Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Ebéd után
Ebéd után
  

A férjemmel megcsináltuk az ebédet, utána lefeküdtünk ejtõzni egy kicsit. Párom a hasamra tette a fejét és simogatta a combomat. Hogy minél jobban tehesse, jó nagy terpeszbe vágtam a lábaimat. Hamarosan a combomról áttért a puncimra. Bugyin keresztül simogatta és pedig, hogy jelezzem, mennyire jó a fejét simiztem és aprókat sóhajtottam.

Tudta, hogy már többet akarok ezért még mindig bugyin keresztül összecsippentette a puncimat a csiklómnál és körkörösen masztiztatni kezdett. Lassan, nagyon lassan csinálta. Lassan nõtt az izgalmam. Lassú elnyújtott mély orgazmusom volt. Ekkor párom benyúlt az éjjeliszekrény fiókjába, kivett a készletbõl egy vibrit, oldalra húzta a bugyimat bekapcsolta a vibrátort és szépen lassan betolta a puncikámba. Olyan lassan futtatta bennem mint amilyen lassú volt a masztiztatás. Az elõbbi mély elnyújtott élvezés msot sokkal intenzívebb volt, már nem sóhajtozva élveztem el, hanem nyögdécselve.

Alig lett vége a csúcspontnak, hirtelen eszeveszett gyorsasággal mozgatta bennem a vibrit és a legnagyobb fokozatba kapcsolta a rezgést és a gyöngyök forgását. Markoltam a lepedõt, kivettem a mellemet és játszottam velük. Az egyiket szorongattam, masszíroztam, a másikat bekaptam és szopogattam, harapdáltam a bimbócskámat, aztán váltottam egészen adig amíg bírtam. Ha az elõbbi intenzív élvezés volt, akkor erre nincs szó. Sikítva, visítva élveztem el és mikor a kéj már teljes volt, kifordultam a párom alól, letéptem a gatyáját, beleugrottam a farkába és pattogtam az ölében. Nem tétlenkedett õ sem. Magára húzott, hogy játszhasson a mellemmel, simogatta a hátam, fenekem, aztán lelökött magáról a fejem mellé szegezte a lábaimat és vadul bevágta a lompost. Minden lökés felért egy élvezéssel és minden élvezés egyre hangosabb volt.

A vállára tette a lábaimat, a kezét rátapasztotta a puncimra és miközben dugott keményen tenyérrel dörzsölte a puncikámat. Sokadjára élveztem el nem bírtam már a dugást ezért a jól bevált zacsisimogatós módszerrel gyorsítottam az élvezését. Hagyta egy darabig, hogy játsszak a kavicskával, aztán hasra fordított összeszorította a lábaimat úgy tolta be a farkát a puncimba. Minden lökés hatalmas erõvel bírt, minden lökésnél hangosan csattantunk ahogy összecsapódtunk. Most az oldalamra fordított nagyot csapott a fenekemre betolta a farkát és most is dörzsölte a csiklómat. Én alányúltam, elmartam a golyóit és játszottam velük. Párom egyre hangosabban nyögött. Kirántotta a farkát a puncimból és beborított a jutalommal. Kaptam mindenhová. Beterítette a fenekem, a hátam, de kaptam a nyakamra és az arcomra is bõven. Az arcomról letöröltem a tenyeremmel és lenyaltam. Imádom a spermája ízét és tudja õ is. Tenyerével szétkente rajtam a nedût és a tenyerét a számhoz tette, hogy nyalogassam le. Míg tisztítottam a tenyerét a farkát az arcomhoz dörzsölte de mikor végeztem a nyalakodással a számba tette a farkát és az utolsó cseppeket is kiszívtam belõle amit hálás sóhajokkal jutalmazott.

Végignézett rajtam és ahogy meglátta a fényesre dugott puncim, nem tudott ellenállni neki. A lábaim közé fészkelte magát óvatosan a helyére pászította a kedvenc farkamat és lassan dugni kezdett megint. Rám hajolt, megcsókolt, elmarta a mellem én egyik kezemmel a zacsiját simiztem a másikkal a puncimat.

Hogy jobban egymáshoz férjünk, oldalra fordultunk mindketten lábamat a karjára vette és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi