Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Horgászás
Horgászás
  

A barátnõm férje elment a barátaival pár napra horgászni, ezért Andi úgy gondolta, hogy engedjük el magunkat és menjünk el az uszodba lazítani egy kicsit. Megbeszéltük, hogy mindketten valamelyik jó kid dögös, sokat mutató de még többet sejtethetõ bikinit vesszük fel, amivel tudjuk húzni a férfinép farkát azaz agyát.

Bementünk az uszodába, de az olyan lepukkant volt, hogy inkább kerestünk egy kisebb szállodácskát aminek van wellness részlege és oda mentünk. Kedves szép hely volt, de ez még lényegtelen is. Az öltözõben átvedlettünk és indultunk be a medencéhez. Kicsit meglepõdtünk, mert bent alig volt pár ember, de szinte mindet ismertük, mivel a szomszédunk volt ott egy kis baráti társasággal. Mi végiglibegtünk elõttük, köszönés, puszi-puszi és irány a medence. Már úszkáltam egy ideje, mikor észrevettem, hogy a szomszéd fia Tibi (19 éves) nem tudja levenni a szemét rólunk. Ezen felbuzdulva egyre kihívóbb pózolásba kezdtünk Andival, hogy lássuk mit csinál a kis srác. Már nem bírt minket nézni bement a szaunába. Nekünk sem kelleltt több, utánamentünk.

A szauna ablaka jól ki volt találva. Üveg ajtó, de kintrõl nem lehet belátni. Andival bementünk és Tibi ekkor nem igazán a meleg miatt gyorsan vörösre váltott. Mikor picit elkezdtünk izzadni, elkezdtük törölgetni egymást Andival. Ezt már nem bírta Tibi, felállt és elindult kifelé. Rászóltam, hogy ugye nem akarsz álló szerszámmal kimenni, mert nem vetne ránk jó fényt...

Leültettük, Andi elkezdte csókolgatni a mellkasát és pedig kiszabadítottam a börtönébõl a farkát, körbenyaltam a golyókat, a szerszám tövénél megharaptam, végighúzta ma fogam a makkig, aztán visszafele a nyelvemet járattam meg rajta, majd mikor megint a fejénél jártam, bekaptam és elkezdtem a nyelvemmel dörzsölgetni. Andi rászólt, hogy nézze az ajtót jön-e valaki. Andikám a mellkasát nyakát nyalogatta és fogta a golyókat míg én szaporán szoptam és rejszoltattam Tibit. Csere következett, Andi is szopni akart. Ekkor én a melleimet kiszabadítottam, belehúztam a Tibi fejét aki azonnal rámarkol, fogdosta nyalogatta, masszírozta, majd hirtelen benyúlt a bugyimba. A puncim ekkor már nem csak a forróság miatt volt nedves. Benyúlt a puncikámba és simogatta a csiklóm szopkodta a bimbómat. Egyre szaggatottabban vette a levegõt és tudtam, hogy pont most pumpálja tele Andi száját. Andi kivette a farkát a szájából, de Tibi megmarkolta a fejét és visszatolta a farkát egészen a torkáig - pedig Andi csak nyelni akart.

- Ugye jobb lesz így kimenni kérdeztem tõle, de csak annyit mondott, hogy még meg fog minket dugni. Úgy látszik szépen felbátorítottuk.

Szaunából ki, hideg vízbe be, hidegvízbõl ki, meleg vízbe be, irány a medence úszkálni. Tibi is bejött hozzánk a medencébe. Igyekezett mindig hozzánk dörgölõzni és fogdosni, amit hagytunk, sõt mi teremtettük az alkalmat, hogy minél többször tudja megtenni anélkül, hogy a szülõk észrevennék. Tibi kivette a farkát és a kezembe adta. Behúztam az oszlop mögé, hogy ne lássanak és rácsúsztam a farkára, egy kicsit fickándoztam rajta, majd Andi lehúzott, mert azt akarta, hogy õt is felpróbálja. Megtette ugyanezt Andi is, de közben én megfogtam a golyókat és játszottam velük egy kicsit. Tibi kezdett bevadulni, egyre veszélyesebb volt a helyzet ezért Andikából kiparancsoltam a faszt és kiúsztunk a partra. Irány a szauna. Kicsit nyitva hagytuk az ajtót, hogy ne legyen olyan meleg bent. Kisvártatva utánunk jött Tibi. Mikor belépett, felállított, megfordított, behúzta a bugyimat és azonnal tövig vágta belém a farkát és mint akinek elment az esze olyan vadul elkezdett dugni. Andi a fejem elé ült terpeszben oldalra húzta a bugyiját és belehúzta fejemet a puncijába. Kis idõ múlva mint valami óvodás mondta Tibinek, hogy õt is dugja már meg. Nem sajnálta a farkát, betette neki is és dolgozott rajta azaz benne. Most hogy Andit dugta, Andin volt a sor, hogy lapozgassa a puncikámat.

Tibi kivette a szerszámát hozzám lépett, hogy most az én számba akar élvezni. Nem ellenkeztem. Az egészet bevettem, letoltam a torkomra és közben nyelveltem a zacsiját. Már nem bírta tovább nem hagyta, hogy szopjam elkezdte dugni a számat, torkomat. Mikor a több adagban a torkomra küldte a tárat, ráhúzta a fejem tövig és igyekezett még annál bentebb tolni. Csak akkor vette ki a számból, mikor már nyoma sem annak, hogy nemrég állt a szerszám.

Kimentünk a szaunából, be a hidegvízbe, meleg vízbe ott elücsörögve beszélgettünk. Andi megmondta neki, hogy a férje nem lesz estére otthon és én is ott alszom nála. Megígértük, hogy ha eljön elõbb látszat egy leszbi showt és után úgy és annyiszor dughat meg minket ahogy és ahányszor csak akar illetve bír. Ekkor elköszöntünk is indultunk. Otthon becsomagoltam pár segédeszközt, eltettem egy kis szexy tunikát és indultunk Andihoz. Gondoltuk, míg megjön Tibi, mi bemelegítünk. Kibontottunk egy üveg pezsgõt iszogattunk és elkezdtünk játszani egymással. Betoltam dildót Andiba, rászívtam magam a csiklójára, és csengettek. Alig akrat elengedni, de én kimentem beengedtem Tibit. Mikor belépett a nappaliba, látta, hogy Andi nem hagyta abba, járatta magában a dildót nagy elánnal. Figyelj, mondtam Tibinek. Befeküdtem a lábai közé átvettem a dilgót. Nyaltam a csikóját, dugtam a punciját.

Tibi már húzta is fel a tunikát, hogy megdug, de nem engedtem. Még nem láttál mindent mondtam neki és ekkor elélvezett Andi. Tibi odalépett Andi szájához, hátrahajtotta a fejét betette a golyóit a szájába, megmarkolta a mellét és...

...talán megírom ezt is mi történt.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi