Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow Ablakcsere
Ablakcsere
  

A barátnõm megkért, hogy menjek fel hozzá, míg kicserélik az ablakait, mert neki dolgoznia kell. A szakik hamar végeztek, én zártam a házat, mikor a szomszédból egy kellemes ötvenes faszi jött ki. Kicsit meglepõdött, dadogott aztán kinyögte, hogy kávét szeretne kérni. Visszamentem adtam neki egy fõzetet és mondtam, hogy én is innék, de itt hideg van. Megittuk nála a kávét elszívtunk egy cigit és indultam tovább a dolgomra.

A lépcsõház ajtajánál tartottam, mikor visszafordultam, becsengettem. Kinyitotta az ajtót és mondtam neki, hogy tudom, hogy szoktatok dugni Ágival, tudom, hogy most is meg akartad húzni és nekem is van kedvem egy kis kóbornumerához. Bementem, levettem a kabátot és mire a kanapéhoz értem, levettem a kis egyben miniruhámat, kiléptem a bugyimból, kebelemelentyût meg nem hordok, úgyhogy csak egy combfix és egy nyaklánc volt rajtam. Megfordultam, megállt elõttem, megcsókoltuk egymást, aztán leültem a kanapéra és kihámoztam a farkát. A tövét a számba vettem majszolgatni, harapdálni kezdtem a szám szélével finoman, lágyan, közben a zacsijával játszottam. Mikor életet leheltem a szerszámába rászívtam magam a makkjára és lágyan szoptam. Kivette a számból a farkát, hátradõltem és szép lassan betolta a farkát. Lassan dugott és simogadta, játszott a hatalmas melleimmel. Összecsippentette a bimbókat és körözött velük, összeszorította a cickókat, dörzsizte, simizte és dugott lassan.

Kivette a farkát a puncimból és körbenyalta, szívta, dörzsölte, simizte, aztán széthúzta az ajkaimat és lassan de erõsen nyalta a csiklóm. Lassan és egyre jobban élveztem. Megmarkoltam a fejét és rászorítottam a puncikámra. Beletúrtam a hajába és dörzsöltem a fejét és sóhajtoztam, egyre hangosabban, egyre gyakrabban, egyre hosszabban. Sokára élveztem el, de elnyújtott intenzív élvezés volt. Mikor elmentem a lassú erõs nyalásból gyors erõsre váltott, iszonyat sebességgel lefetyelte a puncikámat és megint elélveztem, de most pillanatok alatt. Megfogtam a fejét, a melleimre hoztam, hogy most azokat szopogassa és dugjon. Nyoma sem volt a lassú dugásnak, gyorsan, vadul, keményen kúrt és míg térdelve dugott játszott a mellemmel és dörzsölte a pinuskámat.

Felállt, feltérdeltetett, belekapaszkodott a derekamba és keményen bevarrta a farkát. Szorította a derekam, markolászta a fenekem és dugott serényen, aztán belemarkolt a hajamba, meghúzta, felhúzott, megcsókolt aztán egy nagyot rásózott a fenekemre. Felvisítottam. Fájt egy kicsit, de nagyon jó volt. Még!. Mondtam neki és hol az egyik, hol a másik oldalára húzott egy keményet a kerek, feszes kis popsimra. Kurva jó volt ahogy keményen dugott, húzta a hajam és verte a fenekem. Fokozta az izgalmat és az élvezést és én megint kitudja hányadszorra elélveztem.

Kivette a farkát és mondta, hogy kapjam be. Leültettem, széthúztam a lábát, bekaptam a golyóit és nyalogadtam, szopogadtam, közben rejszoltattam. A farka tövét a szám szépével óvatosan megharaptam és a nyelvemmel dörzsöltem, majd járt a fejem a tövétõl a hegyéig. Hátrahúztam a bõrt ütközésig, a szemébe néztem a nyelvem hegyével a makkjának az alját dörzsöltem erõsen. Megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Elõbb a makkját csókoltam, majd letoltam a farkát a torkomra. Gyorsan, erõsen, vadul szoptam és hamarosan a számba torkomba ürítette a tárat.

Nem hagytam abba a szopást. Nyögött, szorította a fejem, sóhajtozott ahogy tovább szívtam, szoptam, dörzsöltem a makkját, játszottam a kavicsaival. Aztán mikor lankadtra szoptam a farkát, még bekaptam a golyóit is és egyszerre nyaltam,szopogadtam a teljes készletet.

Leültem mellé, dumáltunk egy kicsit, közben fogdosott, simogatott, markolászott mindenhol. Aztán felöltöztem, megadtam a számomat neki, hogy hívjon bármikor ha akar egy menetet. Beültem a kocsiba és úgy döntöttem elmegyek a férjem munkahelyére, hogy leszophassam felvezetésként az esti dugáshoz.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi