Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Strandkaland II.
Strandkaland II.
  

Jim és Mary egyszerre jöttek ki a sátorból, megnézni, mik voltak azok a kéjes hangok, amiket hallottak. Mary után Liza, Jim után Robbie is kijött. Vigyorogva nézték a csókolózó párt, majd egymásra néztek, és Jim megcsókolta Mary-t. A lányok csak bikiniben voltak, a srácokon, pedig csak egy-egy törülköző volt, a derekuk köré csavarva.
Mindkét pár csókolózni kezdett, Jim átölelte Maryt, lassan levette a lányról a bikini felsőt, kézen fogta, és behúzta a sátorba. Liza is megolvadt, teljesen felizgatta a látvány, és odabújt Robbie-hoz. Robbie is bevonta a lányt maga után a sátorba – mind a négyen egy sátorban voltak – de most nem törődtek ezzel, egymásnak estek. a két lány egymás mellé feküdt- a két fiú pedig foglalkozni kezdett velük – Robbie Lizával, Jim Mary-vel. Jim és Robbie, mintha összebeszéltek volna, mindent ugyanúgy csináltak. Először a lányok mellét kényeztették, csókolták. Liza és Mary egymásra néztek, élvezték a helyzetet nagyon. Összekulcsolták ujjaikat, bár nem voltak leszbik, de izgatta őket a dolog, hogy ilyen helyzetben vannak.
Jim és Robbie is lejjebb haladta közben, a csajok összeszorították ujjaikat, és amint a két srác belenyalt a puncijukba, egyszerre sóhajtottak fel. A srácok fejét a puncujikhoz vonták, és mindketten biztatták a fiúkat:
- Nyaljatok ki... Nyaljatok ki minket… A két srác, mint még soha, úgy nyalták a lányok punciját. Aztán egyszerre fordultak hasra a csajok, négykézlábra álltak, két gyönyörű punci meredt a fiúkra.
- Gyertek belénk, kis ördögök – hívták csábosan a srácokat. Nekik nem kellett kétszer mondani, dugni kezdték a csajokat. Mary egy hirtelen ötlettől vezérelve megcsókolta Lizát. Liza meglepődött, de sokat nem gondolkozott Robbie farka mint egy dugattyú mozgott a hüvelyében. ÉS jól esett neki Mary ajkának érintése, a nyelvének a simogatása. Visszacsókolt. A két srácnak sem kellett több, ha lehet, még fickósabbak lettek. Itt aztán különvált a két srác stratégiája. Mary még tovább akarta, hogy a partnere hátulról kefélje, Liza viszont Robbie elé térdelt, és mohón szopni kezdett. Harapdálta a srác szerszámát, majd a golyóit is a szájába vette, ismét bekapta és szopta tovább. Mary is megirigyelte, ő Jim falloszára bukott rá. Így ismét megint egy sémára dolgozott a két csaj. Mary megfogta Liza fejét, és segített Robbienak Liza szopatásában. Liza, szuszogva, cuppogva Mary lábai közé nyúlt, és izgatni kezdte a csajt. Majd Jim és Robbie szorosan egymás mellé álltak, és mindketten kívánták mindkét csajt. Ők, pedig szorgalmasan váltogatták a péniszeket a szájukban. – Hé csajok, egyszer láttam egy pornófilmben, hogy a két csaj egymást kényezteti, és közben… Jim részletesen kifejtette az ötletet – a lányok pedig vevők voltak rá. Robbie maradt állva, Liza tovább szopta a srácot… Mary hanyatt feküdt, a fejét Liza lábai közé rakta, és nyalni kezdte Lizát… Jim pedig Mary combjai közé térdelt, és dugni kezdte a csajt. Mindenki kényeztetve volt, egyszerre mozogtak, a két csaj a két srác közt a mennyekben érezte magát. Mary még soha nem nyalt eddig puncit, de most, hogy közben Jim farkára kitöltötte a punciját, valami isteni finomnak érezte.
Jimet pedig a két gyönyörű meztelen női test látványa izgatta, és az a tudat, hogy a két csaj most bármit megtenne nekik, és meg is tették, amit a srácok kértek.
És elkezdődött a láncreakció… Robbie hatalmas nyögéssel a térdelő Liza szájába lövellt, a sperma beterítette a lány arcát, Liza teste összerándult és elélvezett... rá Mary szájára, Mary belemarkolt Liza fenekébe, és a combjaival megszorította Jimet, és összeránduló hüvelye jelezte, itt a vég, Mary elélvezett… Jim pedig óriási lövéssel beleélvezett a lány remegő puncijába.
Még percekig így maradtak, mozdulni sem bírtak, izzadtan simogatták egymás testét. Liza szőke haja csapzottan lógott a vállára, szája és arca még mindig csupa sperma volt... Mary nagyokat nyelt, remegett, a két srác pedig remegő lábakkal álltak a csajok mellett.
Ezt a kis játékot még sokszor megismételték, míg el nem jött a nyaralás vége. Aztán még sokszor találkoztak, nyaraltak együtt, de ez a nyaralás mindörökre a legszebb emlékük maradt.