Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Élvezetes szolárium
Élvezetes szolárium
  

Mivel ez az idõ nem nevezhetõ nyárnak és nem tudok napozni elmentem szoliba. Felvettem egy kis csípõnadrágot egy bõ felsõt és ellibegtem a közeli szoliba ami egy lépcsõház alatt van.

Záróra elõtt nem sokkal érkeztem, még voltak bent ezért leültem olvasgatni. A srác aki bent volt nagyon helyes, szépen kidolgozott testû. Olyan akitõl minden nõ fantáziája beindul. Végzett a csaj aki bent volt, indultam volna, de nyílt az ajtó jött még egy vendég. Magam elé engedtem, mondván, hogy még ezt a cikket elolvasom. Elõre dõltem, hogy a zsinórtangám látszodjon és jó belátás nyíljon a melleimre. Figyeltem a szemem sarkából, hogy a srác kukkol veszettül. Láttam, hogy szorongatja, igazgatja a farkát, hogy látszódjon, annyira, hogy meredezik. Igyekeztem úgy fészkelõdni, hogy minél többet mutassak magamból. Pici derekam és a széles csípõm, a kilátszó falatnyi tangám és a melleim látványa nem engedte, hogy ne álljon a cerka.

Végzett a csaj, kiment a srác bement, áttörölni a szolit. Mikor megfordult, ott álltam mögötte meztelenül és mondtam neki, hogy látom mennyire tetszem neki, õ is nekem, én már bezártam az ajtót rendezzük le egymást. Letérdeltem, kicsomagoltam a farkát, lágyan kézbevettem, végighúztam rajta az ujjaimat, megsimítottam, óvatosan bekaptam, finoman nyalogattam, és szokásom szerint játszottam a kavicsaival. Nagyokat sóhajtozott, beletúrt a hajamba, felhajtotta a fejem, megcsókolt, megfogta a mellemet és felültetett a szolira. Azonnal vágtam egy terpeszt, õ elém térdelt és pont olyan finoman nyalogatott mint ahogy én csináltam a farkával. Óvatosan körbenyalta a puncim, a combom hajlatát, figyelve arra, nehogy hozzáérjem a csiklómhoz. Õrjítõen vágytam már arra, hogy rátapassza a nyelvét a puncimra. Végre megtette, beszívta és lágyan járatta a nyelvét rajta. Pillanatok alatt elmentem, ekkor felállt belemarkolt a hajamba, hátrahajtotta a fejem, megcsókolta a nyakam, megmarkolta a mellem és becsempészte a farkát.

Igyekezett mindenemet végigtapogatni, simogatni. Mivel olvasásnál látta a derék csípõ arányomat, nem hagyta nyugodni. Látni akarom a feneked mondta és megfordultam. Felhasaltam a szoligépre õ elkapta a derekam és és hirtelen tövig tolta a farkát. Erõsen tolt és nagyon jól. Keményen dugott. Egyre szaporábban vette a levegõt, tudtam, hogy elélvez nemsokára. Alányúltam és játszottam a golyszlikkal amit nagyon élvezett. Markolászta a fenekem, néha rá-rá csapott amit egy nyögéssel jutalmaztam. Hirtelen kikapta a farkát és éreztem ahogy fenekemre, hátamra üríti a tárat. Mikor végzett, a fenekemhez szorította a farkát és rajzolgatott rá. Hagytam hadd élvezze ki. Felálltam. õ megcsókolt, megmarkolta a puncim, belenyúlt simogatta a csiklókát. Így állva még elélveztetett. Aztán rendbe szedtem magam és hazamentem. A párom meglátott és azt mondta, látszik, hogy nem sikerült a szoliba befeküdni, tehát megdugtak. Meg mint az állat mondtam neki és már térdeltem is elõtte, hogy leszophassam. Azt mondta, hogy most nem szopást akar, hanem megdugni a számat. Lefeküdtem a kanapára, a lábamat a háttámlára tettem, a fejemet lelógattam, õ a szám elé térdelt, megfogta a nyakam tövig tolta a farkát és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi