Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Prémium osztás
Prémium osztás
  

A munkatársam már nagyon várta, hogy véget érjen a pihenésem. Mikor megjelentem az ajtóban nagy örömmel fogadott és egyből a nyilvántartásunkat mutatta, ugyanis a megadott időre teljesítette az általam kiszabott bevételt, sőt túl is haladt rajta, míg pihizni voltunk a családdal.

- Erre a bevételre prémium is jár – mondta széles mosollyal Zoli

- Mit szeretnél jutalmul? – kérdeztem tőle

- Azt, hogy te dugj meg! – és már indult a kanapéhoz, amit inspirálásként vitt be, miután előző alkalommal leszoptam.

Bekapcsoltam a hi-fit, kerestem valami lassú számot, mikor megtaláltam tekertem a fenekem, feltoltam, összeszorítottam a melleimet, hogy majd kiestek a dekoltázsból és lassan vonaglottam Zoli felé. Látszott rajta, hogy rettenetesen élvezi a dolgot, ez engem is izgatott, ezért aztán belelendültem. Szerencsére egy kicsi mini bő szoknya volt rajtam. Feltettem a lábam Zoli combja mellé, a bugyimat oldalra húztam és végigsimítottam a frissen gyantázott hamvas kopasz puncimat, ami már csillogott a nedvességtől. Elkapta a combom, de nem hagytam, levettem a kezét, messzebb léptem - ő tudta, hogy érdemes hagyni- lassan kibújtam a felsőmből, hátat fordítottam neki, lehajoltam és letoltam a szoknyát. Kebelemelentyűben és egy falatnyi átlátszó tangában odaléptem elé, az ölébe ültem és hozzádörzsöltem a puncimat a még nadrágban lévő de már lüktető farkához. Zoli lehúzta a melltartómat, összeszorította a mellemet és egyszerre nyalta, szívta, habzsolta a két bimbómat. Kicsit fentebb húzódtam, hogy teljesen az arcába toljam a cicijeimet, amikbe persze belefúrta a fejét azonnal, közben hátulról alám nyúlt, és becsúsztatta az ujját a pinusomba. Felálltam, kigomboltam a nadrágját ő persze készségesen felemelte a fenekét, hogy lehúzhassam, Mikor megfosztottam a ruháitól, elé térdeltem a melleim közé vettem a fénylő kemény farkát, összeszorítottam és a cickóimmal rejszoltattam, Mivel nagy melleim vannak, közben a makkár időnként a számba toltam, körbenyaltam, megszívogattam. Ez annyira tetszett Zolinak és mondta, hogy többet használjam a számat. Széthúztam a combját körbenyaltam a kavicsait, végignyaltam a farkát, és betoltam a számba. Ismerte már a szopási technikámat, tudásomat, ezért megfogta a fejem és ütközésig tolta a torkomra a szerszámját. Ekkor felálltam hidegvízzel jól benedvesítettem egy törölközőt, azzal végigmasszíroztam a lágyékát, megtörölgettem a farkát, makkját, hogy tovább bírja. Hátat fordítottam a tangás fenekem felé toltam. Zoli oldalra húzta a bugyit és lassan közelítettem a makkja felé. Nem volt türelmes, elkapta a derekam és nagy erővel hirtelen belerántott a farkába, ami bevallom nagyon jól esett háttal neki, riszáltam magam, ő egy kellemes csattanósat csapott a fenekemre és mondta – látni akarom az arcod.
Megfordultam, hol lovagoltam vadul, hol csak lassan, volt hogy csak köröztem a fenekemmel. Egy darabig bírta, hogy én legyek felül, aztán megragadott lefektetett betolta a farkát, közben az ujjaival a csiklómat dörzsölte. Ahogy dugott a nagy melleim remegtek. Belemarkolt, megszorította. Jó volt, élveztem én is. A mellem között akart elélvezni, persze engedtem. Fölém térdelt, összeszorította a mellem és dugta. Éreztem ahogy a teljes tárat rám nyomja. Kivette a farkát, a számba tette és pedig szívtam és dörzsöltem a nyelvemmel.

Mikor végeztünk, rendbe szedtük magunkat Zoli azt mondta most nincs kedve dolgozni haza megy. Én még telefonálgattam egyszer csak nem sokkal azután, hogy Zoli elment (minden értelemben) belépett a férjem.

Tetszett neki a kupé, tetszett az is, hogy üveg az iroda és látni ahogy az emberek mászkálnak nézegetik magukat az üvegben és nem látnak be.

- Mit szólsz egy kis munkahelyi szexhez? – kérdezte, és már zárta is az ajtót kapcsolta az övét.

- Ismersz – mondtam. Én mindig benne vagyok egy jó kis hancúrban. És bekacsoltam a hi-fit, kerestem egy lassú számot, majd lassan elkezdtem felé vonaglani, miközben simogattam magam...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi