Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Suli után
Suli után
  

Gimnáziumban, közgazdasági szakon az ötödik évfolyamon tanultam. Már csak egy hónap volt hátra a vizsgákig. Biológiából elég rosszul álltam, mivel az órán nem a tananyagra figyeltem, hanem arra, aki előadta. A tanár úr hivatkozott arra, hogy "Ő ettől jobban már nem tudja elmagyarázni, nekem kell jobban a fejembe vésni. De hogyha van kedved, bent maradhatsz iskola után, és korrepetálhatlak, ha gondolod.” A tanár úr alig múlt negyven éves, de alakján ez nem látszott. Elég magas, izmos termete volt. Éjjelente a fotóját nézve masztiztam a paplan alatt. Bele voltam zúgva teljesen. Ezt biztosan Ő is észrevette, de már volt felesége.

Délután háromkor

Délután három órakor vége volt a sulinak, de én bent maradtam az osztályban, és kikészítve könyveimet az első padra, vártam, hogy belépjen tanítóm, és szerelmem. Tíz perc múlva be is lépett és maga mögött becsukva az ajtót, lerakta Ő is magával hozott könyveit az asztalára.
- Most van egy óránk hátra, de szeretném, hogyha most nagyon idefigyelnél. Ez benne lesz a vizsgaanyagban is. – mondta szemembe nézve. Tíz percig mondta a tananyagot, én pedig jegyzeteimből felnézve bálványoztam tanáromat.
- Nem lehetne, hogy most a szaporodásról tartson beszámolót tanár úr? – kérdeztem, mélyen szemébe nézve.
- Az állatok, vagy a növények szaporodásából? Az emberit gondolom, már tudod – mosolygott el.
- Az emberi szaporodás elméleti részét, gyakorlatban is megmutatva.
"Vannak a másodlagos nemi szervek... " - kezdett bele elbeszélésébe. "... mint, például nálatok nőknél a mellek. " közelebb jött hozzám, felállított a székről, majd rajtam mutatta tovább a tananyagot. Mivel már közeledtünk a nyár fele, szoknya és top volt rajtam. Nekem nem is kellett több, felhúztam felsőmet, ami alól kibukkantak melleim.

Nem lepődött meg

- Ezzel akarsz rávenni, hogy adjam meg a jobb jegyet év végén? – kérdezte. Nem is lepődött meg az előbbi dolgon. – Már több lány is próbálkozott ilyennel pályafutásom alatt, de egyiküknek sem adtam meg a jobb jegyet.
- Tudnia kell, hogy már egészen elsős gimis korom óta bele vagyok habarodva tanár úrba. És nem a jobb jegy miatt szeretném, hanem azért, hogy valóra váljon régi álmom.
Kezeit megfogtam, majd ráhelyeztem melleimre. Lassan körkörösen elkezdte simogatni melleimet, majd egyre jobban közeledett izgalomtól megduzzadt mellbimbóimhoz. Nem kellett félnünk, már csak a portás volt a gimnáziumban, így nyugodtan bármit tehettünk. Nyelvével izgatott tovább, felhúzta szoknyámat, és letolva tangámat ültetett fel a padra.

Csak egyszer mutatom meg

- Csak egyszer mutatom el a szaporodást – mondta, és elmosolygott, majd megcsókolt.
Nyelve érintése csak még jobban megbabonázott. Éreztem, amint kezeivel combomat végigsimítja a térdemtől egészen fel a combom tövéig. Már nagyon nedves voltam, amikor fazonra borotvált puncimhoz nyúlt. Először csiklómat kezdte el izgatni, majd a hüvelyembe is becsúsztatta benedvesített ujjait. Felnyögtem az érzés hatására. Kivettem én is meredező szerszámát nadrágjából. Leszálltam a pad tetejéről, és tanár úr elé térdeltem. Bekaptam méretes farkát, és nyelvemmel kezdtem el kielégíteni. Néhány perc múlva már forró nedve arcomon kötött ki, majd addig kényeztettem, míg újra kőkemény nem lett.
- Szeretném, magamban érezni!
Vissza felfeküdtem a padra, nem zavart, hogy nem volt annyira kényelmes, mint egy ágy, de most csak arra tudtam gondolni, hogy belém helyezze méretes falloszát. Kitámasztottam popsimat, és tanár úr betolta hímtagját.

Meglepetés

Csodálatos érzés volt, hogy végre teljesül álmom. Néhány percig mozgott bennem mikor én is elmentem, majd kivette kéjtől duzzadó nemi szervét, és a hasamra élvezett. Felöltöztünk és hazaindultunk. Év végén, a vizsgán ért a meglepetés, amikor megláttam bizonyítványomban a jelest. Viszont nem ezért volt ez az egész, csak az álmom kedvéért, ami valóra is vált.