Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Internet karbantartás elõnye
Internet karbantartás elõnye
  

Az egyik ismerõs srác felhívott, hogy karbantartás miatt nincs nála net, viszont el kel küldenie egy levelet és felugrana ha nem zavar. Mondtam neki, hogy nyugodtan, nemsokára meg is érkezett.

Megírta a levelet, elküldte közben észrevette, hogy a gép feletti polcon van egy mikroszkóp amit a férjem kölcsönkért az egyik munkájához. Megkért, hogy vegyem le, hadd nézze meg. Hátrébb gurult a székkel, odamentem elõlre dõltem, felnyúltam érte, viszont egy miniruha volt rajtam és ahogy nyújtózkodtam kint volt a fél fenekem. Nem tétovázott azonnal megfogta a fenekem, megsimizte, megfogdosta. Meglepõdtem, de nem volt ellenemre, kicsit hagytam majd megfordultam, hogy megkérdeztem, hogy miért tette. Mert tetszik mondta és benyúlt a lábam közé és most a combomat simogatta. Kellemes volt, kicsit széttettem a lábam. A bugyin keresztül elõbb smizte, majd finoman dörzsizte a puncim. Felültem az asztalra õ letérdelt elém, oldalra húzta a bugyim nyalni kezdte a puncimat.

Mikor elélveztem felállt kivette a farkát és tuszkolta be a puncimba. A lábammal átöleltem a derekát és mikor kihúzta a farkát azonnal magamba rántottam. Mindketten élveztük ezt a játékot aztán lehúzott az asztalról, megfordított, lehúzta a bugyimat, ráhajtott a monitor mellé megfogta a derekam és máris megint tövig tolta a szerszámát. Míg dugott a felsõmet húzta le, hogy elmarhassa a melleimet is. Segítettem neki és mikor kiszabadult a mellem fogdosta. De látni is akarta. Megint megfordított. Most már a teljes ruhám a derekamon volt. Felültetett az asztalra két kézzel megfogta az egyik mellem, finoman megnyomta és mondta, hogy ez gyönyörû. Bekapta a mellem finoman nyalogatta a bimbócskámat ami azonnal megkeményedett, ekkor óvatosan a szája szélével harapdálta amit nagyon élveztem, de hiányzott a puncimból a farka, úgyhogy megfogtam a szerszámát a helyére igazítottam és betoltam. Mivel hatalmas a mellem tovább tudott játszani velük és ezt nagyon élvezte. Annyira, hogy megint elélveztem.

A szádat is szeretném kipróbálni mondta és ekkor leültettem a székre, széthúztam a lábát finoman nyalogattam a zacsiját és közben járt a kezem a farkán mint az állat. Élvezte a golyszli nyalást de a farkán akarta érezni a nyelvemet, ezért lefejtette a fejem a kavicsairól, ráigazította a farkára én pedig engedelmesen a számba vettem, nyalogattam, játszottam vele egy kicsit aztán a nyelvemet körbe-körbe futtattam a makkján és jól rászorítottam. Remegett a lába az élvezettõl, ezért még fokoztam rajta szívtam is és játszottam a zacsijával. Összefogta a hajam, hogy jobban lássa ahogy serényen dolgozom a farkán, közben simogatta a fejem és elégedetten sóhajtozott.

Megemelte a derekát, hogy mélyebben legyen a farka a számban. Tudtam, hogy mindjárt elélvez, ezért tövig bekaptam a farkát, õ rászorította a fejemet és azonnal éreztem a torkomon a sorozatlövéseket. Lassan kihúztam a számból a farkát, szívtam és dörzsöltem a nyelvemmel a makkját, fõleg az alsó részét. Megint remegett a lába az élvezettõl ha nem ült volna összeesik annyira élvezte. Nem bírta ezt ezért megint a torkomra küldte a farkát. Így játszottam vele amíg bírta a farka. Aztán felöltöztünk elszívtunk egy cigit, közben megállás nélkül fogdosott és mondta, hogy még holnap sem lesz net nála, jönne megint levelet küldeni. Rendben mondtam neki, gyere bármikor.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi