Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Kellemes éjszaka
Kellemes éjszaka
  

Meglehetõsen forróvérû vagyok. Állandóan készen egy jó kis hancúrra. Szeretek jó pornófilmet nézni, közben masztizni és ötleteket merítni belõle. Az egyik este, mikor egyedül voltam otthon is ez történt. Megnéztem egy király szexfilmet, közben masztiztam és használtam a férjemtõl kapott dildot is.

Több tucatszor elmentem, amitõl kimerültem és lefeküdtem aludni. Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy elélveztem. Álmomban egy hatalmas orgiának voltam részese. Ekkor a párom már mellettem aludt. néztem a meztelen testét és megint maszturbáltam. Mikor elélveztem, gondoltam megébresztem. Finoman bekaptam a farkát és szopogatni kezdtem, közben játszottam a puncimmal. Hamarabb felállt a farka, mint ahogy felébredt. Élveztük mindketten az ébresztést. Kinyitotta a szemét, megfogtam a mellem, én pedig az ölébe ültem és lassan óvatosan lovagoltam rajta, csókoltam, nyalogattam, a melleimet az arcába toltam, hogy játsszon vele. Lassan mozogtam le-fel, köröztem a csípõmmel.

Mikor már teljesen felébredt becsatlakozott a mozgásba, Megemeltem a csípõm és csak köröztem, õ pedig szédítõ sebességgel dugott. Simogatta a hátam, markolta, szorította a fenekem és miközben dugott, még becsempészte az egyik ujját a puncimba, hogy megnedvesítse. A nedves ujjával simogatta, masszírozta a popsi lyukam és így élveztem el. Látta rajtam, hogy képtelen vagyok felülmaradni, ezért a hátamra fektetett, lábaimat a nyakába vette alulról átkulcsolta a vállam fölött a kezét és gyorsan, keményen, erõsen dugott. Nem tudom mennyi ideig tartott de számtalanszor elmentem, már csak nyöszörgésre maradt erõm pedig sikítani tudtam volna a gyönyörtõl.

Az oldalamra fordított, egyik lábam feltolta a mellemhez, a másikat kinyújtottam a lábai között, õ pedig finoman, lassan, óvatosan betolta a fenekembe a farkát. Lassan, nagyon lassan mozgott, majd fokozatosan gyorsított a tempón. Már alig bírtam ezért, hogy felgyorsítsam a durranását a jól bevált zacsisimit vetettem be megint párom nagy örömére. Ebben a pózban meg tudtam csinálni, hogy egyik kezemmel a golyókat simogattam, a másik kezemmel pedig a farkát masszírozta, mikor kintebb húzta a popsimból. Pár perc múlva nagy nyögések közepette elment. Éreztem ahogy belém pumpálja spermáját, csak azt sajnáltam, hogy most nem érezhettem az ízét. Miután elment egy kicsit még járatta benne a farkát, majd az oldalára dõlt, mindkét kezével megmarkolta a melleimet, nyalogatta a nyakam, de nem húzta ki a farkát. Így aludtunk el, összefonódva.

Reggel szerencsére a férjem farka hamarabb kel mint a párom ezért kihasználva a lehetõséget elkezdtem vele játszani. Rövidesen párom is felébredt, természetesen nem volt ellenére ma sem a szokásos reggeli menet. Mert így jobban indul a nap. Mire magához tért én már nedves voltam. Hasra fektetett, én megemeltem a csípõm õ helyére igazította a szerszámját, lassan betolta, megszorította a fenekem és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi