Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Horgász party
Horgász party
  

A srácok megbeszélték, hogy az egész csapat elmegy éjszakai horgászatra, fõzésre ivászatra egy horgásztóra és hogy mindenki ihasson béreltek egy buszt. Már sötétedett, hûlt a levegõ ezért visszamentem a buszhoz egy pulcsiért. A sofõr bent ült, nem vette észre, hogy felmentem, mikor mögé értem láttam, hogy a laptopján pornót néz és a keze a nadrágjában matat.

Megfogtam a vállát finoman és mondtam neki, hogy szívesen segítek, mert nagyon szeretek és nagyon jól tudok szopni. Meglepõdött, megijjedt, kellemetlenül érezte magát, dadogott, de én letérdeltem elé, és kivettem a farkát. Még mindig csodálkozva nézett. A szemébe néztem és bekaptam makkját, megszívtam, körbefuttattam rajta nyelvem, simogattam a combját és a zacsiját. Kivettem a számból, megcsókoltam a farka tövét, nyalogattam a golyóit és rejszoltattam finoman, lágyan, lassan, óvatosan. Megint bekaptam és játszottam a makkjával, õ felemelte a fenekét, hogy jobban érezze a számat. Mélyebben kapjam, be azt akarod, kérdeztem, õ bólogatott. Kivettem a számból, vettem egy nagy levegõt és a tövig nyeltem a szerszámát. Lent tartottam a torkomon, közben nyaltam, simogattam a zacsiját, majd lassan kivettem a számból és megint lassan tövig nyeltem.

Megfogta az arcom és átkérte a sebesség irányítását. Engedtem. Egyre gyorsabban, egyre keményebben, egyre vadabbul dugta a számat, torkomat. Felállt, én maradtam térdelve és kérdezte, hogy keményen, durván szétdughatja-e a számat, mert errõl álmodik régóta. Ne tartsd vissza magad, mondtam neki és õ megfogta a fejem az állam alatt és a tarkómnál. Elõbb lassan letolta a tarkómra a farkát, lent tartotta, odaszorította, majd lassan kivette és aztán nagy lendülettel, vadul mint az állad dugta a számat. Én közben, a golyóival játszottam és markoltam a fenekét. Egymás szemébe néztünk, és ez mégjobban feltüzelte, még gyorsabban kúrta a torkomat, aztán becsukta a szemét. Tövig vágta a farkát a számba, odaszorította erõsen és éreztem a sorozatlövéseket õ pedig nagyokat nyögött.

Leroskadt a székre és megint elé térdeltem és lágyan, nyalakodósan, szoptam tovább. Szívtam, csókoltam, dörzsöltem a makkját õ pedig markolta a fejem és sóhajtozott. Mikor már zsugorozott a férfiassága, bekaptam a farkával együtt a golyóit is és úgy nyalogadtam amit persze nagyon élvezett.

Mikor lankadtra szoptam, felálltam, felvettem a pulcsimat, és mondtam neki, hogy kb egy óra múlva jövök vissza, akkor ki fog nyalni és megdughat ha akar, ha bírja a farka. Várni fog, mondta és ahogy elmentem mellette, magához húzott, és megtapogatott, megfogdosott, mindenhol. Kifejtettem magam az ölelésbõl és mondtam, hogy várjunk, míg harcra kész lesz a farka megint és lehet, hogy hozok egy másik csajt is.

Vigyorgott, bólogatott és utamra engedett...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi