Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Szexi borravaló
Szexi borravaló
  

Johnny egy londoni, külvárosi pizza futárként dolgozott. Fárasztó, de változatos munka volt, érdekes emberekkel találkozott, de azért néha veszélyes környékekre is ki kellett járnia. Ám egy nap egy exkluzív, belvárosi rendelésük volt. A kis mopeddel vadul száguldott a cél irányába, ami egy iszonyatosan drága hotel volt.
- Harmadik emelet, 69 - ez lesz az, gondolta, mikor az ajtó elé ért, és csengetett. Egy 30-as éveiben járó, karcsó, fekete hajú nő nyitott ajtót, egy szexi fekete selyemhálóingben, ami alatt csábítóan, sejtelmesen domborultak a csinos idomok. Johnnynak egy pillanatra a lélegzete is elállt a látványtól. Bár a nő kb. 10 évvel idősebb volt nála, azért nagyon bejött a srácnak. Hebegve átadta a pizzát, a nő sejtelmesen rámosolygott, bár Johnny némi szomorúságot vett észre a csábos mosolyban.
- Valami baj van, hölgyem? - kérdezte a srác.
A nő erre zokogni kezdett, leült egy óriási bőrfotelre, karjaiba temetve arcát, csak sírt és sírt...
Johnny a nő mellé állt, először csak simogatta a haját, a vállait, mire a nő megszorította a fiú kezét. Ere a srác, erőt merítve a bátorításból, belecsókolt a nő nyakába. nem tudta még a nevét sem, de jó volt csókolni ezt a nőt, jó volt érezni az illatát... Közben felfedezőútra indult a kezeivel, amit halk sóhajokkal díjazott a nő. Még sírt, halkan szipogott, de már magához húzta a srácot és ő is simogatni, ölelgetni kezdte a fiút.
Lekerültek a padlóra, és ott csókolóztak tovább. Halk sóhajtásokkal tudatta a nő a fiúval, mennyire élvezi a kényeztetést. Remegő kezekkel vetkőztette a nőt, aztán a meztelen, bársonyos bőrt csókolta, nyalogatta... Apró, feszes mellei voltak a nőnek, amiket most nyalogatott, szívott, szopogatott a srác, majd haladt lejjebb, végigcsókolva a feszes hast. Óvatosan akarta lesegíteni a nőről a csipkés alsóneműt, de a nő egy vad mozdulattal letépte magáról...
- Nagyon nagy szükségem van most egy férfira - búgta a srác fülébe, aki ettől még keményebb lett...
Gyorsan megszabadult az alsójától, és a nő combjai közé térdelt, aki már mohón várta, hogy a fiú megtöltse a tátongó űrt... Akkora erővel lökte meg a nőt, hogy a nő teste 20-30 centit csúszott hátrafelé a padlón.
- Aaaahhhh - lihegte - ez hihetetlen. - Kérlek kicsim, vigasztalj meg – nagyonnnn...
A fiút nagyon felizgatta, hogy olyan nő nyöszörög alatta, akit soha az életben nem kaphatott volna meg. Apait - anyait beleadott, keményen dugta a nőt, aki teljesen ki volt szolgáltatva a srácnak. Johnnynak eszébe jutott, hogy ez a 69-es szoba.
Kihúzta méretes szerszámát a nő puncijából, megfordult, szerszáma a nő szája fölött ágaskodott, majd ráborult a nő puncijára, és mohón csókolni, nyalni kezdte. A nyelvével dugta a nőt, aztán a csiklójával kezdett foglalkozni, szívta, nyalta, szopta... Csak halk mmmmhhh... mmmhhhh - hallatszott a nő arca felől, hiszen tele volt a szája Johhny farkával, és semmi pénzért nem engedte volni a ki a szájából ezt a falatot.
Johnny a nő feneke alá nyúlt, teljesen a szájához húzta a remegő, nedves puncit, úgy nyalta, vadul, mint még soha. Amikor a nő megremegett, vadul mozgatva csípőjét, tudta, mindjárt elélvez az ismeretlen, szexi nő. És amikor csak szuszogva /mivel a hatalmas szerszám teljesen kitöltötte a száját/ a nő elélvezett, megvonaglott a teste, Johnny is eldurrant, teleélvezve a nő száját. Lefordult a nőről, és gyönyörködött a nő kipirult, boldog arcában, nézte, ahogy a sperma folyik ki a szája szélén, csorog lefelé, a nyaka irányába...
Szívesen nézte volna még tovább is, de megcsörrent a mobilja. A főnöke volt, új fuvar, ki a külváros egyik kietlen negyedébe. Felöltözött, és meg akarta csókolni a nőt, de az elhúzta a száját...
- Ne félj, megkapod a puszit - ígérte a nő. - De majd amikor legközelebb jössz, te kis csődör... Feltéve, ha van kedved hozzá.
- Naná, hogy van - vigyorogta Johhny, és vidáman útnak indult.