta a lábam, körbenyalta a puncim. Beszívta az ajkaimat és szívogatta. Körbenyalta a combomat. Mindenhol nyalt csak a csiklómat nem. Nem bírtam magammal, rá akartam ugrani, de nem hagyta, visszanyomott az ágyra. Tovább õrjített a nyalakodásával. Mikor végre megnyalintotta a csiklómat, az fantasztikus volt. Lágyan finoman nyalogatta, puszilgatta, simogatta a nyelvével és mikor a legkevésbé vártam, hirtelen rászívta magát, a foga mögé tapasztotta a csiklócskámat és vadul keményen nyalta, harapdálta. Megõrjített. Azt hittem az eszemet veszetem az élvezettõl. A párnát az arcomra szorítottam úgy lihegtem, nyöszörögtem élveztem megszámlálhatatlanul sokszor.

Abbahagyta a nyalást és elindult ismét felfedezõ útra. Végignyalta a hasam, a melleimet jócskán elidõzve a bimbóknál. A cicimmel is ugyanúgy szórakozott mint a puncimmal. Élveztem, izgatott, jólesett. Belemarkoltam a hajába és magamhoz húztam. Meg akartam csókolni. Engedte, de amikor betolta a nyelvét a számba, betolta a farkát is a puncimba. Iszonyat jól csókolt. A nyelvemmel is úgy játszott mint a puncimmal és a cickóimmal. Elõbb finoman, majd gyorsan aztán vadul. Közben egyre gyorsabban dugott. Alányúltam, simogattam, dörzsölgettem, finoman masszíroztam a golyóit, mivel tudom, hogy ez fokozza a férfiak élvezetét.

Belemarkolt a hajamba, hátrahajtotta a fejemet, végignyalta kicsit megszívta a nyakamat, majd a számra tette a nyakát, hogy nyaljam. Hirtelen felemelkedett, kirántotta a farkát és éreztem, ahogy megint beterít a spermája. A hasamon szétkentem a spermáját, hogy nedves legyen a tenyerem, elkaptam a makkját és dörzsölni kezdtem. Nyöszörgött az élvezettõl. Hagyta, hogy dörzsöljem a makkot és masszírozzam a kavicsait. Csináltam volna még, de felállt és szó nélkül kiment a szobából.

Másnap reggel csináltam a srácoknak reggelit, vártam egy cinkos kacsintást de semmi nem jött. Fogalmam sincs ki dugott meg, pedig szeretnék még folytatást.

Azt hiszem meghívatom megint ezt a társaságot, mert élveztem, hogy itt voltak. :)

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi