Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Hétköznapi maraton
Hétköznapi maraton
  

Egy szerdai napon erõt vettem magamon és úgy döntöttem, hogy rendet rakok az elõszobai szekrényekben és átcserélem a ruhatárat. A nyáriakat dobozolom a télieket átteszem a nyári helyére. Már jópár órája pakolgattam, amikor meghúztam a hátam.

Ledõltem, gondoltam ha megpihenek elmúlik, de ahogy lefeküdtem, csengettek. Az egyik barátnõm jött meg, beszélgetni. Elmondtam mi történt, és õ hozatott Velem olajat, hogy átgyúrja a hátam, kimasszírozza az izomgörcsöt. Mivel Ági tudta, hogy hol tartom azt mondta, hogy inkább vetkezzek le, feküdjek le addig õ hozza a masszázs olajat.
A nyakam és a vállam ahogy gyúrta éreztem, hogy jó lesz segíteni fog. Aztán végig dörzsölte a hátamat és éreztem, hogy végig meghúztam. Mikor a derekamnál járt, még mindig érezni lehetett az izomhúzódást, ezért õ lehúzta a nadrágomat és elkezdte a fenekemet is gyúrni. Mitagadás, jóérzés volt de ekkor már másként volt jó mint eddig. Ahogy masszírozta a fenekem, mindig egyre lentebb-lentebb csúszott az olajos keze, amit én egyre jobban és jobban élveztem. Mikor széjelebb tettem a lábam, hogy jobban hozzáférjen a combomhoz õ azt mondta, hogy "tudom mit szeretnél, oké, engedd el magad". Ahogy hason feküdtem, felhúzatta velem az egyik lábam és ekkor már inkább erotikus masszázs, simogatás volt inkább mint masszírozás. Folyamatosan a bugyim szélénél húzta az ujjait. Mikor átmaszírozta a combom, megfordított, széthúzta a lábaimat és úgy dörzsölte a combom elsõ és belsõ felét, és mindig egyre közelebb csúsztatta a kezét a puncimhoz. Aztán bugyin keresztül simogatott, masszírozta a puncim. Két ujjával öszecsippentette és úgy írt le kis köröket a csiklómnál. Hamar elélveztem, de ekkor sem hagyta abba. Oldalra húzta a piciny tangámat széthúzta az ajkaimat és finoman nyalogatta a csiklómat. Eleinte finoman és lassan, aztán finoman és gyorsan, késõbb gyorsan és erõssen. Mikor megfogtam a tarkóját, és rászorítottam a fejét a puncimra, õ beszívta a csiklóm és olyan vadul nyalt, mintha az élete múlt volna rajta én pedig nagy nyögések közepette ismét élveztem, de ekkor sem hagyta abba, folytatta tovább, csak már az ujjait is használta. Vadul nyalt és elõbb egy késõbb kettõ, aztán már három ujjával nyúlt belém és kegyetlen gyorsan ujjazott. Hála az égnek, Ági szoknyában volt. Aláfordultam és viszonoztam a kedvességét. Mikor harmadjára is elélveztem átvettem az Ági szerepét. Oldalra fordultunk és leszbi 69 következett, de õ már csak néha-néha nyalintott a csiklómon egyet kettõt mert én "dolgoztam" rajta. Beszívtam az ajkait, közben a kezemmel a csiklót simiztem, majd rátértem a lényegre és nagy élvezettel nyaltam most én õt ahogy õ engem rendezett le. Õ is hamar készen lett, nekem pedig elmúlt a hátfájásom.

Miután elment Ági (minden értelemben) lezuhanyoztam. Épp csak kiszálltam a zuhany alól, csöngött a telefon, hívott egy másik barátnõm, hogy megérkezett. Vizes haj, magamra kaptam egy köntöst és beengedtem. Csakhogy nem egyedül jött. Attila is jött vele, a nevelt fia. Amikor meglátott, tágra nyílt a szeme. Pinig érõ köntös vizes haj, láttam ahogy beindult a fantáziája, nekem meg beleborzongott , belebizsergett a puncim, mert tudtam, hogy mire gondol. A bartátnõm látta rajtunk, min jár az eszünk és azt mondta elmegy bevásárolni az esti bulira, kb 1 óra múlva visszajön, addig én is biztosan készen leszek. Megkérdezte Atit, hogy vele tart-e, de õ azt mondta addig megnézi a leveleit.
Bementem a fürdõszobába levettem a köntöst, résnyire nyitva hagytam az ajtót és hamarosan megláttam Atit, ahogy kukkol. Leültem a kád szélére és simogatni kezdtem magam közben persze résnyire nyitva volt a szemem, néztem õ mit csinál. Hamarsan bejött, hogy segítene nekem. Felálltam, letoltam a nadrágját és ha már úgyis guggoltam körbenyaltam a farkát, a golyóit és igaz, hogy elõtte ági többször is kinyalt de fasz nem volt bennem és nagyon hiányzott ezért gyorsan rászívtam magam. Nagyokat sóhajtozott ahogy szoptam és közben a golyókat simogattam, dörzsölgettem. Tudom, hogy így sokkal hamabb élvez el egy férfi és azt is hogy sokkal intenzívebb az élmény. Már remegett a lába, alig tudott állni annyira jól csináltam. Nem kellett sokat várni és a számba engedte a tárat. Persze folytattam és nem csak a golyókat, hanem a fenekét is simogattam, miközben torkomra toltam a farkát. Addig szopogattam míg félhatot nem mutatott a mûszere. Ekkor mondta, hogy most õ következik. Átmentünk az egyik szobába, hanyattfeküdtem, lában szét tettem Ati pedig olyan vadul vágódott a lábam közé nyalni, hogy azt hittem lelök az ágyról. Az elõzõleg csúcsrajáratott pinusomnak nem kellett sok az újbóli élvezéshez. Rövid idõn belül többször is csúcsra értem, ami nagyon tetszett a srácnak. Annyira tetszett neki, hogy megint harcra készen ÁLLT. A sokadik élvezésem után fogta a kõkemény dákóját elõbb csak megdörzsölte a makkjával a csiklóm, aztán szépen becsúsztatta. Minden 5-6 húzás, tolás után én már élveztem de már csak nyögésekre volt erõm pedig sikítani akartam a gyönyörtõl. "Hová mehetek?"- kérdezte. Azt csinálsz amit akarsz, mondtam neki. Õ a számat választotta, mert jól használom én meg nem is bántam, mert a puncim már annyiszor élvezett, hogy az szinte fájt, de jó volt nagyon. Ekkor fölém térdelt, a számhoz tette a golyóbisait, hogy nyalogassam meg, közben egyik kezemmel rejszoltattam, a másik kezemmel a fenekét simogattam. Éreztem, hogy lüktet a farka. Picit hátrahajtottam a fejem és megértette, hogy tegye a számba a mûszerét. Megfogta az arcom és úgy dugta a számat, mint elõtte a puncimat. Betolta a torkomra és rászorította a fejem de óvatosan ám. Egyre gyorsabban mozgott, tudtam, hogy végjáték van. Megszorította az arcom és a mandulámat telibe lõtte egy sorozattal. Mikor végztett, elõre dõlt nagyot sóhajtott és miközben még szopogattam egy re kisett férfiasságát, õs simogatta a fenekemet puszilgatta puncikámat. Csörgött a telefon, visszaért a barátnõm, gyorsan felöltöztünk, rendbeszedtem a hajam és segítettünk bepakolni Évinek a cuccokat amiket vett az esti bulira.
Mikor a férjem hazaért én már fel voltam öltözve, csak sminkeltem magam. Szûk felsõ, nagy dekoltázs, vállam kint, bõ miniszoknya, a szokásosnál erõsebb vakolat az arcomon. Mikor meglátott azt mondta, hogy ez durva, hozzám lépett, megcsókolt megszorította a fenekem és pedig már vettem is ki a világ legjobb farkát. Lábamat feltettem a karjára, bugyit oldalra húztam és a helyre igazítottam farkát. Szorította a fenekem, mellemet én pedig a délutáni akciósorozatnak köszönhetõen szinte minden tövig hatolásnál elmentem. Nem bírtam már állni, letérdeltem és mondtam, hogy dugd meg a számat. Õ a szemembe nézett, és tolta torkomra a farkát. Egy darabig szemeztünk, de utána már becsukta a szemét és teletette a számat. És ekkor csengetett az elsõ vendég.
Egész este simogatott puszilgatott a férjem, alig várta, hogy elmenjem a vendégsereg. Mikor hajnalban kikísértük az utolsó embereket is és visszaértünk a nappaliba, ennyit mondott:
- Most minden hajlatodat ki fogom élvezni. Másodpercek alatt ledobta a ruháit és álló fasszal, ellentmondást nem tûrõ nézéssel megindult felém. Nem mintha ellenkezni akartam volna. Mire hozzámért már én is meztelen voltam. Olyan vadul estünk egymásnak, mint két tini akik ritkán tudnak szerelmeskedni.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi