Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Titkos találka
Titkos találka
  

Már nagyon régóta tudom, hogy meleg vagyok. Sosem szégyelltem senki előtt, hogy mit érzek a fiúk iránt, de az ismerkedés nagyon nehezen ment, ezért úgy döntöttem, hogy telefonos hirdetésen keresztül keresek szexpartner magamnak.

Találtam egy szimpatikus hirdetést. Felhívtam és megbeszéltünk egy találkát a lakásomon. Amikor megszólalt a csengő, és ajtót nyitottam, akkor ért nagy meglepetés. Egy jóképű szőke, száznyolcvan valahány centis, szépfiú állt az ajtóban. Úgy állt ellőttem, mintha a meséből lépett volna elő. Nehezen gyűrtük le zavarodottságunkat és nem is tudom, mit mekegtem össze. Betessékeltem, de hamar azon kaptam rajta magam, hogy a combját simogatom. Nem jellemző rám az ilyesfajta lerohanás. Bátorítólag azt mondta csak nyugodtan simogassam. Több sem kellet nekem. Elé térdeltem, aztán kicsomagoltam a farkát, mely nem volt nagy, de formás. Hamar a számban volt az egész, és élvezettel szopni kezdtem. Finom, selymes volt farka. Lágy zacskójában a golyók, még ékesebben hatottak, melyet dús szőrzete még kívánatosabbá tette. Csodálatos volt az egészet tövig bevenni és érezni amint a torkomig ér, miközben halk nyögdicsélésekkel jelezte milyen finom, amit csinálok. Egyszer csak megszólalt: - Megyek! - és ontotta nedvét. Nem jött sok, de zamatos, ízletes volt. Míg az utolsó cseppeket nyaldostam le, mikor felállított, és kigombolta a nadrágomat. Mohón vetette rá magát a duzzadó farkamra, és hamar kipréselte az összes nedvem. Ruháinkat kezdtük tépni magunkról, amikor azt mondta, hogy mást is szeretne, velem csinálni. Tiszta lepedőt terítettem az ágyra és meztelenül leheveredtünk. Kezemmel végigbarangoltam testét, felfedezve annak minden részét. Éreztem erőteljes, de nem kemény izomzatát, duzzadó mellbimbóját, és bársonyos borét. Testét nem fedte szőrzet, csak a lábát és fenekének völgyét. Bizsergető érzés volt. Elindultam nyelvemmel mindazt bejárni, ahol az előbb a kezemmel voltam. Fergeteges íze volt meleg testének. Elidőztem a mellbimbóknál, mindegyiket külön cirógattam nyelvem hegyével és lágyan megszopkodtam. Lassan lejjebb haladtam, csókolgatva hasát, farkát, és a lábait. Gyengéden hasra fordítottam és a vállától haladva lefelé a hátát kezdtem csókolgatni, majd a lábait. Éreztem türelmetlenségét, mert a fenekét emelgette felfelé, melyet szándékosan kerültem egy ideg.

Majd lassan körbe csókolgattam, végig puszilgattam. Élveztem a nagy kerek dombokat, melyek vágyaim netovábbjai voltak. Nyelvemmel végigpásztáztam az egyik csípőjétől a másikig, és vissza. Minden részét nyaltam - faltam. Utána elindultam felfedezni a szerelem völgyét. Maga volt a mámor, mikor tapasztaltam a kellemes szőrzettel borított zamatos lyukának ízét. Kezemmel széthúztam a fenekét, hogy nyelvemmel bebarangolhassam annak minden porcikáját. Végig nyaltam a belső dombokat, majd az áhított bejárat felé haladtam lassan. Éreztem milyen sima és finom húsos bejárat várakozik rám. Gyengéden még széjjelebb húztam a fenekét, hogy nyelvemet be tudjam dugni az izgalom kapuján. Igyekeztem mindinkább belefurakodni, hogy a fenséges ízt minél jobban élvezhessem. Addig nyaltam, míg magam sem bírtam már a gerjedelmemmel mit kezdeni. Akkor megkértem, álljon négykézláb és óvatosan a farkammal beléhatoltam, figyelve minden rezdülésére. Mikor felszisszent megálltam egy pillanatra, majd lassan tovább, amíg az egész benne nem volt. Pillanatnyi szünet. És elkezdtem a gyengéd, de őrületes vágtát. Sokáig húztam az időt a mámorító pillanatig, meg - megállva. Nem akartam Álmaim Hercegével úgy élvezni, mint mással. Azt akartam, minden eddigit felülmúljon, és emlékezetes legyen. Olykor egészen tövig benyomva pihentem meg, olykor majdnem teljesen kihúzva. Mindig kis szüneteket tartva benne, hogy érezzem, o is akarja, kívánja. Aztán egyre gyorsabban, és gyorsabban mozogtam benne, míg el nem következett az a pillanat, amikor már csak egy lépés a csúcs. Akkor benyomtam tövig és lassan jobb oldalra feküdtünk. Bal kezemmel megfogtam farkát és elkezdtem izgatni, miközben alig mozogtam benne, nehogy idő előtt elmenjek. Éreztem, amint egyre jobban zihál és kezd beleremegni. Ekkor hanyatt fordultam miközben benne voltam és így rajtam feküdt. Most már tudtam szabad a vágtát folytatni, miközben tovább izgattam farkát. Már nem fékeztem magam, és egyre hevesebb, és vadabb lettem. Miközben beleélveztem, farkamat teljesen belenyomtam, és igyekeztem rámhúzni, hátha még több belemegy. Nagy sóhajok közepette élvezett a saját hasára, és most o furakodott a farkamon még jobban. Nekem balra, oldalt csúszott, hogy ne nyomjon engemet, de vigyázva, nehogy a farkam kicsússzon belőle. Kissé olyan volt, mintha mellettem feküdt volna, és mégis benne lehettem. Oda bujt hozzám és szájon csókolt, utána befúrta számba a nyelvét. Nem tartozom a csókolódzó típusok közé, de szájának édes íze izgalomba hozott. Olyan táncot járt puha nyelve a számban, melyről álmodni sem mertem volna. Az volt az érzésem, teljesen felfal.