Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfûszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

beszamolok.com, a szexpartner kereső


 


judit tini cica

judit tini cica

party kereső, buli ajánlóbeszamolok.com, a szexpartner kereső

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szûröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdõoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
Kezdõoldal arrow A férjem beszélge engem meg...
A férjem beszélge engem meg...
  

A férjemnek az egyik barátja csörgött, hogy elugrana egy kicsit. Nemsokára megjött és a nagyfia vezetett, ezen felbuzdulva a férjemmel elkezdtek iszogatni. Már jócskán besötétedett eléggé kapatosak voltak, de megállás nélkül ittak és beszélgette. Néha én is ittam velük egy kicsit, pici szalonspiccet éreztem a fejem, kimentem elszívni egy cigit.

Alighogy rágyújtottam kijött utánam Balu a sofõr. Kért egy cigit õ is rágyújtott és beszélgettünk, majd minden átfedés nélkül azt mondta, hogy olyan gyönyörûek a melleim szeretné megfogni. Tedd azt mondtam neki õ lõre hajolt óvatosan megfogta és megfogtam a kezét, és megszoríttattam a cickóimat és mondtam neki, hogy ne félj, nem törékenyek és eredeti, nem durran ki. Ezen felbátorodott és már tolta is a ruhácskám alá a kezét két ujjal megcsippentette a bimbócskáimat, morzsolgatta, taperolta.

Felálltam, megfogtam a kezét elhúztam a kert végébe ahol a napozáshoz ne van terítve egy pléd, kibújtam a ruhámból, lefeküdtem és mondtam, hogy gyere. Megállt felettem legeltette a szemeit, mellém térdelt mindenhol végigsimogatott. Felállt levetkõzött õ is, a fejemhez térdelt, a számba tette a farkát én engedelmesen szopogatni kezdtem õs pedig a puncimra tette a kezét és játszott vele. Nagyon jól szopsz mondta, de most a puncidat akarom kipróbálni és a lábam közé térdelt és nem becsusszant a farka, hanem inkább beszippantotta a puncim. Hol lassan lágyan, nyalakodósan, óvatosan dolgozott rajtam, hogy gyorsan, erõsen, vadul dugott, hol pedig mint az állat, uralkodóan, ellentmondást nem tûrõen baszott mint a gép. Pörögtünk a földön mint a búgócsiga, félpercenként más pózba hajtogatott.

Nagyon élveztem, nagyot élveztem. Mikor a csúcspontomon túlértem, bent tartotta a farkát szorította, és összeszorítottam a hüvelyizmomat, õ megszorította a mellem én elmartam a zacsiját, õ rácsapott a fenekemre, én a körmeimet óvatosan végighúztam a mellkasán, õ összefogta a melleimet és egyszerre nyalogatta, szopogatta mindkét mellbimbómat, és simogattam a hátát, õ benyúlt a számba, én azt mondta, hogy inkább a farkadat tedd bele.

Felnevetett a fejem mögé lépett, én hátrahajtottam és kinyújtottam a nyelvem, õ pedig dörzsölte a nyelvemhez a számhoz az arcomhoz a farkát, Játszottunk, hogy be tudom-e kapni, de õ mindig elrántotta, aztán feltérdeltem, megfogtam a golyóit, hogy ne meneküljön, rábuktam a farkára és vadul szoptam.

Hamarosan teleküldte a számat én még játszottam a farkával õ fogdosott egy darabig aztán visszamentünk télikertbe megint rágyújtani. Még mindig fantasztikusan tudsz szponi, dugni, iszonyat hajlékony vagy mondta. Karban tart a férjem (is) mondtam neki és jót nevettünk.

Miután elmentek Baluék bementünk a házba és azt mondta a férjem, láttam, most is jól megdugtad Balut, most én következek.

Lehúzta a nadrágját, lefeküdt az ágyra, mellétérdeltem és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi