Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Vibrátorral is nagyon jó
Vibrátorral is nagyon jó
  

23 éves lány vagyok. Egy pár hónappal ezelőtt szakítottam a barátommal, azóta nem volt szexuális kapcsolatom senkivel. Valahogy nem is érzem úgy, hogy szükségem lenne rá. Vágyaim viszont vannak, méghozzá nagyon erősek. Néha, amikor megnézek egy-egy filmet és erotikus jelentek vannak benne, nagyon felizgulok. Ilyenkor általában maszturbálni szoktam. Eleinte csak a kezemmel csináltam, aztán vettem magamnak egy vibrátort. Először félve próbáltam ki, de rájöttem, hogy nagyon jó használni. Pillanatok alatt orgazmust tudok okozni magamnak. A múltkor az jutott eszembe, mi lenne, ha kipróbálnám a vibrátort az ánuszomba. A szobámba mentem, bezártam az ajtót és az ágyra feküdtem. Előkészítettem a krémet is, mert tudtam, hogy szükségem lesz rá. Úgy kezdtem, mint máskor. A mellemet simogattam, aztán áttértem a csiklómra. Először csak kézzel, majd elővettem a vibrátort és azzal izgattam magam. Ahogy nedvesedni kezdtem, a hüvelyembe csúsztattam. A testem megremegett és hangos sóhajtozásba kezdett. Ez az egész olyan jó volt, hogy kényszeríteni kellett magam arra, hogy hagyjam abba, mert most nem így szeretnék élvezni. Elővettem a krémet és bekentem vele az ujjamat és a vibrátort. Először csak az ujjamat dugtam az ánuszomba. Lassan, óvatosan csúsztattam bele, majd mozgatni kezdtem. Minden ellenállás nélkül tudtam mozgatni magamban. Mikor úgy gondoltam, hogy felkészültem rá, belecsúsztattam a vibrátort. Kikapcsolt állapotban mozgattam magamban egy darabig, majd bekapcsoltam. Különleges érzés fogott el, amikor az a kis szerkezet rezegni kezdett bennem. Ritmikusan mozgatni kezdtem magamban, közben a másik kezemmel a csiklómat izgattam. Ez a sok stimuláció annyira jó érzés volt, hogy pár perc múlva elélveztem. Az izmaim megfeszültek, a testem felforrósodott és egy hatalmas orgazmust éltem át.