Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Szeretek élvezni
Szeretek élvezni
  

18 éves lány vagyok. Lehet, hogy most egy kicsit ódivatúnak fognak tartani, de még fiatalnak tartom magam ahhoz, hogy férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítsek. Az élvezetre viszont nekem is szükségem van, mint mindenki másnak.

Már kicsi koromban felfedeztem a testemet és megtanultam, hogyan kényeztessem magam. Azóta, amikor kedvem van hozzá, akkor maszturbálok. Nagyon szeretem csinálni és imádok élvezni. Bár ki ne szeretne. Nem használok viszont semmiféle segédeszközt, mert úgy gondolom ezekre nincs szükségem. Csupán a kezemmel is hatalmas élvezetet tudok magamnak nyújtani. Legutóbb akkor tört rám a vágy, amikor hazajöttem az egyik buliból. Talán azért, mert ott nagyon jól érzetem magam egy fiúval, aki hihetetlenül erotikusan csókolt. Ahogy hazaértem lezuhanyoztam, majd bementem a szobámba. Meztelenül az ágyra ültem és simogatni kezdtem a testemet. Gyengéd érintésekkel simítottam végig a testem minden pontját, különös tekintettel azokra, amik érintését nagyon izgatónak találom. Ilyen a mellbimbóm és a köldököm is.

A köldököm simogatása hihetetlenül felizgat, volt már olyan is, hogy csak a köldököm simogatásának hatására élveztem el. Ez nagyon különleges volt. Tehát a köldökömnél kezdtem. Finoman beledugtam az ujjam és lassan, pici köröket írtam le benne. Éreztem, ahogy lassan benedvesedem. Ekkor raktam a kezem a puncimra. Először csak teljes tenyérrel simogattam magam, majd ahogy az élvezetem fokozódott a csiklómra tettem az ujjam és mozgatni kezdtem. Hangos sóhajtások hagyták el az ajkamat. Ekkor a másik kezem mutató ujját a hüvelyembe csúsztattam és ritmikusan mozgatni kezdtem. Egy pillanat múlva az élvezet teljesen elhatalmasodott felettem. Az izmaim megfeszültek, a testem megremegett, és hangos nyögéssel éltem át a gyönyört. Csodálatos élmény volt.