Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Újabb kóbor numera
Újabb kóbor numera
  

Reggel egyedül ébredtem, mert a férjem korán elment dolgozni. Feküdtem és bizsergett a puncim, hiányzott a reggeli gyorsmenet. Kimentem a teraszra, hátha a szomszéd srác kint vár, de nem volt ott. Felhívtam pár alkalmi partneremet és senki nem volt elérhető.

Elindultam otthonról elintézni az napi teendőket, de minél több idő telt el, annál jobban bizsergett a puncim annál jobban akartam egy gyors menetet. Mikor kijöttem a bankból egy kellemes ötvenes úriember elismerően végigmért, rám mosolygott én pedig odaléptem hozzá és mondta neki, hogy nekem is bejön, ha van kedve hozzám akkor rajta. Ő kapott az alkalmon, belém karolt, bemutatkozott és a bankkal szemben lévő hotelhez mentünk, kivett egy szobát, kért egy üveg pezsgőt és felmentünk.

Mikor beértünk a szobába, rávetettem magam, vadul vetkeztettem, egy darabig ment aztán rámszólt, hogy lassítsak, mert egy ilyen nőt nem gyorsan akar megdugni, hanem ki akar élvezni. Kiöntötte egy pohárka pezsgőt, míg kortyolgattuk, beszélgettünk és lassan simogatva, csókolgatva vetkeztetett. Már meztelenek voltunk mikor az ölébe ültetett, nem engedte, hogy betegyem a farkát. Tovább kéjelgett rajtam. fogdosott, simogatott, masszírozott, gyúrta csókolta a testem minden porcikáját. A puncim, már nem izzott, hanem lángolt, mikor végre elmarkolta. Lassan masztiztatott, be-be nyúlt a puncimba és pedig ellentmondást nem tűrően elmartam a farkát. Lassan rejszoltattam, aztán jól benyálaztam a tenyerem és dörzsöltem, nyomkodtam a makkját. Mikor elélveztetett, megmarkolta a melleim, összeszorította és egyszerre nyalogatta, szopogatta a bimbimet és végre be tudtam csempészni a farkát.

Hátradőltem a térdére támaszkodtam és úgy vonaglottam a farkán. Csúszkáltam rajte, le-fel, köröztem a fenekemmel körbe-körbe, aztán a melleim közé szorítottam a fejét és hirtelen gyorsan ficánkoltam, ugráltam a farkán, ő pedig a szabad kezeivel a fenekem alá nyúlt és segített a pattogásban. Mikor megint elélveztem, ráhajoltam, picit megharaptam a fülét és megkérdeztem van-e olyan amit még nem próbált ki és szeretné. Mondta, hogy nincs, de szeretné érezni a szájpadlásomat. Lecsúsztam a lábai közé megnyaltam golyóit, az ajkaim közé szorítottam a farkát, erősebben megharaptam és úgy járattam le-fel a fejemet, aztán a szemébe néztem, bekaptam a makkját, lassan dörzsöltem a nyelvemmel, játszottam a kavicsaival, aztán a szájpadlásomhoz dörzsöltem a makk tetejét az alját pedig erősen nyaltam nyelvheggyel.

Megemelte a fenekét, hogy jobban érezze a szám és ekkor megint a szemébe néztem és lassan a torkomra toltam a farkát. A szeme tágra nyílt, elismerően sóhajtott és lent tartottam a szerszámot és míg a torkomon volt, megnyaltam a golyóit. Lüktetett a farka, tudtam, hogy mindjárt élvez. Kivettem a számból, megszorítottam a makk alatt, hogy még ne élvezzen. Ő felállt, feltolt az ágyra és ahogy térdeltem mögém lépett, beverte a farkát és dugott. Keményen, erősen, csattogósan dugott és megint elélveztem, mikor kirántotta a farkát, a fenekemre szorította és elélvezett. Élvezés után még dörzsölte a popsimhoz a farkát egy kicsit hagytam, aztán megfordultam lankadtra szoptam.

Megtörölt, végigsimított, felöltöztünk ittunk még egy pohár pezsgőt, megköszöntük egymásnak a jó kis dugást búcsúzóul egy szenvedélyes csókot nyomtunk egymásra és elváltunk. Valószínű, hogy többé nem fog látni, de tudom, hogy fog még gondolni rám.

Most már lecsillapodva indultam tovább, mikor az egyik állandó alkalmi partnerem visszahívott...