Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Ebéd után jólesik a dugás
Ebéd után jólesik a dugás
  

Párommal kaja után ejtõztünk, majd úgy gondoltam, hogy beteszem az egyik home videónkat étvágygerjesztõnek egy kis hancúrhoz. Egy viszonylag régit vettem ki találomra, megnéztük, közben persze játszotunk egymással. Mikor vége lett az mondta a párom, hogy úgy megdugná most Kingát.

Fel is hívtam azonnal, hogy eljöhetne Kingus örült a hívásnak, és mondta, hogy ott van az egyik barátnõje és pasija hozná õket is ha nem gond. Kábé 20 perc múlva megjöttek, öntöttem egy pohár finom bort váltottunk pár szót és Zita felugrott, hogy ne húzzuk az idõt essünk egymásnak. Felmentünk mint az öten a hálóba, Kinga rutinosan kipakolta a vibri-dildo gyûjteményt, hogy válasszon mindenki a kedvére, mert elõbb mi csajok rendezzük le egymást a srácok csak utána csatlakozhatnak be.

Körbe feküdtünk, hogy mindannyiónknak jusson punci és egymásnak estünk. Zita befúrta a fejét a puncimba és az ABC minden betûjét rányalra a csiklómra és a nyelvcsapások sebességének megfelelõ ütemben járatta bennem a dildót. Én Kinguskán dolgoztam nagy élvezettel. Olyan szûk puncival áldotta meg az Isten, amilyennel még nem találkoztam és a párom is imád megmártózni benne. Majdnem egyszerre élveztünk el, szólt Kinga a srácoknak, hogy jöhetnek. Hallottam ahogy Peti mondja a páromnak, hogy engem szeretne kipróbálni erre a férjem azt mondta neki, hogy a számat ki ne hagyja.

Megbontották a kört, a férjem megfogta Kinguska fenekét és láttam ahogy lassan nagy élvezettel tolja be a farkát. Peti megcsókolt, simogatta a mellem, játszott vele nem engedte, hogy a farkához érjek. Legalábbis egy darabig. Zita még mindig nagy elánnal nyalt és dugott pulzált a puncikám, közeledett a következõ élvezés és Peti még mindig csak simogatott és csókolgatott. Mikor megint elélveztem nem tûrtem ellenkezést, rászívtam magam a farkára és vadul mintha az életem múlna rajta szopni kezdtem. Míg a szerszámját kényeztettem, szívtam addig õ még mindig a melleimmel játszott. Hirtelen kivette a számból kitúrta a menyasszonyát a lábaim közül és bevágta a farkát. Zita ekkor a számhoz ült és most én lefetyeltem az õ punettijét. Zita ezt megelégelte, õ is akart magába egy eredeti kéjlécet ezért letolta a férjem Kingáról és az ölébe pattant. Kinga alányúlt Petinek, simogatta a golyóit aztán fölém térdelt, hogy nyaljam közben ugyanezt tette egy darabig addig míg Peti a farkát a puncimból a szájába helyezte. Most Kinga szívta. Megfordultunk. Én feküdtem Kinga alá és nyalta a punciját, Kinga felül és most Peti õt dugta.

Élvezte a szendvicset. Hol a punciban, hogy a számban járatta a farkát, közben pedig attól függetlenül, hogy hol volt a farka, simiztem a golyóit. Mi csajok már sokszor elmentünk, és a srácok is a végét járták. Peti kikapta Kingából a farkát és mindent az arcomra küldött. Szeretem érezni az arcomon spermát, szeretem az ízét. Kicsit szopogattam, aztán visszatornászta Kinga piciny puncijába a farkát és nagy sóhajokkal kísérve dugta, míg én Kingát nyaltam.

Mikor végtett Peti ledõl és néztük ahogy a párom Peti menyasszonyát küldi aki nagy sikolyokat hallatva élvezett kitudja hogy hányadszor. A férjem észrevette, hogy õket nézzük, ekkor Zitát hasra fordította, felhúzta a lábát és baromi keményen, gyorsan, vadul dugta, csak úgy pattogott az ágyon. Láttam az arcán, hogy mindjárt élvez. Kivette a farkát a punciból, a fejéhez lépett és a teljes tárat szétszórta az arcán, száján, haján, hátán, fenekén. Miután megvolt, a szájához tette a farkát, megfogta a fejét és a torkára küldte a farkát.

Úk is készen voltak ekkor megkérdezte a párocskám, hogy visszanézzük-e. Mindenki benne volt. Peti feküdt szélen és játszott a mellemmel. Mellettem Kinga, mellette a párom és a másik szélen Zita. Minden simogatta, a mellette fekvõ embert így kezdük visszanézni. Utána pedig...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi