Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Gyors menet
Gyors menet
  

Férjemmel mindketten imádjuk a szexet, ezért nyitott kapcsolatban élünk és minden alkalmat kihasználunk egy-egy kóbor numerára amirõl be is számolunk egymásnak, amit felizgat minket és utána egy jót dugunk. Van egy srác (aki már annyira nem is srác, túl a negyvenen) akivel 17 éves korom óta rendszeresen szexelünk. Neki és nekem mindig volt párunk, de hosszabb-rövidebb kihagyásokkal folyamatosan kavarunk.

A napokban felhívtam Bélát, hogy elmennék hozzá egy gyors menetre. Egy lapszoknya és egy szûk pulcsi nagy dekoltázzsal volt rajtam. Mikor megérkeztem hozzá, beengedett az ajtóban egy futó nyelves puszival fogadott, bementem a nappaliba és mire a kanapéhoz értem, már minden ruhámtól megszabadultam. Leültem az ágyra széttett lábakkal. Mivel több mint 20 éve dugjuk egymást már tudja mit akarok, hogy szeretem. Letérdelt elém, körbenyalta a puncim és a combom. Mondtam neki, hogy gyors menetet akarok és tudta mi a dolga. Széthúzta az ajkaimat és gyorsan majszolgatni kezdte a csiklómat. Érezte a testem rezdülését és tudta, hogy mikor tolja be a puncimba az ujjait. Gyorsan nyalt és még gyorsabban ujjazott. Pár perc alatt elélveztem nagy sóhajok közepette.

Mikor elélveztem, még hagytam egy kicsit, hogy nyaljon aztán jeleztem, hogy tegye be a farkát. A lábamat a nyakába tette magához húzott beszívta a szájába a nyelvemet, erõsen, de kellemesen megharapta és keményen dörzsölte hozzá a nyelvét, közben az egyik kezével a mellemmel játszott a másikkal a nyakam fogta. Hanyatt fektetett, az egyik lában a kanapé háttámláján volt a másik a földön, mert így miközben dugott, tudtam simogatni a fenekét, a hátát és a golyóit. Mint minden férfi Béla is imádja ha a zacsijával játsszon szex közben. Éreztem, hogy lüktetni kezd a farka. Ekkor megállt egy kicsit és azt mondta, hogy a melleid között akarok elélvezni. Válaszolni sem tudtam, mert már a mellkasom fölé ült, összeszorította nagy melleimet, közéjük szorította a farkát és dugta a cicim.

Mivel nagyok a melleim meg tudom csinálni, hogy miközben a farka a melleim között sétálgat, a tolásnál meg tudom nyalintani a makkját. Szereti. Béla becsukta a szemét és én tudtam, hogy pillanatokon belül beterít a spermájával. Több hullámban pumpálta a melleim közé, a nyakamra, az arcomra, a számra és a számba a spermáját. Mikor a teljes táram rám nyomta, nem hagyta abba, folytatta és szorította melleim közé a kincsét. Megfogtam a farkát és a számba toltam, hogy az utolsó cseppeket is ki tudjam szívni belõle. Csak akkor vette ki a számból a farkát, mikor már minden erõ elszállt belõle.

Gyorsan megtöltöttem magam, felöltöztem és indultam a dolgomra. Miközben vezettem, már azon járt az agyam, hogy miként adom elõ a férjemnek és mit fog vajon mûvelni velem.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi