Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Taxis kalandok I.
Taxis kalandok I.
  

Liza nemrég kezdett el sofőrködi, egy taxisvállalatnál kapott állást. Fiatal, huszonéves, csinos lány volt, de anyagilag nem a legjobb helyzetben élt családjával. Ezért főiskola mellett bevállalta az éjszakai, hétvégi taxizásokat. Általában bulikból, vagy bulikba kellet vinni fiatalokat.
Azon a hajnalon is egy ilyen fuvarja volt, egy kapatos társaságot kellett elvinni egyik buliból a másikba. Négy fiatal srác volt a megrendelő, mámorosan kitántorogtak a szórakozóhelyből, beültek a kocsiba és mondták a címet. Közben a kocsiban is folyt a buli, a srácok ittak, kínálták a lányt is pezsgővel, és egyéb italokkal. Lizának nehéz napja volt, bár nem lett volna szabad, de tudta, nem lesznek ma rendőrök azon a területen, ezért ő is ivott néhány kortyot. A srácoknak nagyon bejött a csaj, elhívták őt is a buliba, mondták, akár az egész éjszakáját kifizetik neki. És jött a meglepetés: a címen, ahová mentek, nem volt semmiféle buli. Ekkora már Lizának is roppant jó kedve volt, és egyre szimpibbek voltak neki a srácok.
Amikor az egyik srác, Don, megcsókolta Liza nyakát, először pofon akarta vágni a srácot. Aztán elöntötte valami hihetetlen jó érzés, és engedte magát tovább kényeztetni. A többi srác is felbátorodott, Liza hátradöntötte az ülést és engedte magát, had csináljanak vele, amit akarnak. A srácok nagyon belejöttek a dologba, egymással versenyezve simogatták Lizát, vetkőztették, csókolták, ahol érték. Lehet, a pezsgő volt az oka, de úgy érezte, ilyen jó még soha sem volt… Mindenütt érték a csókok, simogatások. Egy nyelv tolakodott a szájába, ő viszonozta a csókot, közben egy másik száj a melleit kényeztette a harmadik, pedig a puncijával játszott. - Aaahhh… - csak ennyit tudott mondani, amikor egyszerre négy srác kezei, nyelvei izgatták egyszerre. Mindegyik srác dicsérte Liza testét, ami külön élmény volt a lánynak. Egy külvárosi részen álltak le, mindegyik srác iszonyatosan kívánta már Lizát. Kiszállították hát a csajt az autóból, az első srác felültette a motorháztetőre a csajt, eléállt, Liza, bár kicsit be volt csípve, azért tudta, mi következik. nem ellenkezett, széttárta a lábait, a srác pedig kefélni kezdte.
A három másik fiú nézte, ahogy Rob dugja a lányt, és alig várták, hogy sorra kerüljenek. Rob óriási nyögésekkel teleélvezte a csaj forró punciját. Liza, bár élvezte A menetet, de még nem élvezett el. Don következett, a kezdeményező srác, keményen álló szerszámmal folytatta, amit a barátja abbahagyott. A lány, felizgulva, magához ölelte Dont, karmolta a hátát, mire a srác csak még keményebben mozgott. De még ő sem tudta eljuttatni Lizát a csúcsra. Már zihált a csak, nagyokat nyögött, de amikor a srác elélvezett benne, jöhetett a következő fiú. Közben tovább itatták a csajt, aki kipirult arccal, meztelenül várta széttett lábakkal a kocsi tetején a következő akciót. Dan, a harmadik srác megfogta Lizát, és hasra fordította Liza sejtette, mi fog következni, megkapaszkodott a motorháztető felső szélében. Széttárta ismét a lábait, majd, amikor Dan belemélyesztette szerszámát nedves, remegő puncijába, összekulcsolta a bokáit a srác lábai mögött. A motorház még meleg volt, a lány mellei ezen a meleg fémen csúszkáltak fel és le, ahogy Dan egyre gyorsulva, egyre keményebben kefélte a csajt. Liza egyszerre csak óriási nyögéssel megfeszítette a testét, az izmai keményen összerándultak, a puncija és az egész hasa hullámzani kezdett, és elélvezett… Dan követte a lányt, és teleélvezte a rángatózó puncit. Szegény Joe úgy tűnt, kimarad a jóból. Liza már eléggé támolygott, kezdett rajta hatni a pia és a szex… Leszédelgett a motorháztetőről, és odatántorgott Joe elé. Szegény…kém… - motyorászta – Te meg kimaradsz… de … én… nem hagyom, picikém… és letérdelt Joe elé. Joe elmosolyodott, aranyos volt nagyon a csaj, ahogy részegen próbálta szopni a srácot. Végül belejött, ügyesen bevette a szerszámot a szájába, bár Joe is segített, két kézzel fogva a lány fejét, végül Lizának már nem kellett csinálni semmit, csak tátotta a száját, Joe pedig erősen mozgott ki és be a lány szájában. A többiek érdeklődve nézték, ahogy Joe keféli Liza száját, kíváncsiak voltak, meddig bírja a fiú, de a srác úgy tűnt, nem ma kezdte, sokáig dugta a csini, mosolygós ajkakat. Aztán egyszer csak, miközben Liza nyelte egy nagyot, tövig betolta a lány szájába a farkát, ráhúzta a szőke fejecskét a farkára, és teleélvezte a csajszi torkát. Liza óriásikat nyelt, lenyelte az összes spermát, aztán hálás pillantásokkal nézett a négy fiúra.
Felöltöztek, beültek az autóba, vártak egy kicsit, míg Liza józanodik, aztán a lány szép sorban hazafuvarozta őket. Amikor hazaért végre a lány is, akkor jutott eszébe: a srácok - és ő is - elfelejtkeztek a fuvardíjról...