Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Mi lesz egy napozásból
Mi lesz egy napozásból
  

Mivel a szoláriumozásom egy kiadós dugásba torkollott és ma kisütött a nap, kivágtam magam a kertbe napozni. Beugrottam a medencébe, utána pirítottam magam a napon egész délelõtt. Mikor úgy gondoltam, hogy lassan elég a napfürdõbõl a szomszéd srác átszólt, hogy szívesen bekenne naptejjel, hogy le ne égjek. Már végeztem mondtam neki, inkább 10 perc múlva gyere át és kenj be testápolóval, addig lezuhanyozok.

Éppen a melleimet mostam, amikor belépett mögém, hogy segítsen. Tusfürdõt nyomott a kezébe és laposan végigmosdatott mindenhol. Helyet cseréltünk, õ lépett a zuhanypanelhez, bekapcsolt rajta mindent és mondta, hogy feküdjek le a kádba. Megtettem. Leakasztotta a zuhanyrózsát, széthúzta a lábaimat és a puncimra nyomta a vizet. Élveztem, ahogy az esõstetõbõl folyt rám a víz, olyan volt mintha ezernyi nyelv nyalogatná a mellkasom a melleimet a hasamat. És közben nyomta a meleg vizet a csiklómra. Ügyesen váltogatta a vízsugarat és az erõsséget. Hol erõsen egy számol jött a víz, hol gyengéden és mindig a csiklómat bombázta. Elélveztem nagy nyögések közepette, ekkor a legerõsebbre a zuhanyrózsát és rátapasztotta a puncimra. Szinte azonnal élveztem megint.

Felálltam azaz feltérdeltem elvettem tõle a zuhanyrózsát, és a vizet most a zacsijára nyomtam, közben nagy vehemenciával szoptam a farkát. Szívtam, dörzsöltem a nyelvemmel a makkját õ pedig hangosan sóhajtozott, nyögött. Megfogta két kézzel a fejemet, a tarkómat és ráhúzta a farkára. Szorította. Elengedte. Lenyúlt megfogta a mellemet és jelezte, hogy tegyem közé. A cicimmel rejszoltattam, szoptam közben és nyomtam a vizet a zacsira. Éreztem, hogy élvezni fog. Torkomra küldtem a farkát. Hirtelen kikapta a számból a szerszámját, vadul, olyan gyorsan rejszolni kezdett, hogy alig láttam a kezét és az arcomra küldte a teljes tárat. Mikor mindent rámpumpált, rászorított a fejemre, a torkomra küldte a kincsét és simogatta az arcomat. Kivette megint a számból, dörzsölte a makkját az arcomra és szétkente az arcomon a spermáját. Mikor végzett kiszálltunk a kádból, letörölgettük egymást, elkaptam a farkát és húztam magam után, be a hálóba.

Hasra feküdtem õ pedig egy adag testápolót a hátamra tett és elkezdte a bemasszírozást. Jól csinálta. Mikor a fenekemhez ért ott elidõzõtt. Míg a fenekemet gyúrta, simogatta a popsilyukam elmartam a farkát és én azzal játszottam. Kezdtem életet küldeni bele, mikor megfordultam. Gyúrta a mellem, bekente a hasam aztán a puncimhoz ért. Hatalmas agad krémet tett a puncikámra (nem mintha nedvesíteni kellett volna). Két kézzel gyúrta, dörzsölte simogatta, masszírozta, nyomkodta. Mondanom sem kell, hogy megint elélveztem. Széthúzta a lábam, belenyomta a farkát a testápolós dobozba, péniszét a puncimhoz igazította és szépen lassan elkezdte becsempészni, miközben a puncimban matatott és pedig rátapasztottam a kezem csiklómra és játszottam vele. Dugta a fenekem, ujjazta a puncim én pedig maszturbáltam mint az õrült. Hatalmas sikolyok közepette megint elélveztem.

Tetszett neki a látvány, dugta a popsim és láttam az arcán, hogy megint élvezni fog. Mindent belém küldött. Nagy sóhajok, hörgések közepette telepumpált. Éreztem, élveztem minden lövését. Rámhajolt, csókolt, fogdosott és dugott. A farkából kiszállt az élet, felöltözött hazament.

Nemsokára megjött a férjem. Bejött a hálóba, látta ahogy széttett lábakkal, kemény mellbimbókkal kéjesen fekszem. Levette a ruháját, a számba tette a farkát én pedig...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi