Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Vetkőző show
Vetkőző show
  

23 éves zalaegerszegi lány vagyok. A bátyámmal nagyon jóban vagyunk, sőt néha több is a közöttünk lévő kapcsolat mint általában a testvérek között. Többször volt már közöttünk nemi kapcsolat is.

Tudom, hogy azért sokan megvetnek most, de ha látnák a bátyámat, nem mondanák, hogy ez nem helyes. A bátyám egy igazi vagány, helyes pasi. Ő vetette fel először az ötletet, mi lenne, a szeretkeznénk egyet én pedig belementem. Azóta gyakran van köztünk ilyen kapcsolat. A múltkor pedig fogadást kötöttünk az egyik vizsgámmal kapcsolatban és sajnos elveszítettem. Természetesen a fogadásnak tétje is volt és ezt teljesítenem kellett. Azt ígértem, ha nem sikerül a vizsgám, neki és az egyik barátjának vetkőző show-t adok elő, vibrátor show-val egybekötve. Felelőtlen ígéret volt, ezt elismerem, de nincs mit tenni. Amit megígértem azt megígértem. Akkor jöttek a sráccal, amikor nem volt otthon senki, csak én. Feljöttek a szobámba, bezártuk az ajtót és kezdődhetett a műsor. Az ággyal szembe székeket raktak és onnan figyelték minden mozdulatomat. Egyáltalán nem voltam izgatott. Már mindkét sráccal volt szexuális kapcsolatom, így nem szégyelltem előttük a testemet. Erotikus mozdulatokkal szabadultam meg a ruháimtól. Először a pólómtól, majd a szoknyámtól és legutolsónak a piros tangámtól. Mikor már meztelen voltam, simogatni kezdtem magam és közben körbefordultam, hogy minden testrészemet szemügyre vehessenek. Nagyon élveztem a műsort. Elővettem a kék kis vibrátoromat és csak a srácok izgatása képen először csak játszadoztam vele. Finoman végighúztam a testemen, a mellemet, elhúztam a lábam között, majd a számba vettem és erotikusan megnyalogattam.

Láttam a fiúkon, hogy mennyire élvezik. Ekkor négykézlábra álltam, háttal nekik és simogatni kezdtem a punimat. Hátra nyúltam és úgy simogattam magam, majd az ujjamat a hüvelyembe dugtam és lassan mozgatni kezdtem. Ekkor már őrülten nedves voltam. Kis játszadozás után a kezembe vettem a vibrátort, bekapcsoltam és a hüvelyembe dugtam. Hangosan felsóhajtottam, ahogy rezegve belém csúszott. Lassan kezdtem el mozgatni, de olyan jó érzés volt, hogy alig bírtam magam tartani. - Rajta fiúk, valaki segítsen nekem - mondtam és Laci a bátyám haverja egyből ugrott és örömmel kivette a kezemből a vibrátort. Egyre mélyebbre dugta belém, és nagyon lassan húzta ki. Egyszer csak éreztem, hogy elönt a forróság és úrrá lesz rajtam a kéj. Hangosan sóhajtozni kezdtem, majd néhány rángás kíséretében elélveztem. A fiúk nagyon élvezték ezt a kis játékot. És meg kell hagyni én is.