Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Férjem és a barátnõm vs barátnõm párja és én
Férjem és a barátnõm vs barátnõm párja és én
  

Alexa barátnõm felhívott, hogy nyert egy kétszemélyes wellness hétvégét és arra gondolt, hogy velem menne el pihizni. Mondtam neki, hogy inkább a férjemet vigye magával, mert ráfér egy kis lazítás na meg a barátnõim közül õt szereti legjobban dugni a párom. Persze Lexy beleegyezett, eljött a férjemért és leléptek.

Este csengettek, megjött Lexy párja, hogy teljes legyen a párcsere. Peti leheveredett és meg felhívtam a páromat, hogy miújság van velük. Mikor felvette a telefont, kicsit akadozott a hangja mivel a farka éppen a barátnõm szájában volt. Mondtam, hogy akkor ne beszéljünk, hanem kapcsolja be a gépet, hadd lássam õket.

Pár pillanat múlva, már láttam ahogy Lexy belenéz a kamerába, megnyalja a férjem farkát és tolja be a szájába. Peti is hamarosan odajött hozzám és nézte, hogy szopja a barátnõje a férjemet, közben benyúlt a pólóm alá és fogdosta a mellem. Én gyorsan kibújtam a ruhámból Peti a mellemmel játszott és csókolgatta a nyakam én pedig a puncimmal szórakoztam, közben néztem ahogy a barátnõm szopja a párom.

Párom megfogta Lexyit és az ölébe emelte, Lexyikém a melli közé húzta párom fejét, körözött a fenekével és a kamerába nézett. Párom ráhúzott lexy seggére és azt mondta neki, hogy ficánkolj õ pedig azonnal elkezdte rázni a seggét villámgyorsan, pattogott az ölében mint a gumilabda, ugráltak a mellei. Ekkor Peti az arcomhoz nyomta a farkát. Bekaptam, szopogadtam a makkját, õ markolászta a melleimet, simizte az arcomat, közben félszemmel néztem a páromékat õk meg engem ahogy szopom Lexy párját.

Peti kivette a farkát a számból, a gépet rákötötte a tévére, a monitort az ágyra irányította így mi a tévén láttuk a párjainkat és magunkat is. Én az ágyon ültem, lábaim hatalmas terpeszben az asztalon, ujjaim vadul jártak a csiklómon és a puncimban, Peti felállt az ágyra a számba tette a golyóit õ rejszolt és masztiztam. Pillanatok alatt elélveztem, ekkor Peti a bokámat a fülemhez tolta, a farkát meg beverte és keményen kúrt, közben a monitoron néztük, hogy dugják a párunkat. Mindkét srác bevadult, egymásra tomfoltak, ki tudja keményebben dugni a partnerét.

Vadul, keményen, gyorsan, dugtak minket, közben egyre gyakrabban csattant a kezük a seggünkön, mi pedig egymásra licitálva, élvezve, hogy ez tüzeli a srácokat egyre hangosabban lihegtünk, nyögtünk, sikítottunk. Már mi csajok többször is elélveztünk és a srácokon volt a sor. Párom Lexy fölé térdelt, cickói közé tette a farkát és dugta a melleit. Lexy közben simogadta a zacsiját, a fenekét, a hátát, a mellkasát. Rövidesen párom hörögve elélvezett, kicsit még dugta a mellét, majd a szájába tette a farkát, amit pedig Lexyre küldött szétkente a mellén, az arcán aztán a hajával letörölte.

Peti a hátamra fektetett, a lábam a háttámlán a fejem lelógott az ágyról és a torkomra küldte a farkát. Dugta a számat, fogta nyakam, hogy érezze meddig tolja a fakát, gyúrta a mellem, néha a lábamközé nyúlt és megnyomta, megdörzsölte a puncim, majd ordított egyet, a torkomra élvezett, tövig nyomta, bent tartotta a farkát majd újra dugta egy kicsit.

Aztán megbeszéltük, hogy egy óra múlva újra találkozunk a gép elõtt...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi