Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Vásárlás
Vásárlás
  

Beköszöntött a jó idő, úgy döntöttem felfrissítem a lenge, szexy, kihívó ruhatáramat ezért elindultam vásárolni. Megkérdeztem a páromat, hogy elkísér-e de elzárkózott előle. Után vásárolni járni, nem bírja a várakozást, míg kiválasztom a ruhákat és mindent felpróbálgatom. Ő inkább engem szeret felpróbálni, mikor bemutatom neki a friss szerzeményeimet.

Pár tíz perc alatt összeválogattam egy rakat cuccot, bevittem a próbafülkébe, kiválasztottam az első garnitúrát, magamra húztam és kilibegtem a tükörhöz. Az egyik széken egy unott arcú srác ült aki láthatóan nem élvezte a párja bevásárlását. Gondoltam felvillanyozom egy kicsikét. Elvonultam előtte. Láttam, hogy a szeme sarkából figyel. Visszamentem a fülkébe, de nem húztam be teljesen a függönyt. Az öltöző tükréből figyeltem ahogy a srác arrébb ül, hogy jobban beláthasson.

A függönynek háttal, levettem a ruhát. Jó mélyen lehajoltam, hogy jól megfigyelhessen a tangás kis fenekemet. Levettem a melltartóm, megsimogattam a melleimet és lassan magamra húztam egy top-ot és egy kicsinyke szoknyácskát. Megint kijöttem a tükörhöz, pózolgattam, hajolgattam és élveztem ahogy felcsigázom a srácot. Ránéztem, kacsintottam és visszavonultam a fülkébe. Megint a szemébe néztem és jobban nyitva hagytam a függönyt. Megértette. Közelebb jött. Én vetkezni kezdtem, szépen lassan, Körbeforogtam és simogattam magam, benyúltam a bugyimba és masztizni kezdtem, közben a szemébe néztem. Mikor végeztem magammal újabb szerkó fel, pózolás a tükörnél, elvonulás a srác előtt, aki mikor elmentem mellette, megfogta a fenekem.

Fülkébe, ruha le, a székre leültem, széttettem a lábaimat és megint masztiztam. A srác ekkor már nem foglalkozott semmivel. Bejött, behúzta a függönyt, kihámozta a farkát és azonnal tövig tolta belém. Ahogy vártam, vadul, keményen, gyorsan dugott, közben simogatta a kopasz kis puncikámat, fogdosta nagy melleimet, masszírozta a combomat, simogatta az arcomat, benyúlt a számba. Mivel én már előtte masztiztam hamar gyorsan és intenzíven élveztem. Éreztem, láttam, hogy hamarosan élvezni fog. Az utolsó pillanatban kirántotta a farkát és mindenemet beterített a forró spermájával.

Felültem és jutalomként még bekaptam a farkát. Megremegett a lába, mikor a torkomra toltam a dákóját és simogattam a zacsiját. Amilyen keményen dugott olyan keményen szoptam eleinte. Aztán egyre lágyabban óvatosabban, de a zacsisimit nem hagytam abba. Mikor lankadtra kényeztettem a szerszámát, felálltam, letörölgettem magam, kinézte a fülkéből, hogy szabad-e a terep. Az volt kilibbent a fülkéből én pedig felöltöztem.

Hazaérve, mutattam a friss portékát. Férjem látni akart benne. Felvettem a legdögösebbet végigvonultam előtte, tekergettem magam. Annyit mondott, hogy ebben aki meglát az meg akar dugi. Akkor jó, válaszoltam, hisz ez volt a szándékom. Mentem vissza a szobába, hogy megmutassam a másik ruhát, a szemem sarkából láttam, hogy dobálja le a ruhát magáról és indul utánam. Lehajoltam, hogy kilépjek a ruhából, ő megfogta a derekam, megfordított és a számba tolta a farkát. Engedelmesen rácuppantam, de ez egy másik sztori lesz.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi