Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.

Partnerünk

Káprázatosan olcsó weboldalak készítése
Kezdőoldal arrow Trevor csónakja
Trevor csónakja
  

Trevor és én még a középiskolából ismertük egymást. Kellemes meglepetés volt, hogy pár év múlva a főiskolán is egy csoportba kerültünk. A fiú mindig is visszahúzódó volt, láthatóan kerülte a társaságot még suli után is. Szinte csak velem váltott egy pár szót néha napján.
Emlékezetem szerint nem igazán érdekelte a sport, bár a testalkatán inkább az ellenkezője látszott.
A családjával a külvárosi folyó partján laktak, a papájának sok csónakja és hajója volt, amit gyakran bérbe adott turistáknak. A legnagyobb egy cirkáló, a kisebbek motor, és evezős csónak.
Középiskolában az egész osztály elment csónakázni hozzájuk, kihajóztunk abba az öbölbe, ami a tengerbe torkollik. Nagyon tetszett, hiszen se addig, se azóta nem ültem csónakba. Talán ezért is örültem annak, hogy egy nap meghívott magukhoz a hétvégére. Nem tudtam, minek vegyem ezt a kellemes meghívást, reméltem, ő randevúnak szánta, bár ezt nem mondta. Nem akartam visszautasítani, mert a közelmúltban, ha egy srác randizni hívott, mindig diszkóba vagy moziba vitt, nagyon unalmas estéket töltöttem így el. Soha nem érdekeltek az ilyen programok. Ezért ezek a kapcsolatok elég rövid életűek voltak.
Trevor mindig más volt, mint a többi fiú. Csak ritkán beszélgetett velem, soha sem tolakodott, ezzel a meghívással pedig reményt adott arra, hogy megtudjam, milyen egy igazi randevú mozi, diszkó és hülye haverok nélkül, akik mindig zavarnak.
Már középiskolában is feltűnt, de a nyugodt természete miatt nem igazán érdeklődtem iránta. Most viszont akármilyen csendes volt, nem lehetett nem észre venni egy ilyen jóképű fiút. A külsejét szinte minden lánynak tetszett a főiskolán, de ő egyik iránt sem mutatott túlzott érdeklődést. Ezért lepett meg a meghívása, de örömmel fogadtam el. A szüleimet néhány trükkel sikerült rábeszélnem, hogy nyugodtan elengedjenek.
Szombat reggel érkeztem meg Trevorék házához. Vittem magammal hideg szódát, szendvicseket és sült krumplit. Nem akartam üres kézzel beállítani. Trevor már az ajtóban állt, és egy hatalmas mosoly kíséretében invitált a házba. Egyenesen a hátsókertbe mentünk, ahonnan szép kilátás nyílt a folyóra. A part mentén a csónakok sorakoztak. Ahogy odasétáltunk egy új kajakot láttam meg, Trevor rámutatott:
- Ez a kedvencem.
Folytatta még tovább a csónakokról szóló ismertetést, de én csak őt figyeltem. Így sokkal jobban tetszett. Ahhoz képest, hogy nem mutatott semmi érdeklődést a sport iránt, izmos testről árulkodott a vékony trikó és a sort, amit aznap viselt. Napbarnított bőre, sötét szőke haja, és kék szeme volt. Amikor mosolygott, fehér, ápolt fogsor villant elő.
A bámészkodásom akkor ért végett, amikor mondandóját befejezve, kézen fogva a kajakhoz vezetett. Bemászott előttem, majd engem is besegített. Elmagyarázta még egyszer, hogyan kell használni. Elindultunk a folyás irányába, rövid időn belül egy erdős területre értünk. Áthaladtunk a sekélyebb részére a folyónak, ami inkább egy patakra emlékeztetett. A tűző augusztusi napon, hamar leégtünk mindketten. Kikötöttünk egy homokos parton. A rövid nadrágom csupa víz lett, ezért csak a sárga bikinim volt rajtam. Trevor a pólóját vette le.
Leterítettünk egy plédet a homokba. Megegyeztünk, hogy bekenjük egymás leégett hátát, de először megebédelünk, de nem igazán sikerült jóllaknunk, mert Trevor nagyon türelmetlennek tűnt. Átvillant az agyamon, talán el akar csábítani. A szándékán nem sokáig gondolkoztam. Úgy döntöttem, ha ő nem teszi meg az első lépést, akkor én minden büszkeségemet félre téve, tudtára adom az érzéseimet, bíztam benne, hogy nem utasít majd vissza.
Először ő akarta bekenni a hátamat. Nem is ellenkeztem vele, hasra feküdtem a plédre, és már éreztem is hideg tenyerét a vállamon. Finoman masszírozott, majd az ujjaival "megszámolta" a csigolyáimat. A masszázs pár perc múlva átváltozott gyengéd simogatássá.
- Fordulj meg! - kérte.
Teljesítettem a kérését, a hátamra feküdtem, s vártam a további érintéseket csukott szemmel. Csak akkor nyitottam ki a szemem, amikor a várva várt simogatás elmaradt.
- Mi a baj? - kérdeztem.
- Csak a gyönyörű testedet nézem - válaszolt, de még most sem a szemembe nézett, hanem a melleimet bámulta.
Finoman visszafektetett a plédre, és a nyakamat cirógatta, majd lejjebb csúszott, s a keze a hasamon időzött, finoman körberajzolta a köldökömet, majd bikinim vonalát. Láttam rajta, hogy nagyon kíván, a sorton keresztül kidudorodott a keményedő dorongja. A keze a lábam közé vándorolt, átadtam magam a vágynak.
- Élvezed? - kérdezte.
- Igen, nagyon - válaszoltam. - Fantasztikus.
- Miért nem veszed le a fürdőruhádat? - kérlelt.
Hirtelen lerántottam a felsőrészt, majd szép, lassan letoltam a bugyimat is. Közben figyeltem az éhes férfi tekintetet, ami a feszes melleimre tapadt. Kérdően ránéztem, de szólnom nem kellett, mert hamar felugrott, és ő is megszabadult fölöslegessé váló ruhadarabjaitól. A szeme csillogott. Végig néztem meztelen testén. Férfias volt mindene.
Elém lépett és megcsókolt, olyan szenvedélyesen, hogy a lábam beleremegett. A keze ismét a testemen játszadozott.
- Már régóta erre vágyom! - vallotta be olyan félénken, mint egy kisfiú, pedig már régóta nem volt az.
Óvatosan a plédre fektetett, az érintését testem minden részén éreztem. A szája a mellemhez tapadt, és úgy kényeztette őket. A keze újra vándorútra indult. Nem bírtam tovább tétlenül feküdni, viszonozni akartam neki ezt a felemelő érzést. Az ujjaimmal végig szántottam a csigolyáit, majd a fenekét simogattam. Mellém feküdt, így igazán tudtam kényeztetni. Először a mellkasát csókolgattam, a kezemmel a péniszét simogattam. Amikor teljesen bekeményedett, ismét átvette az irányítást. Hanyatt döntött, most már határozottan csókolta a testemet. A mellemtől a lábam közé araszolt. Csókokkal borított el ott is, majd a nyelvét is bevonta a játékba, a csiklómmal játszott. Csodálatos élményt nyújtott, azelőtt még soha nem éreztem ilyet, megfeledkezve mindenről, kéjes hangok hagyták el a számat. Közben az ujjával is besegített a nyelvének. Hirtelen felültem, és megkértem, cseréljünk helyet. Nem ellenkezett, hanyatt feküdt, most vettem kézbe a dolgokat. Finom harapdálni kezdtem a fülét, majd a nyakát. Szép lassan lesiklottam a mellkasára, és a mellbimbóit cirógattam a nyelvemmel. Egy kissé elbizonytalanított, hogy nem reagál a kényeztetésre, ezért még merészebb vizekre eveztem. A tenyeremet a golyói alá tettem, a férfiasságát pedig csókolgattam. Ennek nem tudott ellenállni, lihegve utasított, hogy szereti. Igyekeztem eleget tenni elvárásainak.
Egyszer csak felemelte a fejem, és így szólt:
- Próbáljuk ki a 69-est!
- Az mi?
- Gyere, megmutatom.
Valóban még csak sejtésem se volt róla, de fantasztikus tanárra leltem Trevor személyében. Készségesen megmutatta a "gyakorlatot", és így mindketten egyszerre éltük át azt a csodálatos érzést. Először én éltem át az orgazmust. Ez volt életem első ilyen élménye. Az élvezettől ordítottam, azt hittem még a föld is beleremeg.
Trevor is követett a csúcsra, de amikor már nagyon közel volt, szólt, nehogy kellemetlenségek érjenek. Bár én nem igazán foglalkoztam ilyesmivel, mégis dicséretes dolognak tartom, hogy ő erre is vigyázott.
Előtte még egy partnerem sem volt ilyen figyelmes, mindegyik csak saját magával foglalkozott, ezért kellett eddig várnom arra, hogy végre én is megtudjam, mi az a gyönyör.
A csodálatos élmény után egymás karjában pihentünk. Már besötétedett, így nem tudtunk vissza hajózni, ezért úgy döntöttünk, a szabad ég alatt éjszakázunk. Álomba simogattuk egymást, de pár csepp esőre felébredtünk. Egy kicsit sem fáztunk. A kellemes nyári éjszaka és a zápor ismét felkorbácsolta az érzelmeinket. Trevor rám nézett, így szólt:
- Amióta megláttalak, erről a percről álmodoztam, most végre teljesült. Szeretlek! - megpróbáltam szólni, de ő tovább folytatta: - Ne mondj most semmit, amíg nem vagy biztos abban, hogy viszonozni tudod ezt az érzést. Bár ahogy téged ismerlek, reménykedhetek, mert amúgy nem jöttél volna el velem csónakázni. A történtek után még jobban ragaszkodom hozzád, mindent meg fogok tenni, hogy az enyém legyél. Persze csak akkor, ha te is akarod.
Nem szóltam semmit, inkább szenvedélyesen megcsókoltam. Ezt a csókot ő ugyanilyen szenvedélyesen viszonozta. A testemen végig folyó esőcseppekkel összhangban simogatott a keze. Csókokkal borította el a testem minden centijét. Minden egyes csókot viszonoztam.
Rám feküdt, és lassacskán belém hatolt. Gyengéden, majd egyre hevesebben tett magáévá. Szeretkezésünk mennyei volt. Órákon át voltunk eggyé olvadva, még akkor sem szakítottuk meg egységünket, amikor pózt váltottunk. A legfantasztikusabb az volt, amikor én voltam felül. Elkápráztattam kedvesemet, ő is igyekezett. Közben a melleimet, és a fenekemet simogatta. Fenekemmel irányította a mozgásom gyorsaságát. Egyszerre értünk a gyönyör csúcsára, már egyikőnk sem volt visszafogott.
Amikor végre kivilágosodott, kimerülten, de boldogan tértünk vissza. Bár vasárnapra hajókirándulást terveztünk, egyetértésben vetettük el az ötletet. A szülei csak egy hét múlva jönnek haza, a szüleim pedig csak késő estére vártak. Így a miénk volt a ház, és még egy egész nap. Minden helyzetet kihasználva együtt lezuhanyoztunk, majd újra csodálatos élményeket nyújtottunk egymásnak szeretkezéseinkkel. Minden szeretkezést finom zuhanyozás követett. Estére nagyon kimerültünk, de a boldogságunk nagyobb volt. Nem kísért teljesen haza, csak az utcánk sarkáig, nehogy a szüleim gyanút fogjanak.
Egy hónap elteltével bemutattam nekik, de az a hétvége csak a mi titkunk marad. Két hónap múlva végzünk a főiskolán, utána pedig összeházasodunk.