Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow A válság sok mindenkit elért
A válság sok mindenkit elért
  

A válság sok mindenkit elért, mint ahogy minket is. A kollégámmal együtt elküldtek minket, de belekezdtünk egy saját internetes vállalkozásba ketten, mivel mindketten házasok vagyunk gyerekeink vannak és kell a pénz.

Egy kis irodát béreltünk ki és egymással szemben ülünk (érdekessége, hogy teljesen üveg viszont kintrõl nem lehet belátni). Mindketten bújjuk a laptopunkat és telefonálgatunk egész nap. Észrevettem, hogy sokat nézi Zoli a melleimet, melyek az átlagostól nagyobbak.
Egy alkalommal, mikor kiborult Zoli, hogy nem tud elég üzletet kötni, nincs sikerélménye, nincs ami inspirálja a munkára, úgy döntöttem, hogy segítek neki az ösztönzésben. Azt mondtam neki, ha délig behoz 3 új céget, akkor 3 percig ott és úgy fogdoshat ahogy akar. Mondanom sem kell, hogy égett a keze alatt a munka és már 10-re megvolt amit kiszabtam neki. Ekkor õ odalépett hozzám, felállított a székbõl és fogdosott, simogatott markolászott, élvezte, hogy kedvére nyúlkálhat az eddig ismeretlen helyeken. Mikor lejárt az ideje, visszaültettem dolgozni.

Nem sok kedve volt hozzá mert nagyon felizgult. Már-már könyörgött, hogy menjünk tovább mert szinte fáj a farka annyira feszül. Kegyes voltam azt mondtam neki, hogy ha behoz még 2 új céget, akkor úgy leszopom, mint még soha senki. Zoli szeme felcsillant, és szó nélkül leült dolgozni, izzott a telefon. És láss csodát pár óra alatt behozta az újabb 2 céget. Én mindig tartom magam az adott szóhoz, ezért odaléptem hozzá felállítottam lehúztam a nadrágot, boxeralsót.

Elõször körbenyaltam a farkát, majd mikor már csöpögött a nyálamtól, széthúztam a lábát és elkezdtem nyalni a golyóit, közben pedig járt a kezem a kemény farkán, hogy alig lehetett látni. Mikor éreztem, a kezemen, hogy lüktet a makkja, kicsit megszorítottam és abbahagytam, nyalakodást hogy még ne élvezzen el. Ekkor megkérdeztem, hogy tetszik a technikám, de még szóhoz sem jutott mikor bekaptam a makkját, megszívtam és erõsen dörzsölni kezdtem a nyelvemmel. Zoli belemarkolt a hajamba és elkezdte mozgatni a fejem, hogy ne csak smároljam a makkját hanem járjon is a fejem. Egyre jobban belejött, átvette az irányítást szabályozta a sebességet és hogy milyen mélyre nyeljem farkát. Megint éreztem, hogy feszül, lüktet a makkja és tudtomra adta Zoli, hogy most már ne húzzam tovább. Erõsen megmarkolta a fejem és magára húzott. A teljes tárat a torkomba ürítette, miközben ütemesen mozgott próbálta még bentebb tuszkolni a férfiasságát. Mikor mindent lenyeltem tovább szoptam, nyalogattam a farkát, zacsiját, amit elégedett mély szuszogással nyugtázott. Akkor hagytam abba a nyali-falit, mikor már teljesen lelankadt a számban.

Zoli még ült egy darabig, elégedetten vigyorgott és mondta, hogy így még tényleg soha nem ápolták le. Ekkor nekem szegezte a kérdést amit sejtettem, hogy fel fog tenni.

- Mennyit kell behoznia ahhoz, hogy megdughasson, azaz, hogy én megdugjam õt.

Kimondtam az összeget, õ azt mondta oké.

Másnap, mikor bementem az irodába, már bent volt egy kanapé. Azért, hogy folyamatosan az lebegjen a szeme elõtt, ahogy ott dugunk.

Egy hónapot kapott, hogy teljesítse a tervet...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi