Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Egy "laza" hétvégi délutáni menet
Egy "laza" hétvégi délutáni menet
  

Én mindig, otthon is szexisen, kihívóan vagyok felöltözve. Természetesen most is. Feküdtem a nappaliban a kihúzott kanapén és néztem a tévét, mikor a párom megállt elõttem. Kicsit szétettem a lábam, hogy belásson a szoknyám alá. Gyönyörû látvány vagy, mondta és hozzám lépett, megcsókolt, végig simította a testem és azt mondta, hogy szeretné végignézni ahogy masztizok. Leült mellém és bugyin keresztül simiztem a puncim, párom segített kicsomagolni a melleimet és velük is játszottam.

Bekaptam a bimbócskámat, szívogattam, nyalogattam közben a férjecském megsimította az arcom aztán lehúzta a bugyimat. Egyik kezemmel a mellemmel játszottam, másik kezemmel a csiklócskámat simogattam és idõnként be-be nyúltam a puncimba, közben sóhajtoztam, nyögdécseltem, látványosan vonaglottam a kanapén, eközben pedig a párom simizte a combom, a hasam a mellkasom, irányította a kezem, hogy mit csináljak magammal, hogy mit szeretne látni. Rövidesen elélveztem.

Párom ekkor belefúrta a fejét a puncimba és lágyan nyalta és simogatta én továbbra is a cickóimmal játszottam és néztük egymást. Legalábbis egy darabig, mert ahogy finoman nyalt nem tudtam nyitva tartani a szemem. Hátrahajtottam a fejem, beletúrtam a hajába, a puncimra szorítottam a fejét és õ engedelmesen nem körbelefetyelte hanem célratörõen a csiklómon járatta a nyelvét, de továbbra is lassan és lágyan. Ismét elélveztem, de nem hagyta abba a nyalakodást folytatta ugyanilyen tempóban. Combjaimat összeszorítottam, erõsen a puncimba húztam a fejét, de akkor sem váltott tempó. Ez a lassú, kényeztetõ, nyalakodás még jobban feltüzelt. Egy idõ után folyamatos orgazmusom volt, folyamatosan a csúcson voltam, ziháltam, nyögtem, nyöszörögtem.

Már hosszú percek óta iszonyat erõsen élveztem, mikor abbahagyta a nyalást, összecsippentette a puncim a csiklómnál és az ajkaimmal dörzsölte a csiklócskámat. Ez olaj volt a tûzre. Szûkölve, üvöltve élveztem, remegtem, fetrengtem a kanapén próbáltam kifordulni alóla, de nem ment, mert sem erõm nem volt hozzá és igazából nem is igazán akartam. Jó pár percig így járatta a puncim és nem hagyott alább az élvezés, de kivette minden erõmet. Magatehetetlenül feküdtem, nyöszörögtem, kapkodtam a levegõ után. Elengedte a puncim, viszont most két a középsõ és a gyûrûsujjával belém nyúlt, a hüvelykujját rátapasztotta a csiklómra és ujjazott lágyan, lassan, de ez annál õrjítõbb volt. Erõtlen voltam, alig kaptam már levegõt az élvezettõl a rengeteg élvezéstõl de még tudta fokozni. Szépen lassan alig észrevehetõen gyorsított az ujjazáson. Hamarosan veszett gyorsan járatta bennem a ujjait a folyamatos élvezéstõl hol megfeszítettem, hogy elernyesztettem a testem és már lángolt a puncim.

Mikor már nem lehetett tovább fokozni a gyorsaságot, hirtelen megállt. Megszorította a combom, végigsimítottam a mellkasom. Az izzó puncimhoz tette a farkát. Finoman a makkjával megcsapdosta a csiklóm. Minden csapás egy orgazmus volt. Aztán maradt a csiklómnál, de nem csapkodta, csak dörzsölte hozzá a farkát, aztán lágyan, lassan óvatosan betolta, rám hajolt, megcsókolt és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi