Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Osztálytalálkozó
Osztálytalálkozó
  

Kicsit nevetségesnek találtam mikor megkeresett az általános iskolai osztálytársam, hogy találkozót szervez, de mikor mondta, hogy kik azok akik pozitív visszaigazolást adtak, belementem, megyek én is.

Ott volt az egyik régi nagyon jó barátnőm is, akivel szinte minden hónapban váltunk mélt, mióta férjhez ment Hollandiába. Kriszti mondta, hogy ha vége van a talinak, ő elindul Pestre. Mondtam neki, hogy aludjon nálunk, úgyis olyan régen beszélgettünk. Ő belement és nemsokára hazamentünk. Mikor megérkeztünk, üres volt a ház, kinyitottunk egy üveg finom bort, beszélgettünk, iszogattunk. Mire hazaért a férjem már a második üveg bor végénél jártunk. Attila leült közénk, öntött magának, és bekapcsolódott a beszélgetésbe, jól éreztük magunkat. Már bőven elmúlt éjfél, mikor mondta Kriszti, hogy ideje ágyba bújni. Ekkor odalépett hozzám, beszívta az ajkam, megsimította az arcom és azt mondta: Ha van kedvetek gyertek a vendégszobátokba, és azzal elvonult. Férjem se köpni, se nyelni nem tudott egy darabig, majd megkérdezte, hogy „na, mit szólsz hozzá?”

Mivel gyengén illuminált állapotban voltam, és imádom a szexet azt mondtam, hogy nézzünk be hozzá. Mikor beléptünk az ajtón, ő már átlátszó fekete-vörös hálóingben, pici tangácskában félig feküdt az ágyon és mellette egy zselés dildo pihent mellette. Odaléptem az ágy mellé, Kriszti feltérdelt, magához húzott, megcsókolt, megmarkolta a mellem, és óvatosan elkezdte lehúzni a ruháimat. Mikor már meztelen voltam, lefektetett széthúzta a combom, és körbenyalogatta a puncim, mindenhol végigfuttatta a nyelvét, majd széthúzta az ajkaimat, és lágyan nyalogatni kezdte a csiklómat. Ekkor fölnéztem, Attila már levetkezett, és álló fasszal gyönyörködött abban, hogy egy másik csaj nyalogatja a puncimat. Atis odalépett a fejemhez a számhoz tolta a farkát, hogy kapjam be. Úgy vetettem rá magam, mintha az életem múlna, azon, ha nem jól szopnék. Közben Kriszti ahogy nyalt elélveztem ő viszont nem hagyta abban, sőt! Ekkor szépen lassan elkezdte betolni a puncimba a dildót. Előbb lassan mozgatta és ugyanolyan finoman nyalt mint az előbb. Majd fokozatosan egyre jobban gyorsult. Egyre erősebben dörzsölte a csiklómhoz a nyelvét, és egyre szaporábban mozgatta a műbrokit bennem. Mikor másodjára is elélveztem ő megfordult és az arcomba tolta a punciját Eddig még nem nyaltam másik nőt, de most, hogy így lerendezett megjött a kedvem hozzá. Belemarkoltam a fenekébe, beszívtam a csiklóját erősen, dörzsöltem a nyelvemmel, és mondtam Attilámnak, hogy dugd meg Krisztit. Ő persze boldogan tett eleget a kérésemnek. Azonnal mögélépett és vadul dugta, miközben a hol Kriszti punciját nyaltam, hogy a férjem faszát szoptam, mert hát időnként a torkomra tolta. Attila ekkor felállt kiment a szobából (gondolom megmosni hideg vízben a szerszámot, hogy tovább bírja az actiont). Mire visszajött, már Kriszti a hátán feküdt, lábai az égnek álltak és úgy nyaltam vadul keményen. Atis mögém lépett és szó nélkül bevágta a lompost, és egy hatalmasat sózott a fenekemre. Ekkorra már Kriszti is többször elélvezett és azt mondta a férjemnek, hogy most úgy leszopunk, amit még soha nem tapasztaltál. Lefektettük, és egyszerre szoptuk csókolóztunk Krisztivel és közben a golyóival játszottunk. Kriszti lentebb csúszott, tele nyelves nyalni kezdte a kavicsait, miközben a makkja a számban volt és szívtam, dörzsöltem a nyelvemmel. Éreztem, hogy lüktet a farka, tudtam, hogy élvezni fog. Az arcomhoz húztam Kriszti arcát ismét csókolózva szoptuk, és mindketten, mindkét kezünkkel a golyóit simogattuk, dörzsölgettük, amikor eddig még soha nem hallott hatalmas nyögések közepette elélvezett a férjem. Ekkora adagot szerintem még soha nem ürített, mint amit most az arcunkra szánkba, nyakunkra lőtt. Készen volt, de nem hagytuk abba a kényeztetést, addig szoptuk, nyaltuk, míg teljesen lankadtra fárasztottuk büszkeségét. Utána pedig lenyalogattuk egymás arcáról melléről a spermát, amivel még egy darabig játszva csókolóztunk.

Hárman összebújva elaludtunk, reggel pedig arra ébredtem, hogy férjem az álló farkára teszi a kezemet. Elkezdtem rejszoltatni, Atisom megmarkolta mindkettőnk mellét amire persze felkelt Kriszti és ennyit mondott:

- Segítek.

De ez már egy másik történet.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi