Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Strandkaland
Strandkaland
  

A három srác csak egy jót akart fürödni a folyóban, élvezték a nyári szünidőt. Felpakolták az öreg Buickot, megrakták egy heti élelemmel, sátrakkal, és nekivágtak a folyónak. Az első nap úszással, felhőtlen szórakozással telt, ám a második napon három lány telepedett le nem sokkal mellettük.
Egyik sem volt csúnya teremtés, sőt... Liza, a szőke hajú, angyalarcú, égkék szemű lány rögtön megtetszett Robbienak. Jimmynek inkább Mary tetszett, egy bögyös, vörös kiscsaj, aki állandóan poénkodott, szórakozott mindenkivel. Kate, a magas, karcsú, intelligens fekete lány, kisportolt testalkatával Timre gyakorolt nagy hatást. Persze a lányok sem voltak közömbösek a fiúknak, hogy-hogy nem a szimpátia mindkét oldalról egyezett.
A harmadik napon már együtt fürödtek, játszadoztak a vízben, közben megismerkedtek.
És mivel fiatalok voltak, mindannyian főiskolások és egyetemisták, ezért nagyon szerették élvezni a pillanat örömeit. Érezték a levegőben, hogy valami nagyon jó fog velük történni, csak nem tudták, mikor, és hogyan...
Mindenki meglepetésére a mindig komoly Kate törte meg a levegőben lógó feszült várakozást. Egyik este észrevette, hogy Tim még kint sétál a parton. Holdfényes este volt, de Katét nem ez foglalkoztatta, hanem Tim kidolgozott felsőteste, amin megtörtek a hold sugarai. Egymás mellett sétáltak, és Kate gyengéden megérintette Tim karját, majd végigcirógatta. Tim Kate felé fodult, kirobbant belőlük az eddig elfojtott vágy, és ott a parton egymásnak estek. - Dugj meg, Tim, dugj meg! - kérlelte Kate a fiút, aki magához szorította a lányt, az ölébe kapta, és besétált vele a vízbe. Kate combjai mohón körülfonták a srác derekát.
Tim Kate feneke alá nyúlt, mire Kate hátradőlt, hogy hosszú, fekete haja a vízbe lógott. Felfeküdt a víz hátára, és izgatott, hirtelen mozdulatokkal segített Tim szerszámának bejutnia izgalomtól remegő puncijába. Amint a méretes szerszám belehatolt, a lány kéjesen felsikoltott, és végigkarmolta Tim hátát.
- Tudod, zihálta a lány – az egyetemen én tudom a legjobban meglepni a pasikat. Mindig meglepődnek, milyen szexéhes kis ribanc vagyok.... Tim ezektől a szavaktól csak még keményebb lett, és élvezte, hogy ez a csinos, ápolt, gyönyörű testű és nagyon okos egyetemista lány milyen élvezettel fogadja be a fiú péniszét. A hullámok segítettek a srácnak, kényeztették Kate hüvelyét, csiklóját, egész hátát simogatták. A csaj beakasztotta lábait Tim combjaiba, és átengedte magát a vad szexnek.
A melbimbói már mereven álltak, élvezete jeléül. Timet nagyon beindította a látvány, érezte, ahogy a lány feszes hasizmai minden egyes lökésére összerándulnak. Minden egyes lökésére nyögés, vagy apró sikkantás volt a válasz. Óvatosan a part felé vette az irányt, majd a nedves homokba fektette a lányt, és a combjai közé térdelt. Kate rögtön megértette a srác szándékát: széttárta combjait, és a kurvás beszédével ismét csak jól felizgatta a fiút. - Gyere belém, akarlak, most, és nagyon. Tim pedig engedve a kérésnek, irtózatosan kefélni kezdte a csajt.
Keményen, erősen, gyorsan dugta, Kate elig kapott levegőt, és akadozva, fátyolos szemekkel rebegte: is...te..ni... vagy... dugj....aahh.. dugj meg....belemarkolt Tim hajába, és kéjesen hörögve még jobban magára húzta a fiút. - Most csináljuk úgy, ahogy én a legjobban szeretem – mondta Tim, és határozott mozdulattal a csaj tudtára adta, mit is szeretne. Kate négykézlábra állt, keményen megvetette kezét a homokon, mert tudta, mi fog következni. Tim a lány mögé térdelt, és bevezette szerszámát a lány nedves, kitágult puncijába. Kate belemarkolt a homokba, nagyon élvezte, ahogy a hatalmas pénisz ki és be mozog benne. Hátrevetette a fejét, és egyre hangosabban élvezte, ahogy Tim hátulról keféli. A fiú Kate alá nyúlt, egyik kezével izgatta a csaj csiklóját, a másikkal a csaj melleit masszírozta.
A hangokra a többiek is felébredhettek, mert lámpafények gyúltak a sátrakban. Tim vigyorgott, és tovább dugta az eszét vesztett csajt, akit már nem érdekelt semmi, sikítozott, és dobálta a testét, már amennyire tudta, hiszen Tim valósággal ráhúzta őt a szerszámára.
Amikor már érezték, mindketten közelednek a csúcshoz, Tim belemarkolt Kate hajába, belecsókolt a nyakába, aztán csókolózni kezdtek, miközben megállás nélkül dugta a lányt.
Egy óriási sikkantás, Kate puncija össze-összeszűkült, Tim pedig ezzel egyidőben beleélvezett a ziháló lány puncijába. Még percekig úgy maradtak, Tim simogatta a napbarnított, csini idomait a lánynak, Kate pedig hálásan pihegett, Timhez bújva.