Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Ági, a férjem és én
Ági, a férjem és én
  

Mivel szerda este sokáig volt bent a férjem a munkahelyén és felmentem Ági barátnõmhöz, hogy ott megvárom a páromat, aztán majd együtt hazamegyünk. Áginak is kimerítõ napja volt, csinált egy jó kis erõs koktélt és iszogatni beszélgetni kezdtünk. Az itóka felét megittuk, éreztük a fejünkben a kellemes hatását, mikor megérkezett a párom. Felhívtam, hogy várja meg míg beszürcsöljük.

Mi Ágival az ágyon ültünk, párom a fotelben. Nézte ahogy beszélgetünk, majd azt mondta, szívesen végignézné ahogy lerendezzük egymást. Magamhoz húztam Ágit, körbenyaltam a nyakát, csókolni kezdtem és vetkeztetni. Levettem a felsõt róla, megnyalogattam a mellét, megcsipkedtem a bimbóját, felhúztam a szoknyát és levettem a bugyiját. Úgy fordítottam, hogy párom teljes belátást kapjon, ahogy simogatom a punciját. lecsusszantam, nyaltam a puncit, szorongattam a mellét. Férjem mögém lépett, és megszabadított a ruháktól. Mikor Ági elélvezett, cseréltünk. Õ kezdett nyalni. Megfogtam a fejét ránéztem a páromra aki ült a fotelben, és nézte ahogy nyalják a puncikámat.

Mivel nem szeretek tétlenkedni, megfordultam és egyszerre nyalogattuk egymást a klasszikus 69-es pózban. Ekkor Ági mondta a páromnak, hogy gyere dugni. Nem kellett kétszer mondani neki. Azonnal betolta a puncimba a farkát, és élveztem ahogy nyal a barátnõm és dug a férjem. Hamar elélveztem ekkor Ági fejét rátoltam a férjem zacsijára, hogy nyalogassa, miközben dug engem. Én irányítottam a mozgását, hogy mit csináljon. Férjem láthatóan élvezte a felállást. Kivette a farkát a puncimból és megdugta barátnõm száját, aztán egyszer ide, egyszer oda dugta be. Belemarkolt a fenekembe tövig tolta a farkát és hagyta, hogy a puncimmal masszírozzam, miközben Ágyi nyalta a zacsit, simogatta a fenekét, dörzsölte a csiklómat.

Ismerem férjem minden rezdülését, tudtam, hogy élvezni fog pár keményet lökött rajtam, kivette a farkát, letolta Ági torkán és dugta. Szeret arcra élvezni, tudtam, hogy most sem hagyja ki. Kiszálltam a szendvicsbõl, megmarkoltam a barátnõm mellét és néztem ahogy kikapta a szerszámot a szájából és beterítette az arcát. Hatalmas adagot küldött rá, jutott mindenhová bõven. Tetszett a látvány, nem tudtam kihagyni ezért rácuppantam a farkára és vadul szoptam. Páromnak is tetszett a látvány és míg szoptam a farkát õs szétkente Ági arcán, nyakán mellén az adagot. Kivette a számból a farkát és most azzal simogatta Ági arcát.

Míg a farkát az arcához dörzsölte és megcsókoltam a barátnõm, hogy érezhessem a sperma ízét. Ahogy csókolóztunk, párom a szánk közé tolta farkát, hogy mindketten egyszerre kényeztessük. Mindhárman nagyon élveztük. mikor végeztünk a nyalakodással, felöltöztünk, kimentünk a kocsihoz, beültünk. Indítás elõtt párom kivette a farkát, hogy játsszak vele míg hazaérünk, mert otthon folytatjuk az estét. Nagyra tátottam a számat és bekaptam a zacsit és a farkát is úgy nyalogattam. Egészen addig míg már nem fért el a számban, de addigra haza is értünk. Mire beértünk az elõszobába már meztelen voltam. Párom elkapott, felültetett a komódra és bevágta a lompost..

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi