Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Csak a szokásos buli
Csak a szokásos buli
  

Mivel a férjem azt kérte, hogy kurvásan öltözzek fel, eleget tettem a kérésének. Szûk fekete top, ami kicsit átlátszó, persze melltartó nélkül egy piciny szoknyácska ami annyira mini, hogy bugyi sem fér alá, a hajamat két csurkába fogtam körömcipõ és erõs smink (talán a smink volt a legtöbb). Párom meglátott és azt mondta, hogy ettõl kevesebb ruhát lehetetlen felvenni. Meg akart megint dugni, de már késésben voltunk és szeretem húzni úgyhogy elindultunk.

Már sokan ott voltak mikor megérkeztünk. Egész éjszaka tekergettem magam, dörzsöltem a fenekem a páromhoz aki már nagyon beindult rám (és nem õ volt az egyetlen). Sokat ittunk és inkább nem mentünk haza, Móniéknál aludtunk. Mikor elcsendesedett a buli, bementünk a szobába és istenesen szétkúrt a párom. Ú hamar elaludt utána és forgolódtam egy darabig, majd visszavettem az aligruhámat és kimentem, hogy iszok valami hideg üdítõt.

Sehol senki. Lehajoltam a hûtõnél kint volt mindenem és ekkor valaki megfogta a fenekem, megsimogatta. Simizte a combom is, majd a puncimhoz nyúlt és azonnal becsusszant az ujja. Két ujját betolta a puncimba egy másik ujját rátapasztotta a csiklómra és dörzsözte finoman, lágyan. Láttam, ahogy a nadrágját letolta és vártam, hogy betolja a farkát. Lassan karóbahúzott, tövig tolta a farkát én pedig összeszorítottam a hüvely izmomat és hallottam ahogy felszisszent. Lassan kihúzta, majd visszatolta a farkát, közben kiszabadította a melleimet és simogatta, masszírozta, szorongatta. Még mindig nem tudtam ki dug. A lábam között hátranyúltam, elmartam a golyót és játszottam velük. Ekkor õ egyik kezével a csiklómhoz nyúlt dörzsölte míg dugott a másik kezével a bimbikémmel játszott. A napi emeltadag szexmennyiségnek köszönhetõen elélveztem és most már látni akartam kihez tartozik a farok.

Megfordultam és Csaba volt az, Móni férje. Felültem a konyhapultra, széttettem a lábam, magamhoz illetve magamba húztam Csabát. Míg dugott, benyúlt a hûtõbe kivett egy jégkockát, bekapta és a mellemért nyúlt. Beszívta a bimbócskámat és a hideg nyelvével simogatta, szopogatta. Király volt. Lehajtottam a fejem és úgy csókolóztunk, hogy mindkettõnk szájában volt a mellbimbóm ami nagyon izgató volt. Lecsúszott és a puncimba fúrta a fejét. Most a jéghideg nyelvével a csiklómat nyalta. Úrjítõ érzés volt és tovább fokozta. A jégkocka maradékát a nyelvével belém tolta, felállt és betette a farkát is. Lassan, nagyon lassan egyre bentebb tolta, majd kirántotta és gyorsan dugott. Észvesztõ volt egyszerre érezni a jéghideget és a forró farkát. Nyüszítettem az élvezettõl. Legalábbis eleinte, de nem bírtam, én nem tudok halkan élvezni. Egyre hangosabb voltam, már a kezét a számra tapasztotta hangcsillapításnak, aztán azt mondta, hogy nem tudsz csendben maradni, inkább tele teszem a szád. Lehúzott a konyhapultról elétérdeltem a mellem közé szorította a farkát és dugta a cickóimat. Pár pillanat alatt elélvezett, még megjáratta a farkát egy kicsit, majd megtörölköztem, visszavetkeztem (mert ennyi ruha nem öltözés :) ) és visszamentem a szobába.

Beléptem, levettem az aligruhámat a férjem rám nézett és azt kérdezte, hogy megdugtak-e. Kurvára meg, válaszoltam neki, erre õ azt mondta, hogy akkor most szopni fogok és letolta a gatyáját. A lábai közé toltam a fejem, bekaptam mindkét golyóját és nyalogattam. Pillanatok alatt állt a farka és óvatosan megnyalogattam a farka hegyét, játszottam vele, húztam az agyát. Párom megfogta a fejem és rárántotta a farkára, a torkomra küldte a szerszámát. Élveztem ahogy a torkomra küldte. Picit kivettem a számból, megfogtam a golyóit, fogaimat a farka oldalára szorítottam és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi