Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Kapcsolat tartás
Kapcsolat tartás
  

Van egy ügyfelem akinek mindig minden termékemet eladom. Eleinte csak telefonon enyelegtem vele, de miután megnéztem a weblapján, hogy néz ki, jobban felcsigázott és levelezni is elkezdtünk.

Az egyik nap hívott, hogy átutazóban van és találkozhatnánk az irodámban, hogy személyesen is megismerjük egymást. Nem túl sokára nyílt az iroda ajtaja és belépett. Élõben még sármosabb volt mint a képeken. Igyunk egy kávét mondtam neki és a konyhapulthoz mentem. Szûk miniruha volt rajtam, riszáltam magam elõtte, lehajoltam, pucsítottam õ mögém lépett, megfogta a derekamat, hozzám nyomta a csípõjét, én felálltam ekkor azt mondta, hogy ne húzzuk az idõt és egymás agyát, mindketten dugni akarunk. Lehúzta a ruhácskám zippzárját és kiléptem belõle és letérdeltem, hogy kiszabadítsam a farkát.

Imádok szopni, felizgat nagyon. Elmartam a kavicsait, megsimiztem, hátrahúztam a bõrt a farkán és a nyelvem hegyével megnyaltam a makkját, aztán a zacsiját nyaltam, szoptam, közben járt ezerrel a kezem a farkán. Miután a zacsit lerendeztem megszopogattam a farka tövét és végignyaltam a makkjáig. Bekaptam, megszívtam, körbedörzsöltem a nyelvemmel ekkor felállított, lerántotta a tangámat, felültetett a konyhapultra, széthúzta a lábam és nyalni kezdte a puncim. Nem húzta az idõt, egybõl a lényegre tért, erõsen keményen telibe nyalta a csiklómat. A szopásnak és a nyalásnak köszönhetõen hamar elélveztem.

Felállt megmarkolta a melleimet szopogatta a bimbócskámat és betette a farkát. Hatalmas élvezet volt. Derekára kulcsoltam a lábaimat és mikor kihúzta belõlem én nagy erõvel magamba rántottam. Tetszett neki ez a játék, de nem sokáig csináltuk, mert levett a pultról, ölben, úgy, hogy a farka bennem volt odavitt a kanapéhoz letett, a bokámat a fejemhez szorította térdelt elõttem és vadul keményen küldött. Gyönyörködött a melleim ringásában. Elengedte a lábam két kézzel megmarkolta a melleimet és játszott velük. Élvezte ahogy dugott, játszott a melleimmel és masztiztam és közben a golyszliját simogattam.

Hirtelen kikapta a farkát, feltérdeltetett a kanapéra, megmarkolta a derekam és most kutyapózban dugott. Hol a derekamba kapaszkodott, hol a fenekem markolászta, hol a melleimet gyúrta, hol a csiklómmal játszadozott. Ismét elélveztem sikítva, nyüszítve. Ekkor a lábaim között hátranyúltam ismét elmartam a golyóit, és játszadoztam vele. A számba élvezz kértem, õ pedig kivette a farkát, leült és széthúztam a lábait és közé térdelve rábuktam a farkára. Nem finomkodtam. Úgy szoptam ahogy õ nyalt. Vadul, keményen, gyorsan, lényegre törõen. Markolta a fejem, megemelte a fenekét, remegett a lába és lüktetett a farka. Mikor éreztem, hogy most fog élvezni, a torkomra küldtem a farkát és lent tartottam, míg a teljes tárat ki nem lõtte. Mikor szétlõtte a mandulámat, kivettem a farkát és a makkját, nyaltam, szoptam keményen gyorsan vadul. Hörgött az élvezettõl, szorította a fejem.

Nagy nehezen kiszívtam a farkából az életet. Mindketten felöltöztünk szenvedélyesen megcsókoltuk egymást és leszögeztük, hogy rendszeresen lerendezzük egymást.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi