Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Titkosügynök akcióban I.
Titkosügynök akcióban I.
  
Alexa J. Brann jelentése:

"Mint a különleges felderítő osztag tisztjének, feladatom volt beépülni egy alvilági szervezetbe, amely embercsempészettel foglalkozott, főleg csinos, fiatal lányok prostiként való futtatására, és alvilági pornófilmek készítésére specializálódott. Főnököm engem nevezett ki, mint az egyik legjobb, és legbevállalósabb nőt a feladat teljesítéséhez.
Egy óriási partihajón kellett felhívnom magamra a bűnszövetkezet vezetőinek figyelmét, ezért gyorsan készítettünk egy hamis meghívót, amivel bejuthattam az elit társaságba, Szőkére festettem a hajam, felvettem egy kurvás bőr miniszoknyát, és fekete topot, és fekete magassarkú cipőt.
Könnyen feljutottam a hajóra, és megpróbáltam elvegyülni a társaságban, míg ki nem szúrom magamnak az egyik főnököt. Nem volt nehéz, mindenütt csókolózó párok, vagy 3-as négyes csoportok érezték jól magukat, egyre több helyen pedig már szexeltek is, semmitől sem zavartatva magukat. Már én is kezdet beizgulni a látványtól, főleg a néhány pohár finom pezsgő után, amikor kiszúrtam magamnak egy rossz arcú, nagydarab pasit, akit mindenki tisztelettel bámult, és aki körül dongtak a jobbnál jobb csajok.
A pasi egyszer csak rám nézett, és megszólalt:
- Hé, szöszi, téged még nem láttalak errefelé. Gyere csak ide! Odamentem, és kihívóan a szemébe néztem. Visszanézett, én erre beleborzongtam. Nem volt szép férfi, de áradt belőle az állatias ösztön, szerintem minden csajt meg tudott szerezni, akit csak akart. – Szóval, még nem láttalak ezelőtt. Szeretnél csatlakozni a csapathoz? Rengeteg lány dolgozik nekünk, ha van kedved, gyere, letesztellek az irodámban.
Hát, ez gyorsan ment, gondoltam, és elindultunk az irodája felé, Közben a sok csaj irigykedve nézett utánunk. Ezek ennyire akarnak kurvák lenni? - gondoltam magamban. Az iroda óriási volt, inkább valami királyi hálószobára emlékeztetett. Egy hatalmas franciaágy volt középen, ideális szerelmi fészeknek látszott. A pasi rám nézett:
- Mi az, amit jól tudsz csinálni a szexben? Egyenes kérdés volt, amin azért elgondolkodtam kicsit, és az eddigi pasijaim véleményit kezdem el mondani Egyenesen a pasi szemébe néztem, és sorolni kezdtem:
- Nagyon jól tudok szopni, és imádok is. Állítólag remekül lovagolok, jól tudom mozgatni a seggem. Szeretem, ha keményen megdugnak hátulról… Mindent szeretek a szexben, kivéve a szado-mazo-t meg az animált.
- Akkor gyere, letesztellek – leült az ágy szélére, levette a nadrágját, és álló farokkal várta, mit csinálok.
Félresöpörtem a hajam, a fülem mögé igazítottam, és óvatosan nyalni kezdtem a makkját, majd végignyaltam a hatalmas szerszámát a tövétől a hegyéig. Aztán a heréit harapdostam az ajkaimmal, végül mohón bekaptam, teljesen tövig benyeltem a hatalmas szerszámot. Akkorákat szívtam bele, hogy nehezen bírta, belemarkolt a hajamba, és inkább ő kezdte el mozgatni a fejemet a péniszén. Végül már erősen kefélte a számat. Én pedig élveztem, nem is gondoltam a küldetésre, azt akartam, hogy ez az állat szétbasszon, itt, ebben a szobában. Amikor már majdnem elélvezet, lehúzta a fejem a farkáról. Én levegő után kapkodtam, nyeldekeltem.
A fickó hanyatt feküdt az ágyon, kéjrúdja mereven állt, az ég felé. Gyorsan lekaptam a ruháimat, négykézláb másztam a férfi felé, majd még egy kicsit szoptam, aztán óvatosan beleültem az ágaskodó szerszámba. „ekkora szerszám még nem volt bennem, mióta élek” – gondoltam, és már nem érdekelt semmi, meg akartam mutatni, milyen jó is vagyok a szexben. Mozogni kezdtem fel és le, előre és hátra, és közben mozgattam a seggem, kavartam a puncimmal, amit ez az állat is nagyon élvezett. A melleimbe markolt, amitől felnyögtem, és még vadabbul rodeóztam a farkán. Aztán a pasi magához húzott, teljesen rászorított a testére, átölelt, hogy mozdulni sem bírtam, és mozogni kezdett, iszonyatosan elkezdte kefélni a puncimat. Csak nyöszörögtem, ziháltam, és vadul csókolgattam a nyakát, az ajkát, mire ő még keményebben dugta a puncim. Egyszer csak iszonyatosan megszorított, majd összeroppantam, és teleélvezte a puncimat. Én egy hangos sikoly kíséretében elélveztem, az összes izmom összerándult, a lábaim remegtek, és nem is tudtam, hol vagyok.
A fickó lefejtett magáról, megpaskolta a fenekemet, és azt mondta:
- Jól vizsgáztál bébi, a legközelebbi filmforgatásra bekerülsz. Igaz, nem a főszerepet kapod, de vannak kisebb mellékszerepek, és még előszopó is lehetsz, ha van kedved hozzá. Még most megírjuk a szerződést, ha gondolod. Hidd el, élvezetes meló, és jól megfizetik. – Rendes, legális pornófilm? – Persze, miért mit gondoltál? Szerződéssel, mindennel. – Úristen, ez nem az Aladdin sétahajó? – kérdeztem rosszat sejtve. – Nem, az a kikötő másik oldalán áll, de azt nem ajánlom, csupa bűnöző tanyázik ott. Én a helyedben nem foglalkoznék velük."