Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Éljen a panel program
Éljen a panel program
  

Szilvivel annak idején kollégiumi szobatársak voltunk. Ha nagy ritkán nem szedtünk össze srácokat, akkor egymást kényeztettük nagy élvezettel és odaadással. Nagyon régen nem találkozunk már, de most, hogy összefutottunk felmentünk hozzá sokáig beszélgettünk, borozgattunk, játszottunk egymással aztán aludtunk.

Reggel arra keltünk, hogy betûz a nap az ablakon. lerúgtuk magunkról a takarót meztelenül feküdtünk az ágyon és éveztük a jó meleget, közben simogattuk, fogdostuk egymást. Aztán egyszercsak valami eltakarta a napot egy pillanatra. Aztán megint és megint ami furcsa volt a hatodik emeleten. Felnéztünk és megjöttek a munkások, kezdték a ház szigetelést. Szilvi rám nézett és azt mondta dugjunk és odament az erkélyhez kinyitotta és mondta a srácoknak, választhatnak mit kérnek: hideg sört vagy forró és nedves puncit. Látták a srácok milyen brutálisan jó nõ Szilvi úgyhogy bejöttek.

Várjatok igyunk egy kávét mondtam nekik kimentem a konyhába kiporcióztam a tegnapi kávét megmelegítettem rágyújtottam. Az egyik srác mögém lépett, megmasszírozta a vállam, megsimította a hátam, elmarta a mellem, összecsippentette a bimbócskámat, finoman morzsolgatta, majd lecsúszott a keze, megsimította a hasam, a combom, aztán a puncim. Még félig sem szívtam a cigim de inkább elnyomtam, megfordultam a bárszéken, felemeltem a lábaimat, a nyakába tettem és mondtam neki, hogy varrd be a farkad. Nem kellett kétszer mondanom. Kilépett az overálból, lassan betolta a farkát, markolászta a melleim és ütemesen dugott. Ez kicsit mindkettõnknek kényelmetlen volt úgyhogy felemelt ráültetett a konyhaasztalra ahogy stabilak voltunk és mocskosul keményen és gyorsan kúrt.

Oldalra néztem Szilvi hasalt a bárszéken az õ partnere kapaszkodott a derekába és keményen dugta. Mivel ébredéskor már beindítottuk a puncikánkat, mindketten hamar elélveztünk. Az én partnerem lehúzott az asztalról, letérdeltetett a melleim közé tette a farkát. Markolászta a mellem és keményen dugta, közben szopogattam, szívogattam a makkját és a számba élvezett.

Megint oldalra néztem Szilvi még mindig a széken hasalt de az õ partnere is a szájában volt. Fogta a fejét és dugta a száját nagy élvezettel. Mikor õ is elélvezett besétáltunk a szobába lefeküdtünk és nyaltuk egymás punciját lágyan nagy élvezettel, amit erõsen ki is színeztünk, hogy a srácok lelkesedése ne hagyjon alább.

Szilvi partnere engem az én partnerem Szilvit simizte, fogdosta egy kicsit aztán szét húztak minket. Az elõzõ partnerem dugta Szilvit és simogattam a golyóit és nyaltam tovább Szilvi punciját és csapkodtam a fenekét, Szilvi is ugyanezt tette. Mi csajok megint hamar és baromi nagyon élveztünk. Látták a srácok mennyi élvezzük a fenekelést és õk is rá rá csaptak a kerek feszes fenekünkre amit mindig apró sikkantásokkal, nyögésekkel, kéjes élvezésekkel jutalmaztunk.

Ettõl még jobban, még vadabbul, még keményebben, még gyorsabban kúrtak minket. A kér srác szinte egyszerre kapta ki a farkát a puncinkbõl és az én partnerem Szilvi arcára a Szilvi partnere az én arcomra élvezett. Teleküldték az arcunkat aztán a szánkba tolták a még merev, kemény és lüktetõ farkukat amit nagy élvezettel szoptunk, szívtunk, dörzsöltük a nyelvünkkel, közben pedig a melleinket markolászták és élvezettel simogatták, a tele élvezett arcunkat.

Mikor kiszívtuk az életet a farkukból megfordultunk és Szilvivel lágyan körbenyaltuk egymás arcát, közben fogdostuk, a másikat. A srácok felöltöztek és mentek dolgozni, mi pedig ha már így belemelegedtünk, akkor folytattuk a nyalakodást.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi