Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Szex a szabadban
Szex a szabadban
  

Kedvesemmel rengeteget járunk kirándulni. Szeretjük a természetet. Van egy különleges hobbink is. Házi aktfotókat készítünk egymásról, általában a szabadban. Kimegyünk az erdőbe, keresünk egy tisztást, és egyikőnk vetkőzni kezd, a másik pedig fényképezni.

Ez mindkettőnk számára nagyon izgató, így általában szeretkezés lesz a fényképezkedésből. Elmesélem, hogy is zajlik nálunk egy ilyen fényképezkedés. Hétvégén, ha felkelünk, az az első, hogy megnézzük, milyen idő van. Ha meleg van és süt a nap, összepakolunk és elindulunk valamerre kirándulni. Van, hogy a hegyekbe megyünk, de van, hogy csak a közeli erdőbe. Én a hegyekbe szeretek menni. Sétálgatunk, majd keresünk egy szép, félreeső tisztást. Plédet terítünk a földre, és én vetkőzni kezdek. Lassú, erotikus mozdulatokkal veszem le minden egyes ruhadarabomat. Miközben vetkőzöm, elképzelem, hogy egy igazi fotós fényképez és a képeim egy népszerű újságban jelennek meg. Ez az egész teljesen felizgat. Egyre erotikusabban öltözök, ás mikor az utolsó darabot veszem le magamról, a földre ülök és gyengéden simogatni kezdem magam. Végigsimítom a mellem, a hasam, majd a puncimra teszem a kezem.

Ekkor már a kedvesem is teljesen felizgul, abbahagyja a fényképezést és csatlakozik hozzám. Gyorsan levetkőztetem, és ölelkezve csókolózni kezdünk. Gyengéden simogatjuk és izgatjuk egymást. Testünk felhevül, s a szívünk szinte egy ritmusra dobban. Kedvesem a hátamra fektet és fürge nyelvével feltérképezi az egész testemet. Külön gonddal nyalogatja a puncimat, amivel szinte az őrületbe kerget. Annyira felizgat, hogy már alig várom az egyesülést vele. Partnerem nem is várakoztat sokáig. Megcsókol, majd belémmártja kemény, formás péniszét. Az élvezettől halkan felnyögök, majd ritmikus mozgással folytatjuk a szeretkezést. Mozgásunk egyre gyorsul, s az élvezet teljesen hatalmába kerít minket. Kéjes sóhajtások kísérik minden mozdulatunkat, majd egyszer csak a testünk megfeszül, az izmaink összerándulnak és egyszerre éljük át a gyönyört. Tökéletes, mint mindig. Ezért imádjuk a természetet, mert itt mindig ilyen fantasztikus élményekben van részünk.