Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Többen is jó
Többen is jó
  

22 éves főiskolás lány vagyok. Nem vagyok kurva, de nagyon szeretem a szexet. Olyannyira, hogy szinte mindenkivel lefekszek, aki ajánlatot tesz nekem. Ilyen vagyok. Szabad felfogású. És szeretem élvezni az életet.
Nem tudom megérteni, azokat a lányokat, akik addig megtartják a szüzességüket, amíg férjhez nem mennek. Az én filozófiám, élvezd az életet, amíg lehet, Így történt meg velem, az az eset is, hogy egyszerre több fiúval szeretkeztem. Azelőtt nem tudtam volna ezt elképzelni, de attól függetlenül nagyon jó volt. Úgy történt a dolog, hogy egy házibulin voltunk. Kicsit többet ittam a kelleténél és flörtölgetni kezdtem a srácokkal, mivel nem egy fiú volt, aki tetszett, így egyiktől mentem a másikig. Mindig mással csókolóztam és mást simogattam. Három fiú volt, akit szinte teljesen felizgattam. Akkor a házigazda kijelentette, hogy az a lány, aki a többiek szeme láttára kielégíti, megkapja a hálószobát egy éjszakára, azokkal a fiúkkal együtt, akiket választ, továbbá 20 ezer forint üti a markát. Mondanom sem kell, hogy egyből vállalkoztam. Szeretem az ilyen nyilvános dolgokat és nem utolsó sorban a pénz is motivált. Lekapcsolták a villanyokat, csak egy kis hangulatvilágítás maradt, ami pont a szoba közepén lévő asztalt világította meg. Elé állt a házigazda, majd felült az asztalra. Odamentem hozzá. Nagyon helyes srác volt. Szép arc, tökéletes, ápolt bőr. Megkértem, hogy szálljon le az asztalról, mert úgy nem érem el. Elé térdeltem, lehúztam a cipzárját és elővettem a péniszét. Még egyáltalán nem volt kemény, ezért simogatni kezdtem. Az ujjaim érintésétől, hamarosan életre kelt, és elérte merev formáját. Elég nagy volt és nagyon szép. Láttam már egy pár faszt, de ez nagyon szép volt. A nyelvemmel végig nyaltam teljes hosszában. Hangosan felnyögött. Nagyon izgatott, hogy mindenki minket néz. Legszívesebben magamhoz nyúltam volna, de nem ez volt a feladatom. A számba vettem és finoman szopni kezdtem. Nagyon gyengéden kezdtem, majd egyre erősebben szoptam. Az egyik kezemmel megfogtam a golyóit és morzsolgatni kezdtem. A másik kezemmel a számnak segédkeztem. Megfogtam a tövénél, majd fel-le húzgáltam rajta a kezemet. Érzetem, hogy egyre jobban élvezi. Hangosabban vette a levegőt és hangosabban is nyögött. Erősebben és erősebben szoptam, egészen addig, míg rángatózni nem kezdett, majd megfeszültek az izma. Felnyögött, aztán telespriccelte a számat. Nyeltem, ahogy csak tudtam. Nem hagytam kárba veszni egyetlen cseppet sem. Mikor a srác elernyedve leült az asztalra a tömeg tapsolni és kiabálni kezdett. Elismerően néztek rám. Senki sem nézett rám megvetéssel.
Táncoltam még egy kicsit, ekkor már a három srácot le sem tudtam volna magamról vakarni, de nem is akartam. Olyan aranyosak voltak. Mindhárman magasak... Az egyik barna hajú, barna szemű (Laci), a másik barna hajú, zöldeskék szemű (Imi), a harmadik pedig szőke kékszemű (Tomi). Tomi volt a kedvencem, annyira kedves, aranyos és olyan erotikus volt a tekintete. Kis tánc után szóltam nekik, hogy megosztanám velük a nyereményemet, mármint a szobát. Szíves örömest velem tartottak. Nem kellett őket sokáig unszolni, hogy jöjjenek velem. Amint bementünk a szobába mind a hárman nekem estek. Csókolgattak jobbról, balról, hátulról. Sohasem vágytam egyszerre több férfi kényeztetésére, de ez most nagyon jól esett. Tomival kezdtem először csókolózni. Imi a hátam mögé állt és a nyakamat nyalogatta, eközben Laci oldalról állt és a mellemet simogatta. Aztán lefektettek az ágyra. Tomi a fejem mellé feküdt és folyamatosan csókolt, közben kezével a saját szerszámát masszírozgatta. Imi a mellemet, a mellkasomat és a hasamat puszilgatta. Laci pedig szétnyitotta a lábamat és a puncimat nyalogatta. Finoman bele-belenyalt, közben az ujjával izgatott. Mutató ujjával apró köröket írva le egyre beljebb haladt a hüvelyembe. Nagyin jól csinálta. Eközben a másik két srác sem hagyta abba, amit csinált. Tovább csókoltak, nyalogatta. Mikor már mind a hárman teljesen be voltunk indulva, olyan dolgot éltem át, amit azelőtt még soha. Egyszerre három férfit elégítettem ki. Az egész úgy történt, Hogy Imi lefeküdt én pedig az ölébe ereszkedtem. Egyenesen bele, a mereven álló szerszámába. Ahogy csúszott belém, egyre mélyebbre és mélyebbre, elöntött a forróság. Csodálatos volt. Aztán Laci a hátam mögé térdelt és a fenekemmel kezdett játszani. Lefeküdt mögém és a lyukamat nyalogatta. Lassan bele-belenyomta a nyelve hegyét. Mikor már teljesen nedves volt, szorosan mögém térdelt és lassan elkezdte belémnyomni a kő kemény farkát. Először fájt egy kicsit, de ahogy mozogni kezdett, valami földöntúli érzés fogott el. Máskor is volt már anal élményem, de ez most más volt. Ahogy a két fasz egyszerre járt bennem, egyre jobban élveztem a dolgot. Nem akartam, hogy Tomi kimaradjon ebből a jóból, ezért odahívtam. Elém térdelt, így a farka pont a szám magasságába helyezkedett el. A számba vettem és finoman szopni kezdtem. Már nagyon be volt indulva, mert egy pár perc múlva hatalmasat élvezett, az összes spermáját a számba engedve. Nem bántam, mert imásom a spermát nyelni. Olyan különleges íze van. Már én sem jártam messze a csúcstól. Mozogtam, egyre hevesebben, a két pénisz, pedig ki-be járkált bennem. Kis idő múlva rángatózni kezdtem, majd megfeszült a testem és elélveztem. Az izmaim görcsös összehúzódásától a két srác szint egyszerre élvezett el. Különleges érzés volt, hogy előröl is és hátulról is "meglocsoltak". Sosem felejtem el. Azóta is nagy híve vagyok a gruppen szexnek.