Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Gyors menet otthon
Gyors menet otthon
  

A férjemmel ketten voltunk itthon, mikor csörgött a telefonja. Szólt, hogy jön egy fontos ügyfele. Gyorsan összerámoltam a házban, magamra húztam egy aranyos, sokat sejtetõ átlátszó kis szoknyácskát, egy szûk, mély dekoltázsú topot. Mire végeztem, már csengetett is.

Beengedtem. Rövidnadrág, világos ing volt rajta. Látszott az ing alatt a tetkója. Nagyon izmos, szépen kidolgozott teste volt. Azonnal bevillant az agyamba, hogy meg kell dugatnom magam vele. Leültünk hármasban. Õ a fotelben ült a párom és én az ágyon. Láttam, hogy én is bejövök neki, ezért kicsit széttettem a lábam, hogy beláthasson a szoknyácskám alá. Tetszett neki a látvány. Kimentem, hoztam be egy kávét, de a konyhában kibújtam a bugyimból.

Leültem és szépen keresztbetettem a lábam, de úgy, hogy láthassa a puncimat. Láttam és élveztem, hogy alig tud a szemünkbe nézni.

Férjemnek csörgött a telefonja és kiment a nappaliból. Azt mondtam a srácnak, hogy ne húzzuk az idõt, nem tudjuk mikor jön vissza a férjem. Odamentem hozzá, kihámoztam a farkát ami már bevetésre készen állt. Nem volt idõ nyalakodni, ezért azonnal beleültem és ficánkolni kezdtem az ölében. Feltolta a topomat, markolta, szopogatta a melleimet. Nem tudtam olyan vadul mozogni, mint szerette volna, ezért felállt, közben az ölében tartott, lökött párat rajtam, majd ráhajtott a fotel háttámlájára és úgy dugott. Kapaszkodott a derekamba, markolta a fenekem, majd mikor már ez is kevés volt neki, lehúzott a földre, a hátamra fektetett a lábaimat a nyakába tette és még keményebben dugott.

Kicsit lassított és megkérdezze, hogy hová menjen. Gyere a számba mondtam neki. Ekkor összefogta a fejemnél a két lábamat keményen erõsen belém verte a farkát, majd kifordult belõlem, az számhoz térdelt és a számba tette a farkát. Megfogta az államat, hátrahajtotta a fejemet, a fejem mögé térdelt és a torkomra küldte a farkát. Tövig nyomta és vadul dugta a torkom. Éreztem, hogy lüktet a farka. Hátranyúltam, elmartam a golyóit és masszíroztam. Nyöszörögve telibe lõtte egy sorozattal a mandulámat.

Gyorsan körbefuttattam a nyelvem a makkján, jól átmasszíroztam, mikor hallottam, hogy csukódik az ajtó, a párom befejezte a telefonálást. Pár pillanat múlva ott volt a nappaliban, addigra mi a srác felhúzta a nadrágot és meg le a szoknyát és a topot. Megbeszélték gyorsan amit kellett és lelépett a kóbornumera-vendég.

Mikor visszaléptem a nappaliba azt mondta a férjem, hogy meg akarlak dugni. Én levettem a felsõt, kiléptem a szoknyából elé térdeltem, kivettem a farkát és rábuktam õ pedig fogta fejem irányította a sebességet. Mikor már kõkeményre szoptam, lefektetett az ágyra, széthúzta a lábaimat, leszorította a fejem mellé és azonnal tövig varrta a farkát. A lökéstõl hatalmasat sikoltottam, ami olaj volt a tûzre. Keményen küldött, én pedig, hogy fokozzam az élvezetét alányúltam, megfogtam a golyót és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi