Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Móniéknál
Móniéknál
  

A barátnõm péntek délben szólt, hogy bulit szerveznek estére és menjünk mi is. Megbeszéltük a férjemmel, hogy ott leszünk, mert mindig jól sülnek el ezek az összejövetelek. Kiválasztottam egy nagyon szexy kis ruhácskát, belõttem a hajamat, feltettem egy erõsebb sminket és indulásra kész voltam. Mikor a férjem meglátott azonnal rám akarta vetni magát, de késésben voltunk, úgyhogy türelemre intettem.

Már szinte mindenki ott volt mikor megérkeztünk, Móni (a háziasszony) körbe vitt minket, hogy bemutasson azoknak akikkel még nem találkoztunk, ugyanis a férje új munkahelyre ment és pár közvetlen kollégáját is meghívták. Mikor Bemutatta Tomit kellemes izgalom töltött el. Nem volt különösebben jóképû és izmos, de volt valami megmagyarázhatatlan kisugárzása, amitõl minden nõ (én legalábbis igen) azonnal nedvesedni kezd. Tomi sem rejtette véka alá, hogy tetszésére vagyok. Aztán mindenki ment tovább beszélgetni iszogatni, de a szemünk sarkából azért figyeltük egymást. Mikor rá akartam gyújtani, rájöttem, hogy a kocsiban hagytam a cigit, ezért leléptem. Mikor kiértem a lépcsõházból és a dufarthoz értem, Tomi utánam szólt, hogy: Várj! Megálltam, õ odalépett hozzám és azonnal megcsókolt, összefogta a kezeimet a fejem fölött, a másik kezével, pedig pár pillanat alatt letapogatta a testem minden részét. Izgi, hogy, ahogy a falnak támasztott és lefogta a kezeimet. Hirtelen a karjára húzta a lábam, oldalra tolta a bugyit és becsempészte a farkát. Nagyon jó érzés volt, ahogy 1 percen belül a csóktól a dugásig jutottunk. Rutinos volt, mert nem kezdett el csókolgatni, hogy ne kenje el a sminkemet. Amilyen gyorsan kezdõdött olyan gyorsan abba is kellett hagyni az akciót, mert hangokat hallottunk.

Megbeszéltem a férjemmel, hogy Móniéknál alszunk, mert én is inni szeretnék. Mikor már mindenki lelépett a buliból egy páran maradtunk, köztük Tomi is, akik ott alszunk. Lefeküdtünk. Egy idõ után mondtam a férjemnek, hogy még nem vagyok fáradt, kimegyek tv-t nézni. Kint volt a nappaliban Tomi is. Tudtam, hogy kijössz, mondta, megfogta a kezem és húzott maga után. Levitt a mosókonyhába, ahol volt egy kis kanapé. Azonnal levetkeztünk és már tértem volna a lényegre, de õ azt mondta, hogy most végig akar nyalni mindenhol. És tényleg végig is nyalt mindenhol, de szerencsére a puncimnál idõzött el leginkább. Elõbb csak körbenyalogatta, nyelvével megmasszírozta az ajkaimat, majd finoman nyalogatni kezdte a csiklómat, miközben a melleimet masszírozta. Hamar elélveztem és jeleztem, hogy most én jövök, de nem engedte. Visszanyomott a kanapéra, a fejem mellé tolta a térdeimet és megnyalta a popsimat. Nagyon izgi, kellemes érzés volt. Aztán visszatért a csiklómhoz, de közben az ujjával a popsi lyukamat simogatta, körbe, körbe és mikor érezte, hallotta, hogy megint élvezni fogok, egyre erõsebben masszírozta a fenekemet. Nagy sóhajjal elélveztem és akkor betolta az ujját a fenekembe. Vadul, erõsen, keményen nyalta a csiklóm és ujjazta a popsim aminek az lett a vége, hogy most már nem sóhajjal hanem sikollyal élveztem el. Ezután Tomi a vállára vette a lábam és lassan elkezdte betolni a farkát. Élvezte, hogy kínozhat, de én már nem hagytam, átöleltem és magamba rántottam. õ pár húzás után kivette a farkát amit elõbb nem értettem, csak aztán fogtam fel, mit akar mikor a fenekemhez pászította a makkját. Nagyon finoman óvatosan, lassan tolta be. Mikor már teljesen bent volt úgy kezdett el mozogni, hogy közben az egyik kezével a puncimat ujjazta, másikkal a melleimet szorongatta. Éreztem, hogy érzi a farkát a kezével, hiszen, rá-rá szorított. Rohamokban élveztem. Sokat, gyorsan és egyre intenzívebben. Éreztem a fenekemben, hogy hamarosan elélvez, mondtam, hogy jöjjön a számba de õ azt mondta, hogy jól van itt, a fenekemben. Fantasztikus érzés volt, ahogy telepumpált. Még egy kicsit megfuttatta bennem a farkát, aztán felöltözött és kiment.

Egy jó ideig még nem tudtam felkelni a kanapéról. Miután összeszedtem minden erõmet, felöltöztem és visszavánszorogtam a férjem mellé. Mikor végignyúltam az ágyon, még hullámokban éreztem ahogy lüktet a testem, akaratlanul a puncimhoz nyúltam és elkezdtem masszírozni, simogatni. A férjem ezt megérezte és azt mondta, hogy inkább õ csinálja nekem. Minden nyelvcsapás felért egy orgazmussal. Mikor betette a szerszámát, sikítottam, de minden ki be rántásnál. Már markoltam az ágyat, karmoltam a hátát, de õ annál vadabbul dugott. Ekkor kinyílt az ajtó bejött Móni és a férje, hogy õk is beszállnak, csináljuk négyesben. Én azt mondtam, hogy velem azt csináltok amit akartok. Móni ekkor megcsókolt, elõbb engem, aztán a férjem, aki közben folytatta a dugást. Móni férje a számhoz térdelt...

Móni férje a számhoz térdelt és a keményedõ farkát a számba tette én pedig elkezdtem a nyelvemmel simogatni aminek az lett az eredménye, hogy hamarosan a torkomban volt a vége. Ekkor Móni hanyatt fektette a férjemet beleült az ölébe és vadul elkezdett lovagolni rajta. Közben a párom, míg én Pistit szoptam benyúlt a puncimba. Móni mikor ezt látta tetszett neki, ezért vonatot csinált. Pisti a számat dugta, Móni engem nyalt, Mónit pedig a férjem küldte hátulról. Pisti most már dugni akart, megfordított és azonnal tövig nyomta belém a szerszámát. Móni és én az oldalunkon feküdtünk nyaltuk egymás frissen gyantázott kopasz punciját miközben bennünket egymás férjei keféltek.

A férjem kivette a farkát Móniból és betolta a számba, közben én egyik kezemmel a golyóit simogattam, a másik kezemmel Mónit kényeztettem. Gondolom ezt megtetszett Pistinek is és utánozta a páromat. Vadító volt ahogy a barátnõmmel egymást ujjazzuk és közben a férjeinket szopjuk vagy éppen a barátnõm férje dug. A páromnak is tetszett a felállás. Kivette a számból a farkát a kezemet Módi popsijához tette, hogy nyúljak bele. Nyaltam a puncit, ujjaztam a popsit és az ujjaimmal éreztem a párom farkát. Ekkor ki kellett vennem az ujjamat és mint ahogy ezelõtt Tomi kényeztette a fenekemet a párom úgy tolta be a szerszámot Móni popójába. Móni ekkor abbahagyta nyalást, megmarkolta, megszorította a fejem és rányomta a puncira, hogy erõsen dolgozzak rajta.

Pisti sem tétlenkedett, most is utánozott minket. Megszorította a fenekemet, betolta a farkát a popsimba, és mivel Móni nem nyalt elkezdte dörzsölgetni a csiklómat. Mindketten sikoltozva élveztünk szorítottuk egymás testét és hatalmas orgazmust éltünk át. A párom ekkor kivette a farkát Móniból és megjutalmazott egy hatalmas arcpakolással, amit rövidesen Móni is megkapott a férjétõl. Miután a fiúk végeztek még egy kicsit betették a farkukat a puncinkba és levezetésként iszonyat gyorsasággal és hatalmas elánnal elkezdtek dugni, mi pedig már csak nyöszörögni tudtunk. Mikor végeztek, hátradõltek mi pedig Mónival megfordultunk és lecsókoltuk egymás arcáról a jutalmunkat. Éppen hogy végeztünk, és akkor belépett Tomi és megkérdezte, hogy csatlakozhatna-e.

Pisti azt mondta Mónikat, hogy szeretné látni ahogy leszopja Tamást. Móni engedelmesen leszállt az ágyról letérdelt Tomi elé és elkezdte nyalogatni a farkát. Ránéztem a férjemre, õ kacsintott és én is csatlakoztam Mónihoz. Mikor õ a farkát szopta, és a golyókat nyalogattam, mikor én szoptam õ játszott a golyszlikkal. Tamás fogta fejünket és irányított, hogy mikor melyikünk mit csináljon. Ez tûzbe hozta a férjeinket és miközben Tomin dolgoztuk, õk belénk csatlakoztak hátulról. Tamás már nem bírt állni, lefeküdt az ágyra, de én nem vettem kis a számból a szerszámját, meg akartam jutalmazni a mosókonyhai menet után. Régen éltem át ilyen izgalmat, hogy szopok egy srácot, dug egy másik pasi és közben a barátnõm simogatja a puncim.

Mikor éreztem, hogy Tamás lövésre kész, odahúztam Mónit is, hogy részesüljön az áldásból. Meg is kaptuk ami járt nekünk. Csókolóztunk úgy kényeztettük közben Tamás ékességét úgyhogy mindkettõnk hatalmas arcpakolást kapott. Nem hagytuk abba a csókolózásos szopást, mert a férjeink még nem végeztek, viszont ekkor megint nyílt az ajtó és belépett rajta még egy házaspár aki (nem csoda) felébredt az orgiánkra és részese akart lenni a derbinek.

...de ez már megint egy másik történet.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi