Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Az irodában
Az irodában
  

Ketted dolgozunk egy irodában a társammal. Volt párszor rá példa, hogy úgy inspiráltam a munkára, hogy ha teljesíti a küszöböt, akkor én is teljesítem a vágyát. Mindig elérte a szintet, úgyhogy azt csináltam vele ilyenkor amit kért.

Most is folyamatosan fûzi az agyam, hogy szabjak ki egy célt, amit ha elér akkor megint lerendezem. Megint látni akarlak dugás közben mondja. Erre én ha csak ez kell akkor behívom a férjem, te meg menj be a mosdóba.

Kis piciny irodát bérlünk, egy irodaházban. Körben üveg, de csak kifelé lehet látni befelé nem.

Felhívtam a férjem, hogy jöjjön be hozzám. Mikor láttam, hogy jön, gyorsan levetkeztem, csak a melltartót hagytam magamon és felültem az íróasztalomra. Belépett, meglátott, bezárta az ajtót és már vetkõzött is. Én közben simogattam a puncimat, ránéztem a munkatársamra, aki résnyire nyitotta az ajtót és láttam ahogy rejszol.

A párom hozzám lépett, letérdelt és nyalni kezdte a puncimat. Csak rövid ideig hagytam neki. Dugj meg, mondtam és õ engedelmesen felállt, a lábaimat a derekára fontam és magamba rántottam. Finoman, lassan, ütemesen mozgott bennem és csókolóztunk, nyaltuk egymást ahol csak értük. Imádom ilyenkor, mikor az egyik mellemet gyúrja, a másikat nyalogatja, szopogatja, masszírozza a nyelvével.

Lehúzott az asztalról, megfordított, széthúzta a lábamat és most hátulról dugott, mert imádja a kicsi derekam és a széles csípõm látványát. Fogta a derekam, a fenekem és úgy dolgozott rajtam. Minden lökésnél éreztem, hogy egyre közelebb van az orgazmus. Mikor épp elélveztem volna, felrántott az asztalról és az ágyra ült és az ölébe huppantam és lovagolni kezdtem. Mivel megszakította az élvezésemet, vad gyors tempóban ficánkoltam a farkán miközben a melleim közé fúrta a fejét. Elmentem végre, lassítottam a tempón, majd megálltam és csak köröztem a fenekemmel és csókolóztunk lágyan.

Hirtelen felemelt, lefektetett a kanapára bevarrta a lompost és olyan erõvel dugott, hogy minden lökésnél arrébb csusszant az ágyikó. Kinyitottam a szemem és pont a fejemnél ott állt egy pár ember, akik nem is sejtették, hogy 30 centire tõlük ilyen akció folyik. Éreztem ahogy a teljes tárat belém pumpálja a kedvesem. Most õ lassított, de nem állt le. Lassan lágyan ringott rajtam csókolgatott simogatott. Mikor kivette a farkát és még rácuppantam, hogy körbecsókolgassam, mert imádom szopni a farkát. Felöltöztünk, megpuszilt és kifelé menet még mondta, hogy otthon folytatjuk.

A munkatársam kijött és mondta, hogy ilyeneket csak pornófilmekben lehet látni és egy ilyen dugás után dukál egy cigi. Kimentünk rágyújtani. Ja és a társam nem is cigizik...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi